Euro 2012 - "Wygramy, Przegramy" ...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zwolin
    Rider
    • 2010
    • 656

Zamieszczone przez Romecky81
    Na stadionie było masakrycznie duszno
    Oki, oki.... nikt nie wpadł na to, że Grecy oddychali tym samym powietrzem ?????
    Nie róbmy sami z siebie idiotów.
    Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
    O II Tour Combi 1.6
    Mitsu Carisma 4G93 GDI

Komentarz

• blackrs
      RS
      • 2008
      • 4829
      • Superb II combi (3T5)
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez zwolin
      Oki, oki.... nikt nie wpadł na to, że Grecy oddychali tym samym powietrzem ?????
      Nie róbmy sami z siebie idiotów.
      na to wpadl chyba każdy tylko że grecy są bardziej do tego przyzwyczajeni ze względu na klimat jaki u nich panuje. i to akurat jestem w stanie zrozumiec bo sam bylem w paru ciepłych krajach i w momencie gdy było 40 stopni to ja caly mokry ledwo oddychający a miejscowy na luzie w długim rękawku. oczywiście nie nalezy tym tłumaczyć remisu bo to sa wyczynowi sportowcy wiec powinni być bardziej wydolni.
      chociaż dzisiaj jak patrzyłam na Robena który wart jest kilkadziesiąt tysiecy euro to się śmiałem bo na kilkanaście strzałów jakie widzialem to w swiatlo bramki nie trafił ani razu...
      BYŁA o1 rs
      BYŁA o2 1.6
      JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• sew1981
        Moderator
        S_OCP MemberModeratoRS
        • 2009
        • 10986
        • Fiat

blackrs, może ten Roben był jeszcze na kacu, bo zaznaje gościnności gospodarzy ojro :lol:

Komentarz

• Romecky81
          Ambiente
          • 2011
          • 105

A ja przed chwilą jakiś stary (z 07-06) wywiad ze Smudą oglądałem
          Pytanie Kołtonia czy są przygotowani - Smuda: Tak, tak - jesteśmy gotowi, każda drużyną którą prowadziłem zawsze daje z siebie wszystko i jest w stanie grać na pełnych obrotach nawet przez 120 minut

Tak, tylko jak jakaś przerwa (np jak kogoś reanimowali na boisku) to przy naszej ławce od razu ze 4 stało i piło coś - jak konie u wodopoju. U Greków tego jakoś specjalnie nie zauważyłem.

Może za bardzo chcieli... Stres swoje na bank zrobił, presja otoczenia, turniej w rodzimym kraju, oczekiwania... Bla, bla... Zobaczymy we wtorek :-]

Komentarz

• lukasz3112
            RS
            • 2008
            • 3607

ja generalnie jestem zadowolony z meczu Polaków. to że nie wykorzystali kilku sytuacji i nie było 2:0 dla nas..no cóż..trudno się mówi. Ważna że nie przegraliśmy.
            Wczoraj liczyłem, że Portugalia wygra i niestety..
            Zobaczymy co nasi we wtorek pokażą. Remis lub wygrana i potem ograć Czechów i by było git
            bo jak przegrają to już tylko jak zwykle na dalsze granie...matematyczne szanse...czyli Rosja musi wygrać z Grecją...a reszta drużyn musi zginąć :diabelski_usmiech
            Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• Eidos71
              RS
              • 2011
              • 2050
              • Octavia II (1Z3)
              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

:szeroki_usmiech W "Kawa na ławę" w TVN24 Kwiatkowski (jako chyba pierwszy publicznie) stwierdził, że mecz Polska-Rosja to będzie "mecz o wszystko" :szeroki_usmiech Po jego oficjalnej wypowiedzi powoli zaczynam utwierdzać się w przekonaniu, że (pomimo moich przedwczorajszych wyliczeń szans na wyjście Polski z grupy) sytuacja z ostatnich kilkunastu lat rozgrywek polskiej reprezentacji powtórzy się co do joty... Mecz otwarcia (Polska-Grecja), mecz o wszystko (Polska-Rosja) i mecz o honor (Polska-Czechy)... A do moich kalkulacji doszło "na minus" to, że jeden z podstawowej 11-tki Grecji nie zagra już na tym Euro...
              Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
              MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• kmink
                L&K
                • 2007
                • 1360
                • Superb III (3V3)

Eidos71 gdyby doszło do sytuacji że od meczu Rosja - Grecja będzie zależało nasze byc albo nie być to na banko Grecja wygra...

