Zniszczone samochody TVN'u - Oberwała też Octavia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tommak
    Classic
    • 2010
    • 25

Dzięki . Jutro przećwiczę zagadnienie. Aż jestem ciekaw jak mi pójdzie.
    A tak baaardzo przyszłościowo podpytam. Jak wygląda sprawa ożywienia wycieraczki? Wymiana dźwigienki jest oczywiście oczywista, ewentualne domontowanie kabli do wiązki ( jeśli będzie taka potrzeba ) też. A jak jest rozwiązane zasilenie tylnego spryskiwacza ? Osobna pompka czyli wymiana zbiorniczka płynu ? , czy jakiś wymyślny elektrozawór ( tu mnie chyba poniosło ) ?

Pozdrawiam
    Rudi
  • SP9XWW
    Rider
    • 2009
    • 579

Materiał by TVN / Leszek Szymański PAP

Nie potrafię zrozumieć tego motłochu. Nie da się ich inaczej nazwać...
    Vy 73! de S!@w

Komentarz

• Mickul
      RS
      • 2010
      • 2847

Nacjonalizm i tyle. Próba podporządkowania ludzi do wyznawania nazimu/faszyzmu. Nie za to walczyli nasi dziadkowie.

Komentarz

• idas
        Elegance
        • 2006
        • 828

18:59 Dzisiejszy dzień jest tragiczny w swojej wymowie. Można próbować osłabiać emocje wokół tego wszystkiego, ale wydaje mi się, że jest w tym wszystkim coś głębszego - nie wyładowany ogromny potencjał frustracji w Polsce, który zyskał tego dnia możliwość zamanifestowania się na ulicy - mówił w rozmowie z TOK FM prof. Wojciech Łukowski, socjolog z Uniwersytetu Warszawskiego i Uniwersytetu w Białymstoku.
        VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
        VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline

Komentarz

• kmink
          L&K
          • 2007
          • 1360
          • Superb III (3V3)

Nie przejmuj się wg zapowiedzi już niedługo zgodnie z prawem będzie można zakazywać wszelkiego rodzaju manifestacji......kto na tym zyska?

Swoją drogą to większość dziennikarzy za swoją stronniczość i manipulowanie słowem powinno do kamieniołomów trafić...tak stracili 3auta na krzyż więc niech nie płaczą...było trzeba się nie pchać w środek zadymy ...

idas chyba problem w tym że ci chuligani to akurat nie mieli za bardzo nic wspólnego z frustracją siedzącą w ludziach...po prostu to była gówniarska zadyma...i chyba tylko jakiś idiota(urzędas itp) nie domyślał się że do niej dojdzie...więc dlaczego zezwolili na taki przebieg tych "wieców"?

Teraz będą to rozkminiać, dorabiać teorie i pisać dyrdymały...a jak w Polsce będzie tak że w końcu zwykli ludzie będą chcieli wyjść na ulice to zgodnie z prawem nie będą mogli...a za wszelkie nielegalne demonstracje będzie można trafić do pierdla na dłużej niż za morderstwo..

Już się zaczyna...artykuł na wp "Jak Tusk zamierza ukarać zatrzymanych chuliganów?"...premier, prokurator, sędzia i kat w jednym?! ...
          Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
          https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
          www.dpfserwis.pl

Komentarz

• bzyq_74
            RS
            • 2008
            • 3467
            • Volkswagen
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
            • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Wsadzać takich na tyle lat, aż odrobią w pierdlu koszt zniszczonego mienia oraz wikt i opierunek.
            Jak dla mnie mogą tam siedzieć do wieku emerytalnego. :twisted:
            MARCIN
            Mój szkodnik

Komentarz

• Ziomal
              RS
              S_OCP Member
              • 2005
              • 5841
              • Octavia I (1U2)
              • BFQ 1.6 MPI 102 KM

