Co do atmosfery to nawet z tv była odczuwalna....ta pieśń, którą zaintonowali w ostatnich 8-10 minutach spotkania ---- chwytało za srducho aż ciary chodziły mi po plecach, a zona się wzruszyła
No właśnie w piątek na otwarcie mistrzostw akurat lądowałem z urlopu w Poznaniu i widziałem Irlandczyków i od razu pomyslałem , ze mecze z udziałem właśnie ich, Chorwatów,Anglików i naszych orłów będą najlepsze pod względem klimatu.
Specjalnie sie nie pomyliłem bo reszta kibiców wydaje z siebie dźwięki jak piłka przeleci metr od bramki
Dobra - bierzemy "na tapetę" dzisiejsze mecze: myślę, że spotkanie Ukrainy z Francją będzie wyrównane, z lekką przewagą dla Ukraińców (Francuzi może są lepsi technicznie, ale Ukraińcy ich zabiegają i zagrają z "większym sercem"). A Anglicy delikatnie dokopią Szwedom (różnica jednej bramki), lub (jeżeli Szwedzi naprawdę dadzą z siebie wszystko) będzie remis. :szeroki_usmiech No i czekamy na jutro !!! :szeroki_usmiech
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
(jeżeli Szwedzi naprawdę dadzą z siebie wszystko) będzie remis. No i czekamy na jutro !!!
Nie obstawiał bym Anglików. Od ładnych parunastu lat. Anglia nie wygrała ze Szwedami. Nawet za czasów Beckhama, Owena itp. Co najwyżej remisowali i to Anglicy musieli się nieźle napracować na ten remis.
Co do meczu Polaków, dziś się dowiedziałem, że z Czechosłowacją, a później z Czechami nie przegraliśmy w Polsce od 40 lat. :szeroki_usmiech Aby nie było za wesoło to od 25lat nie wygraliśmy meczy we Wrocławiu. :P
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Z uwagi, że moje wczorajsze typy generalnie się sprawdziły (generalnie, tzn. w 50 %, bo Ukraińcy rozczarowali mnie trochę swoją grą i zawalili wynik moich "wróżb" - ale za to z drugim meczem trafiłem "oczko"), na dzisiaj obstawiam: Czechy - Polska: remis, lub 1-bramkowa wygrana Polaków (o naszej przegranej nawet nie myślę); Grecja - Rosja: 2-3 bramkowa wygrana Rosji (choć może być tak, że Ruscy zagrają lightowo i będzie remis). Ciekawe, czy wieczorem będziemy pić z radości, czy ze smutku... :wink:
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Szkoda, Szwedów. Jaka będzie wojna Anglia - Ukraina wygrany idzie dalej. :diabelski_usmiech
Dziś obstawiam 2:0 dla naszych. Marzy mi się wygrana Grecji bo w tedy mamy 1 miejsce w grupie i nie trafiamy na Niemców w ćwierćfinale. :szeroki_usmiech
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Udesky, mnie również marzy się wynik 2;0 dla POLSKI co do ćwierćfinału to nawet lepiej niech trafia na dobra drużynę jak np. Niemcy :szeroki_usmiech ale tym będziemy sie martwic po dzisiejszym meczu :diabelski_usmiech
mnie również maży się wynik 2;0 dla POLSKI co do ćwierćfinału to nawet lepiej niech trafia na dobra drużynę jak np. Niemcy :szeroki_usmiech ale tym będziemy sie martwic po dzisiejszym meczu :diabelski_usmiech
i ja bym chcial 2:0 ale pewnie czesi z 1 strzela. jak nasi dalej nie przejdą to na meczu Włochy -Irlandia bedę krzyczal POLSKA
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz