Z Ruskimki będziemy grali w 10 ?
Euro 2012 - "Wygramy, Przegramy" ...
Zwiń
X
-
Mimo, iż Czesi grali słabo to i tak pokazali o wiele więcej składnych akcji niż nasze "gwiazdy". Niestety nie mamy zespołu, który byłby w stanie liczyć się wśród tych 16 drużyn w turnieju, może poza Ukrainą jesteśmy najsłabsi i jak bardzo byśmy nie kibicowali, zaklinali rzeczywistość to nic nie zwojujemy. Smuda - szkoda, że zesrał się w gacie i mózg mu się ulotnił, karygodne było iż od drugiej połowy od razu nie wszedł dodatkowy ofensywny piłkarz, a już dalsze trzymanie ich na boisku w tym samym składzie to całkowita żenada. Tak właśnie przegrywa się wygrane mecze. Ten remis to przegrana wg mnie.
Rosjanie - klasa.Pierwsza.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kminkNa początku myślałem że będzie git...następny wygramy
Jedna rzecz mnie zastanawia...dlaczego zawsze, nieważne kto jest trenerem, nieważne kto gra w drużynie....zawsze sa te same problemy:
1. po 30min polscy zawodnicy stoją i czekają aż piłka się do nich przypałęta
2. zero zmian
3. brak werwy i zaangażowania
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datokmink napisał/a:
Na początku myślałem że będzie git...następny wygramy
Jedna rzecz mnie zastanawia...dlaczego zawsze, nieważne kto jest trenerem, nieważne kto gra w drużynie....zawsze sa te same problemy:
1. po 30min polscy zawodnicy stoją i czekają aż piłka się do nich przypałęta
2. zero zmian
3. brak werwy i zaangażowania
Piękny komentarz. Podpisuję się rękami i nogami.
Dla mnie z grupy wyjdą Rosjanie na 1. miejscu, bardzo ładny mecz z Czechami, rozwalili w Włochów w towarzyskim meczu, mało kto to brał pod uwagę, ale 3:0 to jednak coś mówi zwłaszcza ze Włosi tez potrafią dobrze grać. Zawsze, grali dobry football. jak dla mnie faworyt grupy. Na 2. miejscu nie wiem albo Czechy albo Grecja, po obu widzianych meczach bardziej skłaniam się do Grecji lub remisu. no i 4 miejsce to wiadomo :| niestety tak to widze, ok, pierwsza półowa pierwszej połowy z Grecją - dobra, dynamicznie, z glową. bramka i do przerwy jako tako. po przerwie grecja w osłabieniu, przez sporą część meczu. w dodatku strata jednej bramki, to potem nie dość ze zremisowali to gdyby nie to ze ten karny wykonał prawie "z klepki" i tyton miał trochę szczęścia ale i wyczucia to nie przegraliśmy. bo w drugiej połowie to co robiła polska to cięzko grą nazwać. od rosjan dostaniemy lanie az miło od czechów może mniejsze ale moim zdaniem jak zremisujemy bedzie dobrze, a nawet sukces.
Zamieszczone przez phonemanRosjanie przyjechali zrobić robotę, a nie fotografować się w reklamach BiedronkiOII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadodato, 1 i 3 - ja 40 latek z zadyszką to rozumiem ale reprezentacja? sportowcy?
Nic się nie zmienia. Dalej mamy drużynę, która mało może.
Czesi pokazali mecz o klasę wyżej od nas, a Rosjanie ich zdeklasowali. Wszystko w temacie wyjścia z grupy.
Powyższe piszę w sensie pozytywnym - fajnie, że nasi pierwsze 35 min pograli, bo potem już tylko kombinowali jak tu piłki nie dogonić. Fajnie, że kibice dali radę dotrzeć i (chyba) sobie atmosferę chwalą. Fajny był ten pierwszy dzień.
A teraz pozostaje... Być dobrym gospodarzem
Komentarz
-
-
Ja się naprawdę cieszę, bo byłem wielkim pesymistą, szczególnie po wyautowaniu chińczyków z A2. PKP z lotniska do centrum, super. Ekspresówka z granicy do wawy - super. Strefa kibica - podobno super.
Teraz trzymam za nas wszystkich kciuki, żeby dziadkom dowody i laski i sztuczne szczęki pochować, a w ostateczności do łóżek przywiązać - żeby nie było burdy pod Bristolem - Rosjanie pięknie zagrali i ich kibice mają pełne prawo się tym cieszyć. Mam wielką nadzieję, że żadne berety, kaczki i inne rydzyki im nie będą w tym przeszkadzać...