A ja to inaczej skomentuję by nie ciągnąć konwersacji

Wkrótce ta Octavia pojawi się zrobiona na allegro :diabelski_usmiech
              Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• kmink
                L&K
                • 2007
                • 1360
                • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Ziomal
                Wkrótce ta Octavia pojawi się zrobiona na allegro :diabelski_usmiech

plus taki że być może zyskamy nowego forumowicza
                Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
                https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
                www.dpfserwis.pl

Komentarz

• bws34
                  Rider
                  • 2011
                  • 543

Tak odnośnie wczorajszych manifestacji.Posiedziałem wczoraj na kibice.net i tam są ładne relacje ludzi którzy tam byli i kilka fajnych filmików można obejrzeć.. Między innymi jak grupa "antifa" leci za chłopakiem krzycząc "dawaj go kurwa,on ma polską flagę.." po czym jest nagły odwrót bo lecą na nich chłopaki z kibicowskich ugrupowań,sorry ale ja jestem jak najbardziej za tym żeby taką "antife" raz, drugi wystawić na konkretny wpierdol.. Polacy którzy biją chłopaka w 10-15 za to że ma flagę a jak maja się postawić równym sobie na gołe pięści to spierdzielają.. I tak naprawdę w całych tych zamieszkach wina leży po obu stronach zarówno Policji jak i ugrupowań które w zadymie uczestniczyły..Nikt mi nie napisze tutaj mam nadzieje że policja nie prowokowała itp.. Ale jedno mnie nastraja optymizmem,ze gdyby przyszło stworzyć armię partyzancką to chłopaki z bojówek kibicowskich stworzą grubą siłę No to chyba tyle moich przemyśleń,mam nadzieję że nie wywołam tutaj żadnej burzy :diabelski_usmiech
                  "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• Nematode
                    Ambiente
                    • 2010
                    • 139

Media dzisiaj podają, że prawie połowa zatrzymanych to obywatele Niemiec lub obcokrajowcy.
                    Nie chcę bronić tych zamieszek i ich prowodyrów i popieram zdecydowane działanie Policji jednak te czarne cwele za dużo sobie pozwalają w niektórych systuacjach. Na stronie internetowej pewnej gazety jest anonimowy filmik jak zatrzymali kolesia, który nie stawiał oporu jedynie pyskował i coś tam gadał i dostał od psa po jajach. Drugi filmik jak w okolicach jakiejś kamienicy leży koleś i przy nim dwóch psów stoi i nagle podbiega trzeci i jeb pałą leżącego. Czy to ma być kuźwa Policja? Jak jest dym to rozumiem, ale już jak mają kolesia to po co go okładają.

Komentarz

• Bartolomeo
                      Rider
                      • 2010
                      • 267

Żal dupę ściska, kolorowe p****y mogły blokować legalny Marsz Niepodległości, a jak jedzie jakiś tęczowy korowód, to policja go ochrania i nikomu nie pozwoli ich zablokować, a tutaj grupka usiadła sobie na Marszałkowskiej i **uj. Szkoda, że nie poszli na wiejską i tego burdelu co tam stoi nie roznieśli.

Usługi tokarskie, frezarskie
                      Zabezpieczenia na zbiorniki paliwa do samochodów ciężarowych.

Komentarz

• sebu
                        L&K
                        • 2008
                        • 1304
                        • Octavia II (1Z3)
                        • AHF 1.9 TDI VP 110 KM
                        • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Zamieszczone przez Nematode
                        jednak te czarne cwele za dużo sobie pozwalają w niektórych systuacjach. Na stronie internetowej pewnej gazety jest anonimowy filmik jak zatrzymali kolesia, który nie stawiał oporu jedynie pyskował i coś tam gadał i dostał od psa po jajach. Drugi filmik jak w okolicach jakiejś kamienicy leży koleś i przy nim dwóch psów stoi i nagle podbiega trzeci i jeb pałą leżącego. Czy to ma być kuźwa Policja? Jak jest dym to rozumiem, ale już jak mają kolesia to po co go okładają.
                        Według mnie to bardzo dobrze,może taki PAJAC zastanowi się dwa razu zanim pójdzie szukac awantury.
                        Powinni im tak wpie..lic,że na długo zapamiętają :x
                        Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz
                        jak pomogłem to daj punkcik
                        sprzęgło od G 60

Komentarz

• westwi78
                          RS
                          • 2008
                          • 2940

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MrwS3sJxUgk&feature=player_embedded#![/youtube]

I faktycznie tego żadne zas@$%ne TVN nie pokaże.

