Euro 2012 - "Wygramy, Przegramy" ...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Udesky
    RS
    • 2007
    • 1692
    • Octavia I (1U2)
    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez kabanos
    Udesky, ja mam nadzieję, że Rosjanie po bardzo dobrym meczu, zaliczą gorszy, a to dla nas duża szansa
    Każdy mecz jest inny. Rosjanie mogą wyjść uśpieni i pewni siebie, znowu Polacy nie mają nic do stracenie. Poza tym mecze typu Polska - Rosja, Polska - Niemcy zawsze miały specjalny wydźwięk i tu wszystko jest możliwe. Mogą przegrać, ale niech się pokażą z dobrej strony. Bo czy rozegrają 3 czy 4 mecze co za różnica?
    Choć tak jak ktoś tu wspomniał przede mną, gdyby nie wyszli z grupy to ktoś w końcu rozpier.... by ten PZPN. Sam Lato obiecał, że jak Polacy nie wyjdą z grupy to ustępuję, ale czy takiemu komuś można wierzyć? :roll: I przestanie się pieprzenie o polskiej myśli szkoleniowej, aby tylko kasa została w komunie. Zatrudnić porządnego trenera, za konkretną kasę i już. Nie wierze, że 40mln kraj nie może wystawić drużyny, która z każdym może wygrać.
    Wracając do meczy osobiście byłem w szoku po pierwszej połowie, nie wierzyłem, że patrze na mecz Polski. Niestety chłopaki po straconej bramce i czerwonej kartce zachowywali się jak gdyby zeszło z nich powietrze. Myślę, że nie chodzi tu o przygotowanie fizyczne, bo nie wieże, że 1/3 składu która gra w drużynie mistrza Niemiec i zdobywcy Pucharu Niemiec nie mają kondycji. Bardziej obwiniam tu trenera, 90% takiego stanu rzeczy to jego wina. Gdyby wpuścił świeżą krew w okolicy 70min, to mogłoby to poderwać resztę składu. A tak było widać, że chcą przetrwać i ich niemoc oraz brak pomysłu. Smuda dał dupy na całej linii. Dawno nie widziałem meczy na wielkiej imprezie, w którym nie dokonano by żadnej zmiany. :roll:
    W Polsce nie ma kryzysu.
    Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• Bili
      Rider
      • 2010
      • 373
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BKD 2.0 TDI 140 KM

Tak mi się przypomniało jeszcze apropos wczorajszego meczu Portugalczyków i Niemców, o którym już wspomniałem, to jak dla mnie komentatorsko to wczoraj była komedia jakaś jak dla mnie.
      Panowie z komentarzem co się działo na boisku moim zdaniem nie radzili sobie dobrze.
      Pozdrawiam.
      Michał

Komentarz

• kmink
        L&K
        • 2007
        • 1360
        • Superb III (3V3)

gdzieś w necie przeczytałem:
        "- panie smuda co tam słychać?
        - u mnie bez zmian..."
        :lol:
        Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
        https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
        www.dpfserwis.pl

Komentarz

• str33t
          Rider
          • 2010
          • 625

Hiszpania - Włochy 1:1 i przyznam koledze wyżej racje - każdy mecz jest inny. Z Rosją trudno będzie wygrać, ale jest presja, bo gramy u siebie i remis myślę, że jest jak najbardziej w zasięgu ręki...

Komentarz

• kamel1980
            Rider
            • 2009
            • 304

Zamieszczone przez Udesky
            Każdy mecz jest inny. Rosjanie mogą wyjść uśpieni i pewni siebie, znowu Polacy nie mają nic do stracenie.
            Ano zgadza się..
            Był już mecz otwarcia, więc zgodnie z zapowiedziami teraz czas na mecz ostatniej szansy i mecz o honor
            A oglądając mecz z Grecją w pierwszej połowie byłem mile zaskoczony. Jak oglądałem ten mecz to widziałem drużynę niewiele gorszą od prawdziwych piłkarzy.. Jednak nadeszła druga połowa i czar prysł i było jak zawsze..

Wtorkowy mecz raczej będzie porażką, chociaż nie ukrywam, że chciałbym żeby dołożyli ruskim.. Chociaż z drugiej strony jak na boisku okaże się, że przegraliśmy to myślę, że na mieście może być "ciekawiej"

Komentarz

• adamusiek
              L&K
              • 2009
              • 1123

Gdyby wpuścił świeżą krew w okolicy 70min, to mogłoby to poderwać resztę składu.
              przecież dyzma już przed meczem powiedział, że jak będzie utrzymywał się remis to on walczyć o zwycięstwo nie będzie

z ruskimi trzeba powalczyć, szanse są

Komentarz

• Udesky
                RS
                • 2007
                • 1692
                • Octavia I (1U2)
                • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Jak na razie to jestem mile zaskoczony tym, że jest spokojnie. W strefie kibica było na prawdę kulturalnie. Rodzice z dziećmi na trawie piknikowali. Niektórzy byli podchmieleni, ale chodzili z uśmiechem na twarzy. Przynajmniej w moim sektorze. A ludzi była masa.
                Jedyne rozróby robią Rosjanie, nawet między sobą się biją i w cale się nie zdziwię jeśli w czasie marszu też się sami ze sobą pobiją. :szeroki_usmiech
                Aczkolwiek tych dzikich hord kibiców nie widziałem na ulicach. Czasem jakąś grupkę przyjezdnych Polaków można było zauważyć. Jakoś nie chce mi się wierzyć w te 800 000 - 1 mln przyjezdnych tak szumnie zapowiadanych.
                Zamieszczone przez adamusiek
                przecież dyzma już przed meczem powiedział, że jak będzie utrzymywał się remis to on walczyć o zwycięstwo nie będzie
                z ruskimi trzeba powalczyć, szanse są
                Ważne aby była bunga bunga.
                W Polsce nie ma kryzysu.