Komentarz
-
-
Właśnie wróciłem z "Prywatnej Strefy Kibica" :szeroki_usmiech Mecz Polska - Grecja: było lepiej, niż przewidziałem - spodziewałem się lekkiego "łomotu" ze strony Greków, a skończyło się remisem (gdyby nie Tytoń, byłby lekki łomot...). Rosja - Czechy: zgodnie z przewidywaniami, choć nie myślałem, że Rosjanie aż tak złoją skórę Czechom (liczyłem, że Cech trochę lepiej nadrabiać będzie braki w czeskiej obronie). Wynik meczu Rosjan z Czechami może być dla nas korzystny - po dzisiejszym dniu jesteśmy na 2-3 miejscu w grupie. Teraz warunek wyjścia z grupy: przegrywamy z Rosją (inaczej tego raczej nie widzę) i remisujemy z Czechami; Rosja łoi skórę Grecji (i oczywiście nam); Grecy obrywają ostro od Rosjan i remisują z Czechami - wtedy liczy się bilans bramkowy (mam nadzieję, że korzystny dla nas). Inaczej - skończy się dla nas tak, jak zwykle od 30 lat: trzy mecze i "do widzenia"... Na inny scenariusz (w opcji korzystnej dla nas) w ogóle nie liczę... Nie wiem, czy dobrze wyliczyłem scenariusz - po wypiciu 8 piw i "czegoś tam" ciężko jest w pełni logicznie myśleć (a co dopiero pisać)... :lol: :lol:Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
dato, On wrócił z :Zamieszczone przez Eidos71"Prywatnej Strefy Kibica".
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Ruski to maszyny do zabijania, obawiam się że dostaniemy od nich srogą nauczkę, pokażą nam jak sie powinno kopać piłkę, po za tym nasze "gwiazdy" chyba za dużo zarabiają kapusty i w dupie tak na prawdę mają które miejsce zajmą skoro kasa i tak sie należy :roll:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datoA jak wrażenia ze strefy ? Było tak różowo jak pokazywali w TV ?Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MickulPorównajcie obronę naszą i Czech. Teraz jeszcze brak Szczęsnego - obawiam się, że dostaniemy straszny łomot od Rosji... Skoro już nawet Czesi go dostają. Poza tym bramkarz Ruskich to czołg nie do przejścia.Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]
"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx
Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401
Komentarz
-
-
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Powiem Wam tak...bardzo bym chciał żebyśmy byli silni i mocni w każdej dziedzinie życia, tak żeby ludzie nas szanowali a jak nie szanowali to się nas bali :diabelski_usmiech
Tak samo w piłce nożnej..bardzo bym chciał żeby nasi wyszli z grupy i zaszli jak najdalej...ale z drugiej strony, jak pomyśle że w takiej sytuacji #^%@ działacze z pzpn obrośli by w piórka i znowu przyznali sobie tysiące zł nagród itd to najlepiej żebyśmy odpali na starcie...może wtedy jakimś cudem ktoś weźmie ta "mafię" za ryj i zrobi z nimi porządek...
p.s wczoraj nasi grali w siate i wygrali 3:0 z Kanadą!Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainMimo, iż Czesi grali słabo to i tak pokazali o wiele więcej składnych akcji niż nasze "gwiazdy". Niestety nie mamy zespołu, który byłby w stanie liczyć się wśród tych 16 drużyn w turnieju, może poza Ukrainą jesteśmy najsłabsi i jak bardzo byśmy nie kibicowali, zaklinali rzeczywistość to nic nie zwojujemy. Smuda - szkoda, że zesrał się w gacie i mózg mu się ulotnił, karygodne było iż od drugiej połowy od razu nie wszedł dodatkowy ofensywny piłkarz, a już dalsze trzymanie ich na boisku w tym samym składzie to całkowita żenada. Tak właśnie przegrywa się wygrane mecze. Ten remis to przegrana wg mnie.
W cymbergaja lewusom grać i tyle.
Jak to dobrze, że ktoś wymyślił piwo. Nie ma strachu pany !!
Lekko nalani, ale wytrwamy.
Dzisiaj perełka w fazie grupowej: Niemcy-Portugalia (że o Holandii i Danii nie wspomnę).
Browar w lodówce ??? :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz