Euro 2012 - "Wygramy, Przegramy" ...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • loyd
    RS
    • 2010
    • 2342

Z Ruskimki będziemy grali w 10 ?

Komentarz

• RafalekM
      Rider
      • 2009
      • 362

loyd, nie. Szczęsny będzie pauzował tylko.

Komentarz

• ruwado
        RS
        • 2009
        • 14888
        • Octavia IV (NX3)

Zamieszczone przez loyd
        Z Ruskimki będziemy grali w 10 ?
        oby w 11. Ale i tak widać, ze naszych kondycja szybko siada.
        pozdrawiam - Darek

Komentarz

• Ayu
          RS
          • 2009
          • 4154

Mimo, iż Czesi grali słabo to i tak pokazali o wiele więcej składnych akcji niż nasze "gwiazdy". Niestety nie mamy zespołu, który byłby w stanie liczyć się wśród tych 16 drużyn w turnieju, może poza Ukrainą jesteśmy najsłabsi i jak bardzo byśmy nie kibicowali, zaklinali rzeczywistość to nic nie zwojujemy. Smuda - szkoda, że zesrał się w gacie i mózg mu się ulotnił, karygodne było iż od drugiej połowy od razu nie wszedł dodatkowy ofensywny piłkarz, a już dalsze trzymanie ich na boisku w tym samym składzie to całkowita żenada. Tak właśnie przegrywa się wygrane mecze. Ten remis to przegrana wg mnie.

Rosjanie - klasa.Pierwsza.

Komentarz

• Mickul
            RS
            • 2010
            • 2847

Miasto duchów.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IqGTjwqV0vw[/youtube]

Komentarz

• dato
              L&K
              • 2012
              • 1431

Zamieszczone przez kmink
              Na początku myślałem że będzie git...następny wygramy

Jedna rzecz mnie zastanawia...dlaczego zawsze, nieważne kto jest trenerem, nieważne kto gra w drużynie....zawsze sa te same problemy:
              1. po 30min polscy zawodnicy stoją i czekają aż piłka się do nich przypałęta
              2. zero zmian
              3. brak werwy i zaangażowania
              Piękny komentarz. Podpisuję się rękami i nogami.

Komentarz

• ruwado
                RS
                • 2009
                • 14888
                • Octavia IV (NX3)

dato, 1 i 3 - ja 40 latek z zadyszką to rozumiem ale reprezentacja? sportowcy?
                Nic się nie zmienia. Dalej mamy drużynę, która mało może.
                pozdrawiam - Darek

Komentarz

• witachu
                  L&K
                  • 2011
                  • 1319

Zamieszczone przez dato
                  kmink napisał/a:
                  Na początku myślałem że będzie git...następny wygramy

Jedna rzecz mnie zastanawia...dlaczego zawsze, nieważne kto jest trenerem, nieważne kto gra w drużynie....zawsze sa te same problemy:
                  1. po 30min polscy zawodnicy stoją i czekają aż piłka się do nich przypałęta
                  2. zero zmian
                  3. brak werwy i zaangażowania

Piękny komentarz. Podpisuję się rękami i nogami.
                  ja też

Dla mnie z grupy wyjdą Rosjanie na 1. miejscu, bardzo ładny mecz z Czechami, rozwalili w Włochów w towarzyskim meczu, mało kto to brał pod uwagę, ale 3:0 to jednak coś mówi zwłaszcza ze Włosi tez potrafią dobrze grać. Zawsze, grali dobry football. jak dla mnie faworyt grupy. Na 2. miejscu nie wiem albo Czechy albo Grecja, po obu widzianych meczach bardziej skłaniam się do Grecji lub remisu. no i 4 miejsce to wiadomo :| niestety tak to widze, ok, pierwsza półowa pierwszej połowy z Grecją - dobra, dynamicznie, z glową. bramka i do przerwy jako tako. po przerwie grecja w osłabieniu, przez sporą część meczu. w dodatku strata jednej bramki, to potem nie dość ze zremisowali to gdyby nie to ze ten karny wykonał prawie "z klepki" i tyton miał trochę szczęścia ale i wyczucia to nie przegraliśmy. bo w drugiej połowie to co robiła polska to cięzko grą nazwać. od rosjan dostaniemy lanie az miło od czechów może mniejsze ale moim zdaniem jak zremisujemy bedzie dobrze, a nawet sukces.

Zamieszczone przez phoneman
                  Rosjanie przyjechali zrobić robotę, a nie fotografować się w reklamach Biedronki
                  - otóż to, nie sztuką jest lansować się przed Euro w reklamach, tylko pokazać coś na boisku. nasza reprezentacja to zawsze walczy o honor, w ostatnim meczu. tylko, że z przodu honor a z tyłu goła dupa ;/
                  OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance

Auto Detailing: Dream Car Studio
                  (znajdź również na fb)

Komentarz

• dato
                    L&K
                    • 2012
                    • 1431

Zamieszczone przez ruwado
                    dato, 1 i 3 - ja 40 latek z zadyszką to rozumiem ale reprezentacja? sportowcy?
                    Nic się nie zmienia. Dalej mamy drużynę, która mało może.
                    Toć przecież dokładnie to jest napisane w komentarzu, z którym się w 100% zgadzam. Jjuż sobie pograliśmy. Dobrze, że sędzia i szczęście nam kibicowali, nie ma wtopy, jest remis. Dobrze, że w ostatniej (dosłownie) chwili parę rzeczy udało się dopiąć - jest chwalona organizacja.

