Marcin ja ani angielskiego ani chinskigo.. a ty to światowy jestes
:szeroki_usmiech Adrian tylko masz odebrać paczkę, dostarczy Ci ją polski listonosz, albo zostawi avizo
Zamieszczone przez kmink
Pytanie jak najlepiej im zapłacić?
Z tego co wiem to trzeba zapłacić w $, albo przelewem ( tu trzeba dowiedzieć się w swoim banku jakie są prowizje itp.)
albo np założyc konto na Paypalu gdzie wpłącasz zł, na PP przewalutowujesz (wg spreadu) i potem ślesz już walutę do nadawcy.
najlepiej dogadajcie się z gościem, żeby wystawił na eBay z płatnością via PayPal wtedy macie gwarancję zwrotu kasy w razie gdyby koleś poleciał w kulki :wink:
Słuchajcie ja mogę za to wszystko zapłacić, najlepiej żeby to był PayPal bo chyba tak będzie najbezpieczniej.
Trzeba obliczyć ile to będzie w PLNach, tak mniej więcej,jak zapłacę za towar i jak mi ściągną kasiorę z konta to wtedy to rozliczymy dokładniej - będziemy znali realny przelicznik i wysokość prowizji WBK za przewalutowanie.
Albo Wy mi doślecie resztę albo ja Wam oddam.
Pisz na priw ile i na jakie konto Ci wysłać kasę w PLN. Myślę, że narazie możesz policzyć $ powiedzmy po 3.50 zł jeśli reszta nie będzie miała nic przeciwko. Jak coś zostanie to oddasz w poznańskich rogalach :szeroki_usmiech
loru
Hura!! mamy chętnego do odbioru paczki i będzie w miarę blisko ! :diabelski_usmiech
Panowie, a mam pytanko co z gwarancją w przypadku awarii? Pewnie nie ma co liczyć, ale wolę zapytać. Zastanawiam się tez nad kamerką i rozważam różne za i przeciw.
Najbliższy serwis masz w Seulu
Ale kto nie ryzykuje ten szampana nie pije :diabelski_usmiech
Pozostaje więc tylko wolny wybór jednostki i kompanni :wink:
Wraz z ostatnim przelewem jaki dostane do północy w niedzielę zamykamy listę.
W poniedziałek składam zamówienie i wysyłam kasę.
Do tego czasu nie się dopisuje kto chce nie zapominając o przelewie.
Loru - mianuje cię moim pomocnikiem :twisted: wyślę Ci zaraz dane do przelewu na PW roześlij info po chłopakach.
Komentarz