To był dopiero pierwszy mecz i jeszcze może być tak że Czesi każdy następny pojedynek wygrają a Rosja każdy jeden przegra...liczę na naszą wygraną albo chociaż remis 1:1 czy 2:2....zobaczymy...
                Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
                https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
                www.dpfserwis.pl

Komentarz

• zwolin
                  Rider
                  • 2010
                  • 656

blackrs, i to jest właśnie sedno sprawy. Dlatego, żeby poprawić wydolność organizuje się zgrupowania w miejscach, gdzie jest wysoko i gorąco (w skrócie), a nie tam, gdzie są ładne widoki. Organizm adaptuje się do zmniejszonej ilosci tlenu w powietrzu (np; zwiekszając ilosc hemoglobiny). Po powrocie na nasze niziny masz wrażenie, że masz motorek w d.... . O wiele mniej sie męczysz. Organizm potrzebuje mniej płynów itp itd.
                  Wystarczy poczytac chociażby jak buduje wytrzymałość tlenową Justyna Kowalczyk. Fakt, jest to inna specyfika wysiłku, ale daje to jakis obraz, jaka jest róznica pomiędzy treningiem, który daje mistrzostwo, a wczasami w Austrii.
                  O II Tour Combi 1.6
                  Mitsu Carisma 4G93 GDI

Komentarz

• BADYL
                    RS
                    • 2011
                    • 2403
                    • Octavia II combi (1Z5)
                    • BKD 2.0 TDI 140 KM

dziś powinien byc dobry mecz...HISZPANIA-WŁOCHY, bo wczorajszy Niemcy-Portugalia troche mnie zawiódł....ba moim zdaniem najgorszy mecz turnirju jak na razie :evil:

ja obstawiam, 3:2 dla Hiszpanii
                    nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• piotrek_os
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 8162
                      • Octavia II (1Z3)
                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

We wtorek to moze byc "ciepło" w W-wie jak rosjanie się zaczna bawic! W poznaniu ochrone "wyłomotali"
                      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• kmink
                        L&K
                        • 2007
                        • 1360
                        • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez piotrek_os
                        We wtorek to moze byc "ciepło" w W-wie jak rosjanie się zaczna bawic! W poznaniu ochrone "wyłomotali"
                        Nie w Poznaniu tylko we Wrocławiu :wink:

Co do Warszawy...trochę ten ich przemarsz taki jakiś dziwny jest ale co tam nie sobie idą :wink: Niestety na bank i u nas i u nich znajda się idioci co tylko zadymy będą szukali...zresztą media też mówią o tym wszystkim jak o jakiejś wojnie czy bitwie...szkoda słów...

www.tuneforce.pl
                        www.dpfserwis.pl

Komentarz

• BADYL
                          RS
                          • 2011
                          • 2403
                          • Octavia II combi (1Z5)
                          • BKD 2.0 TDI 140 KM

piotrek_os, proszę http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/e...1,artykul.html :wink:
                          nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• zwolin
                            Rider
                            • 2010
                            • 656

kmink, nie wiem, czy widziałes konferencję HGW, jak mówiła o przemarszu Rosjan. Pismaki z takim uporem szukali drugiej dziury w d... , że aż się prosiło, żeby im w mordę dać. Najchętniej to by sami jakąś zadymę sprowokowali, żeby było o czym mówić.
                            Niestety, ale jak obserwuję poczynania "wolnych " mediów, to coraz częściej dochodzę, do wniosku, że jednak powinni ponosić konsekwencje braku profesjonalizmu.
                            O II Tour Combi 1.6
                            Mitsu Carisma 4G93 GDI

Komentarz

• piramida
                              RS
                              • 2009
                              • 12222
                              • Superb III (3V3)

Tak sie zastanawiam dlaczego rosjanie mają zamiar dokonać przemarszu, przecież to o krok od zadymy :roll:
                              superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• parasite
                                L&K
                                • 2011
                                • 1368