Czesi pokazali mecz o klasę wyżej od nas, a Rosjanie ich zdeklasowali. Wszystko w temacie wyjścia z grupy.
                    Powyższe piszę w sensie pozytywnym - fajnie, że nasi pierwsze 35 min pograli, bo potem już tylko kombinowali jak tu piłki nie dogonić. Fajnie, że kibice dali radę dotrzeć i (chyba) sobie atmosferę chwalą. Fajny był ten pierwszy dzień.

A teraz pozostaje... Być dobrym gospodarzem

Komentarz

• sew1981
                      RS
                      S_OCP MemberModeratoRS
                      • 2009
                      • 10918
                      • Fiat

dato, zgadzam się , Polacy już sobie pograli. Pierwsza połowa w tym meczu z Grecją i to by było na tyle folks. Teraz niech dbają o gości, thats all

Komentarz

• ruwado
                        RS
                        • 2009
                        • 14888
                        • Octavia IV (NX3)

Piłkarze pobiegali....
                        Teraz czas dla policji, straży miejskiej itp.

I po EURO SPOKO koko..... koko
                        pozdrawiam - Darek

Komentarz

• dato
                          L&K
                          • 2012
                          • 1431

Ja się naprawdę cieszę, bo byłem wielkim pesymistą, szczególnie po wyautowaniu chińczyków z A2. PKP z lotniska do centrum, super. Ekspresówka z granicy do wawy - super. Strefa kibica - podobno super.

Teraz trzymam za nas wszystkich kciuki, żeby dziadkom dowody i laski i sztuczne szczęki pochować, a w ostateczności do łóżek przywiązać - żeby nie było burdy pod Bristolem - Rosjanie pięknie zagrali i ich kibice mają pełne prawo się tym cieszyć. Mam wielką nadzieję, że żadne berety, kaczki i inne rydzyki im nie będą w tym przeszkadzać...

Komentarz

• Eidos71
                            RS
                            • 2011
                            • 2050
                            • Octavia II (1Z3)
                            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Właśnie wróciłem z "Prywatnej Strefy Kibica" :szeroki_usmiech Mecz Polska - Grecja: było lepiej, niż przewidziałem - spodziewałem się lekkiego "łomotu" ze strony Greków, a skończyło się remisem (gdyby nie Tytoń, byłby lekki łomot...). Rosja - Czechy: zgodnie z przewidywaniami, choć nie myślałem, że Rosjanie aż tak złoją skórę Czechom (liczyłem, że Cech trochę lepiej nadrabiać będzie braki w czeskiej obronie). Wynik meczu Rosjan z Czechami może być dla nas korzystny - po dzisiejszym dniu jesteśmy na 2-3 miejscu w grupie. Teraz warunek wyjścia z grupy: przegrywamy z Rosją (inaczej tego raczej nie widzę) i remisujemy z Czechami; Rosja łoi skórę Grecji (i oczywiście nam); Grecy obrywają ostro od Rosjan i remisują z Czechami - wtedy liczy się bilans bramkowy (mam nadzieję, że korzystny dla nas). Inaczej - skończy się dla nas tak, jak zwykle od 30 lat: trzy mecze i "do widzenia"... Na inny scenariusz (w opcji korzystnej dla nas) w ogóle nie liczę... Nie wiem, czy dobrze wyliczyłem scenariusz - po wypiciu 8 piw i "czegoś tam" ciężko jest w pełni logicznie myśleć (a co dopiero pisać)... :lol: :lol:
                            Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                            MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• dato
                              L&K
                              • 2012
                              • 1431

A jak wrażenia ze strefy ? Było tak różowo jak pokazywali w TV ?

Komentarz

• phoneman
                                RS
                                • 2008
                                • 3374
                                • Octavia I (1U2)
                                • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

dato, On wrócił z :
                                Zamieszczone przez Eidos71
                                "Prywatnej Strefy Kibica"
                                wiec jak mi się zdaje tam nie było zamieszek
                                .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• piramida
                                  RS
                                  • 2009
                                  • 12222
                                  • Superb III (3V3)