Według mnie to bardzo dobrze,może taki PAJAC zastanowi się dwa razu zanim pójdzie szukac awantury.
                          Akurat to był przechodzień. W ogóle są wątpliwości czy to byli policjanci. I czy to nie prowokacja.
                          [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5lPAqfY2YhY&feature=player_embedded#[/youtube]

Komentarz

• loponez
                            Ambiente
                            • 2011
                            • 196

Zamieszczone przez sebu
                            Powinni im tak wpie..lic,że na długo zapamiętają
                            Tak jest, lać ile wlezie, a potem do kampinosu, rozbierać do naga i niech wraca na piechote do domu. Na drugi raz się zastanowi.
                            jednak te czarne cwele za dużo sobie pozwalają w niektórych systuacjach
                            Tak, bo jak kogoś napier...asz kijem albo walisz kamieniem to jest fajnie, a jak potem dostajesz na co zasłużyłeś to juz nie wporządku bo teraz to jesteś przecież spokojny.
                            Jadą jadą chłopcy, chłopcy na japońcach,
                            nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca!

Komentarz

• Nematode
                              Ambiente
                              • 2010
                              • 139

Zamieszczone przez sebu
                              jednak te czarne cwele za dużo sobie pozwalają w niektórych systuacjach. Na stronie internetowej pewnej gazety jest anonimowy filmik jak zatrzymali kolesia, który nie stawiał oporu jedynie pyskował i coś tam gadał i dostał od psa po jajach. Drugi filmik jak w okolicach jakiejś kamienicy leży koleś i przy nim dwóch psów stoi i nagle podbiega trzeci i jeb pałą leżącego. Czy to ma być kuźwa Policja? Jak jest dym to rozumiem, ale już jak mają kolesia to po co go okładają.
                              Powinni im tak wpie..lic,że na długo zapamiętają :x
                              Może i trochę masz racji, ale nie w taki sposób Policja zyska sobie szacunek. Po zatym zapomina się o podstawowej rzeczy. Że to są ludzie co by nie mówić. Nasi dziadkowie walczyli aby takich sytuacji nie było, a bicie po jajach bez powodu raczej pokazuje, że wraca stara szkoła. Ostatnio byłem na wyjeździe w Holandii na meczu PSV-Legia i od policji w tym kraju powinno się brać wzorce, bo organizacja była bardzo dobra, a policja bez problemu radziła sobie z kibicami. Jak ktoś wyskoczył czy się stawiał to dostał pałą jak trzeba, ale jak wrócił do szyku to policja tylko zabezpieczała całe towarzystwo.
                              Co do rozwalonych aut różnych stacji dziennikarskich, a w szczególności jednej to ewidentnie zrobiły to osoby, które uważają siebie za "kibiców". Te same hasła, które krzyczeli, jeszcze nie dawno były standardem na stadionie Legii, gdzie jak nie którzy nie wiedzą spór właścicieli z kibicami trwał blisko 3 lata i wielu do dzisiaj ma za złe to w jaki sposób funkcjonuje klub i w jaki sposób załatwia się pewne sprawy.

Co do filmiku na którym niby Policja okłada kolesia to jestem prawie pewny, że to nie policja tylko prowokacja z czyjejś strony.

Komentarz

• westwi78
                                RS
                                • 2008
                                • 2940

Co do filmiku na którym niby Policja okłada kolesia to jestem prawie pewny, że to nie policja tylko prowokacja z czyjejś strony.
                                jednak policja...niestety...