Zamieszczone przez piramida
                                Tak sie zastanawiam dlaczego rosjanie mają zamiar dokonać przemarszu, przecież to o krok od zadymy :roll:
                                I dobrze. Może ruscy się scheleją, zrobią zadymę i UEFA ich wywali z turnieju :szeroki_usmiech
                                AGR 112KM, 232Nm
                                Subaru Impreza GH 2.0 150KM

Komentarz

• str33t
                                  Rider
                                  • 2010
                                  • 625

Zamieszczone przez piramida
                                  Podłączam się do pytania. Kiedy o tym usłyszałem, to zacząłem się zastanawiać po co to? Nasi kibole będą gdzieś niedaleko i się zacznie... :|

Komentarz

• blackrs
                                    RS
                                    • 2008
                                    • 4829
                                    • Superb II combi (3T5)
                                    • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez BADYL
                                    no ale to przemarsz an stadion tych co maja na niego wejśc i ogladac mecz. przynajmniej tak narazie to ma wygladać. oby nic sie nie dzialo.
                                    ja czasami zachodzę w głowę co siedzi u ludziw tych łbach że chce sie im przyjażdzać do innego kraju po to by robić zadymy gdy gra reprezentacja. jaki to ma cel i jakimi bez mózgami muszą być tacy ludzie że nie sa w stanie wymyślić sobie ciekawszej bardziej ambitnej rozrywki. oczywiście nie tylko zagraniczni bo u nas też takich nie brakuje
                                    w Greckiej drużynie kontuzja podstawowego zadownika. wiec my remisujemy z Rosja, grecja przegrywa z Czechami, potem my wygrywamy z Czechami i wynik Rosja-Grecja nas nie interesuje i jesteśmy w 2 fazie ahhh te marzenia ....
                                    nie wiem czemu ale jakos mnie te mistrzostwa napawają optymizmem i radością może to dla tego że to pierwsza i ostatnia tak duża impreza w organizowana przez nasz kraj za mojego życia.
                                    BYŁA o1 rs
                                    BYŁA o2 1.6
                                    JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• kmink
                                      L&K
                                      • 2007
                                      • 1360
                                      • Superb III (3V3)

kmink, nie wiem, czy widziałes konferencję HGW, jak mówiła o przemarszu Rosjan. Pismaki z takim uporem szukali drugiej dziury w d... , że aż się prosiło, żeby im w mordę dać. Najchętniej to by sami jakąś zadymę sprowokowali, żeby było o czym mówić.
                                      Niestety, ale jak obserwuję poczynania "wolnych " mediów, to coraz częściej dochodzę, do wniosku, że jednak powinni ponosić konsekwencje braku profesjonalizmu.

potem się dziwią że ich ktoś kopie albo wóz transmisyjny podpala...
                                      to jest miernota a nie dziennikarze...

zobaczymy jak to dzisiaj będzie...Hiszpania-Włochy...powinno być fajne widowisko...ale w sumie wczoraj też się tego spodziewaliśmy a szału nie było...

www.tuneforce.pl
                                      www.dpfserwis.pl

Komentarz

• TomekRs
                                        RS
                                        • 2011
                                        • 1670

w Poznaniu byl spokoj na rynku dzisiaj dopoki nie przyjechala policja, chuj wie po co. Fakt, ze zawieszali flagi na fontannach, latarniach, kamienicach itd ale wszystko w miare normalnie i grzecznie. Nawet na szkolenie mi wszedl chorwat i sie grzecznie spytal czy moze przez okno fotke strzelic i flage zawiesic. Spiewali naprawde zarabiscie, wrecz ballady, na przemian z irlandczykami. Przyjechala policja kabaryna i na koniach i sie zaczelo robic goraco. Sami prowokuja bezsensownie razem z mediami.

