I wyszło tak, jak zwykle... :evil: Przynajmniej kolejne mecze będę oglądać "na luzie", rozrywkowo... A Smuda - na księżyc !!! Znowu oszczędzał na zmianach... Idę dalej łoić piwsko - z żalu... Acha - Tytoń mistrzem !!!
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Za to bezładne bieganie w drugiej połowie to powinni ich wszystkich z trenerem na czele wyjebać dyscyplinarnie z roboty. A ludziom oddać pieniądze za bilety. Żeby najlepsi piłkarze w tym kraju nie potrafili piłką w siebie trafić ???
Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
a ja i tak się napiję ...bo mam browara chłodnego w lodówce
a teraz uczeni będą roztrząsać "no dlaczego przegraliśmy" :niewiem :niewiem :niewiem
... a to proste :!: rozpi.....ić ten PZPN i podpatrzyć jak to inni robią w Europie :!: :!: :!:
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Nie było żadnej sytuacji bramkowej w drugiej połowie ;(
I jak już mówiłem: brak obrony, o ataku nie wspominam,
tylko dlaczego przechodzą Rosjanie, skoro i oni i Grecy mają po jednym zwycięstwie, porażce i remisie, tyle samo punktów a dodatkowo Rosjanie mają więcej strzelonych bramek?
scenariusz drugiej połowy trochę podobny jak z grecją....kuźwa no power naszych i gol czechów. I do tego te zmiany Smudy po fakcie.....co ten człowiek robi?! jak widział że słabną to powinien wymieniać od razu a nie po golu....
Co ten Murawski w ogóle robi w naszej reprezentacji?! Co to za człowiek...na nazwisku jedzie po ojcu i tyle.
:evil:
Jedynie Tytoń pokazał klasę, Wasilewski też próbował senior jak umiał - tych dwóch doceniam za mecz z Rosją i z Czechami. Oczywiście momentami się pokazywał w akcjach Błaszczykowski - widać, że dobry gracz. A reszta to powinna iść na doszkolenie w 10 lidze.
Komentarz