Komentarz

• Nematode
                                  Ambiente
                                  • 2010
                                  • 139

Zamieszczone przez westwi78
                                  jednak policja...niestety...
                                  Masz na to jakiś dowód? Bo gazem na meczach przykładowo dostajemy zawsze takim brązowo-żółtym, a i batonów nigdy nie widziałem u Policji tylko ewentualnie pałki.

Komentarz

• piotrek_os
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2006
                                    • 8162
                                    • Octavia II (1Z3)
                                    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Jest doskonale pokazana twarz tego "policjanta"....- pewnie juz od dzis jest na zwolnieniu....., bo sobie krzywde zrobił podczas okładania tego faceta!
                                    Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• westwi78
                                      RS
                                      • 2008
                                      • 2940

Masz na to jakiś dowód? Bo gazem na meczach przykładowo dostajemy zawsze takim brązowo-żółtym, a i batonów nigdy nie widziałem u Policji tylko ewentualnie pałki.
                                      są dowody, niestety. I policjantem ten człowiek długo już nie będzie prawdopodobnie. I bardzo dobrze.

Komentarz

• Nematode
                                        Ambiente
                                        • 2010
                                        • 139

Zamieszczone przez westwi78
                                        są dowody, niestety. I policjantem ten człowiek długo już nie będzie prawdopodobnie. I bardzo dobrze.
                                        No jeśli faktycznie jest tak jak mówisz to jak najbardziej rozumiem. Jestem za tym aby policja używała siły jak trzeba, ale nie w takich sytuacjach, gdzie się katuje człowieka. Powinien dostać strzała i od razu kajdany na łapy i do sądu, a nie samosądu.

Komentarz

• wasyl
                                          L&K
                                          • 2005
                                          • 1084

Prawidłowo jestem za !! powinni pałować tą chołotę i strzelać ostrą amunicją i powinna lać się krew. Wtedy by nie było żadnych manifestacji. POPIERAM RZĄDY TUSKA ZA MORDY i KULA W ŁEB !
                                          ASV + Aligator MT K-ce 150 KM 320Nm
                                          www.wasilewski-foto.pl
                                          KIA 2,2 d (245KM i 523Nm)

Komentarz

• westwi78
                                            RS
                                            • 2008
                                            • 2940

Nematode, oczywiście że policja musi być skuteczna, musi używać siły itd. I kilka tysięcy funkcjonariuszy opecji czy innych pionów zrobiła dobrą robotę. Problemem są właśnie tacy "psychole" co przechodzą przez coraz rzadsze sito naboru i potem to oni robią na opinię.
                                            Inna sprawą jest tez jakość dowodzenia.

Komentarz

• piotrek_os
                                              RS
                                              S_OCP Member
                                              • 2006
                                              • 8162
                                              • Octavia II (1Z3)
                                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez wasyl
                                              Prawidłowo jestem za !! powinni pałować tą chołotę i strzelać ostrą amunicją i powinna lać się krew. Wtedy by nie było żadnych manifestacji. POPIERAM RZĄDY TUSKA ZA MORDY i KULA W ŁEB !
                                              a jak biedni ludzie pojada pod sejm to tez kulka w łeb???
                                              Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• granacik
                                                Ambiente
                                                • 2009
                                                • 249

Polska policja jest bardzo skuteczna... ale tylko w wypisywaniu mandatów za przekroczenie prędkości.

Powinni wszystkich spryskać konkretnie wodą. Na takim zimnie zaraz wszyscy rozeszli by się czym prędzej do domów.

Komentarz

• kiki
                                                  Rider
                                                  • 2010
                                                  • 359

Najbardziej szkoda było mi tego przerażonego dziadka .
                                                  Ciekawe ilu ludzi dostało przypadkiem? Chociaż szczerze powiedziawszy normalni ludzie jak widzą że zaczyna się robić dym to próbują jakoś zniknąć z tego miejsca a nie stoją, gapią się i szukają wrażeń. :?

Komentarz

Pracuję...