Komentarz

• Bili
                                          Rider
                                          • 2010
                                          • 373
                                          • Octavia II combi (1Z5)
                                          • BKD 2.0 TDI 140 KM

A ja muszę powiedzieć, że podobała mi się wczorajsza gra Portugalii. Gwiazda zespołu się nie wychylała sama, czy popisywała. Podawała, grali drużynowo. Myślę, ze też może być ciekawie dzisiaj Hiszpania- Włochy
                                          Pozdrawiam.
                                          Michał

Komentarz

• Udesky
                                            RS
                                            • 2007
                                            • 1692
                                            • Octavia I (1U2)
                                            • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Powiem wam szczerze, że jak przeczytałem ten wątek to dochodzę do wniosku, że co jak co ale w biadoleniu to Polacy są zawsze najlepsi. :roll:
                                            Każdy mecz jest inny. Jeśli ktoś podnieca się, że Rosjanie rozbili Włochów 3:0 to ja przypomnę, że my wygraliśmy z Włochami 3:2, z Niemcami 2:2 (prawie wygraliśmy) i z Portugalią jakąś też z remisowaliśmy. Dodatkowo Polacy wolą grać z kontry. A mecze typu Polka - Rosja to zawsze rodzaj świętej wojny i wszyscy mają do tego inne podejście. Tak więc tu dopuszczam każdy scenariusz. W każdym razie znów wybieram się pod Pałac Kultury.

Co do przemarszu Rosjan, żyjemy w wolnym kraju, jeśli dostali zezwolenie to mają prawo do przemarszu. Pomijam fakt, że podstawą do zabronienia tego jest fakt podwyższonego ryzyka. Nie mniej jednak, podejrzewam, że Rosjanie mimo wszystko na przekór wyszli by z flagami, a w tedy by się działo i byłoby gorąco. A dlaczego? Bo teraz są chronieni i to nasi Policjanci będą ich bronić przed naszymi psełdokibicami.
                                            Osobiście nie mam nic przeciwko temu, niech świat widzi, że Polska to otwarty przyjazny kraj, a nie rasiści jak przedstawiają to Anglicy.
                                            W tym całym rozbawia mnie fakt, że jest to święto flagi państwowej i upadku ZSRR, a Rosjanie epatują symboliką i barwami rodem z "Cap Cepa Cepem Poganiał" (CCCP). :szeroki_usmiech

Wracając jeszcze do Strefy Kibica z pod Pałacu. Za dno uważam pilnowanie bezpieczeństwa, gdybym się nie dopytał, to nikt by mnie nie zrewidował, mógł bym wejść z czym bym chciał. Jako przykład podam wam sytuację, że w momencie strzelenia przez Polaków bramki, ktoś 10m ode mnie odpalił 2 race!! 4m za mną zemdlała dziewczyna, zero sanitariuszy! :evil:
                                            W Polsce nie ma kryzysu.
                                            Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• kmink
                                              L&K
                                              • 2007
                                              • 1360
                                              • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Udesky
                                              4m za mną zemdlała dziewczyna, zero sanitariuszy! :evil:
                                              ale dobrze że Ty tam byleś to się pewnie nią zająłeś i dzisiaj znowu liczysz na to samo??? :szeroki_usmiech

www.tuneforce.pl
                                              www.dpfserwis.pl

Komentarz

• kabanos
                                                RS
                                                • 2011
                                                • 4544
                                                • Octavia I combi (1U5)
                                                • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Udesky, ja mam nadzieję, że Rosjanie po bardzo dobrym meczu, zaliczą gorszy, a to dla nas duża szansa :szeroki_usmiech

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• TomekRs
                                                  RS
                                                  • 2011
                                                  • 1670

Pierdolenie, ze "rosja nas rozniesie" osob, ktore pilki na oczy nie widzieli doprowadza mnie do bialej goraczki. Na tym polega istota i piekno sportu, ze kazdy moze z kazdym wygrac i niczego nie da sie przewidziec. Moze teraz Polacy zrobia mgle na boisku i zasadza jakies 2 brzozy i ograja ruskow

Komentarz

• westwi78
                                                    RS
                                                    • 2008
                                                    • 2940

Zamieszczone przez octaviars1
                                                    ktore pilki na oczy nie widzieli
                                                    Otóż widzieli i wiedzą, że w 4 dni się formy zmienić nie da za wiele.

A z taką będzie bardzo cieżko.

Komentarz

Pracuję...