Ruski to maszyny do zabijania, obawiam się że dostaniemy od nich srogą nauczkę, pokażą nam jak sie powinno kopać piłkę, po za tym nasze "gwiazdy" chyba za dużo zarabiają kapusty i w dupie tak na prawdę mają które miejsce zajmą skoro kasa i tak sie należy :roll:
                                  superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Eidos71
                                    RS
                                    • 2011
                                    • 2050
                                    • Octavia II (1Z3)
                                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez dato
                                    A jak wrażenia ze strefy ? Było tak różowo jak pokazywali w TV ?
                                    W tej naszej "strefie kibica" było fajnie i spokojnie :diabelski_usmiech Choć emocji nie brakowało... No i byliśmy o tyle lepsi od oficjalnej konkurencji, że w naszej "strefie" piwko (a później również inne "napoje") lało się strumieniami
                                    Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                                    MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• zepter00
                                      RS
                                      • 2008
                                      • 2304

Zamieszczone przez Mickul
                                      Porównajcie obronę naszą i Czech. Teraz jeszcze brak Szczęsnego - obawiam się, że dostaniemy straszny łomot od Rosji... Skoro już nawet Czesi go dostają. Poza tym bramkarz Ruskich to czołg nie do przejścia.
                                      To nie żaden czołg, nie jest masywny... to doskonały system antyrakietowy.... jest tam gdzie być powinien jest szybki i pewny... przechwytuje prawie wszystko. Z takim szybkim i silnym atakiem oraz dobrym poziomem reszty - Rosjanie daleko zajdą :?
                                      Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• Mickul
                                        RS
                                        • 2010
                                        • 2847

DZICZ :zastrzelic 12.06 będzie ciekawie, bo Polak sobie nie da.

Komentarz

• phoneman
                                          RS
                                          • 2008
                                          • 3374
                                          • Octavia I (1U2)
                                          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Mickul, Jak by to było w rosji to :

W związku z tym że jest jedno wielkie nakręcanie się w komentarzach to zostały one zablokowane.Odrazu mówię.Tak jestem za powrotem komunizmu i takich metod w...
                                          .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• sosna1
                                            Rider
                                            S_OCP Member
                                            • 2007
                                            • 463
                                            • Octavia II (1Z3)
                                            • BGU 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez phoneman
                                            Mickul, Jak by to było w rosji to :

http://www.youtube.com/watch?v=j7z3FByAStM
                                            Tak powinno być n.... gdzie popadnie,a nie taki łach później powie,że policjant go pałką puknął.
                                            Marcin

My ©koda is fantastic

Komentarz

• kmink
                                              L&K
                                              • 2007
                                              • 1360
                                              • Superb III (3V3)

Powiem Wam tak...bardzo bym chciał żebyśmy byli silni i mocni w każdej dziedzinie życia, tak żeby ludzie nas szanowali a jak nie szanowali to się nas bali :diabelski_usmiech
                                              Tak samo w piłce nożnej..bardzo bym chciał żeby nasi wyszli z grupy i zaszli jak najdalej...ale z drugiej strony, jak pomyśle że w takiej sytuacji #^%@ działacze z pzpn obrośli by w piórka i znowu przyznali sobie tysiące zł nagród itd to najlepiej żebyśmy odpali na starcie...może wtedy jakimś cudem ktoś weźmie ta "mafię" za ryj i zrobi z nimi porządek...

p.s wczoraj nasi grali w siate i wygrali 3:0 z Kanadą!
                                              Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
                                              https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
                                              www.dpfserwis.pl

Komentarz

• wasyl
                                                L&K
                                                • 2005
                                                • 1084

kiedy kończy się ta farsa ? i wrócimy do codzienności ?
                                                ASV + Aligator MT K-ce 150 KM 320Nm
                                                www.wasilewski-foto.pl
                                                KIA 2,2 d (245KM i 523Nm)

Komentarz

• amaron
                                                  Classic
                                                  • 2010
                                                  • 39

a siatkarki 3:2 z Serbią ale to inny poziom

Komentarz

• Rok z Bagien
                                                    L&K
                                                    • 2010
                                                    • 1172

Zamieszczone przez hotrain
                                                    Mimo, iż Czesi grali słabo to i tak pokazali o wiele więcej składnych akcji niż nasze "gwiazdy". Niestety nie mamy zespołu, który byłby w stanie liczyć się wśród tych 16 drużyn w turnieju, może poza Ukrainą jesteśmy najsłabsi i jak bardzo byśmy nie kibicowali, zaklinali rzeczywistość to nic nie zwojujemy. Smuda - szkoda, że zesrał się w gacie i mózg mu się ulotnił, karygodne było iż od drugiej połowy od razu nie wszedł dodatkowy ofensywny piłkarz, a już dalsze trzymanie ich na boisku w tym samym składzie to całkowita żenada. Tak właśnie przegrywa się wygrane mecze. Ten remis to przegrana wg mnie.
                                                    Uwaga, tłumaczę na chłopski. :wink:

W cymbergaja lewusom grać i tyle.

Jak to dobrze, że ktoś wymyślił piwo. Nie ma strachu pany !!
                                                    Lekko nalani, ale wytrwamy.

Dzisiaj perełka w fazie grupowej: Niemcy-Portugalia (że o Holandii i Danii nie wspomnę).

Browar w lodówce ??? :diabelski_usmiech

Komentarz

Pracuję...