Komentarz

• str33t
                  Rider
                  • 2010
                  • 625

Po pierwszej połowie Chorwacja - Irlandia (2:1). Jak na razie jeden z ciekawszych meczów na Euro. Ciekawe sytuacje, dobre tempo, ładne zgranie... Oby utrzymali to w drugiej połowie

Komentarz

• Udesky
                    RS
                    • 2007
                    • 1692
                    • Octavia I (1U2)
                    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez str33t
                    Chorwacja - Irlandia (2:1)
                    Już 3:1. Ładny mecz.
                    W Polsce nie ma kryzysu.

Komentarz

• kabanos
                      RS
                      • 2011
                      • 4544
                      • Octavia I combi (1U5)
                      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez str33t
                      Chorwacja - Irlandia (2:1)
                      Już 3:1. Ładny mecz.
                      Chodzą jak przecinaki :diabelski_usmiech

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• macluke
                        Elegance
                        • 2010
                        • 875

Panowie,
                        oglądając dotychczasowe mecze i styl gry tych piłkarzy nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jednak czegoś brakuje naszej reprezentacji. To się nazywa wola walki, czy jakoś tak?
                        Dziś Irlandczycy grali do samego końca. Ciągle mam jednak nadzieję, że się jakoś obudzą chłopaki i mecz o honor się odbędzie, ale nie w wykonaniu polskiej drużyny.

Komentarz

• TomekRs
                          RS
                          • 2011
                          • 1670

To co by wlozyl chorwat na 4;1 przy slupku to stadiony swiata. Jak narazie najlepszy mecz mistrzostw.

Komentarz

• piramida
                            RS
                            • 2009
                            • 12222
                            • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez macluke
                            Panowie,
                            oglądając dotychczasowe mecze i styl gry tych piłkarzy nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jednak czegoś brakuje naszej reprezentacji. To się nazywa wola walki, czy jakoś tak?
                            Dziś Irlandczycy grali do samego końca. Ciągle mam jednak nadzieję, że się jakoś obudzą chłopaki i mecz o honor się odbędzie, ale nie w wykonaniu polskiej drużyny.
                            tak, na pewno sie obudzą ale z ręka w nocniku, przecież nasi to gwiazdy i nie muszą zbytnio wylewać potu na murawie :roll:
                            superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• PAOLO ESCO
                              RS
                              • 2009
                              • 6626
                              • Volkswagen
                              • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

EDIT tematu, co by nie tworzyć następnych dla każdego meczu
                              no ale...wątek o Euro 2012 był założony w grudniu 2011 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
                              PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• BADYL
                                RS
                                • 2011
                                • 2403
                                • Octavia II combi (1Z5)
                                • BKD 2.0 TDI 140 KM

Tak jak byłem sceptycznie nastawiony przed meczem z Grecją tak teraz mam cichą nadzieję, że z Rosją nie będzie tak źle jak wszyscy psioczą :roll:

Kurde Panowie może zamiast jechać po reprezentacji i gnoić od najgorszych poprostu ich wspierajmy :?: Co było to było wszyscy widzieli mecz Polska-Grecja! Smuda nie wprowadził korekty w składzie bo jak twierdzi..."bał się, że nowy zawodnik nie wejdzie w mecz i, a co za tym idzie będzie więcej szkody niż pożytku"...

Czy słusznie czy nie? Kto wie co by się stało? Mamy jeden punkt, przed nami 2 mecze i na tym niech się drużyna skupi! Jeżeli całe społeczeństwo będzie jechać po zawodnikach i po trenerze to dopiero zasieje się ferment w drużynie....Tak myślę :wink: Na rozliczenie smudy i "chłopaków" jeszzce przyjdzie czas, ale teraz należy się im wsparcie :!:
                                nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• pic2ek
                                  Rider
                                  • 2007
                                  • 624

To się nazywa wola walki, czy jakoś tak?
                                  Dziś Irlandczycy grali do samego końca.
                                  To jest to czego moim zdaniem brakuje naszej reprezentacji - granie do samego końca, do ostatniej sekundy z wiarą, że można, że się uda!
                                  To co jest w lidze angielskiej, niemieckiej czy hiszpańskiej. Zobaczcie LM: 83 muler, 87 drogba.

Komentarz

• blackrs
                                    RS
                                    • 2008
                                    • 4829
                                    • Superb II combi (3T5)
                                    • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez BADYL
                                    Kurde Panowie może zamiast jechać po reprezentacji i gnoić od najgorszych poprostu ich wspierajmy
                                    jestem za
                                    BYŁA o1 rs
                                    BYŁA o2 1.6
                                    JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• 4x4BKF
                                      L&K
                                      • 2010
                                      • 1279

Jak zobaczyłem mecz Polska-Grecja to na początku zapieprzali, a potem grali jak w naszej piłce ligowej - no ty idź do przodu bo ja nie mam siły...
                                      Po obejrzeniu kolejnych meczy przekonałem się, że my (mam na myśli naszą reprezentację) gramy chyba w jakąś inną piłkę nożną niż reszta.
                                      Najlepszy przykład wczorajszego meczu Chorwacja-Irlandia - od początku do końca to samo, dobre tempo.
                                      Z resztą - Chorwatów oraz Turków w zakresie piłki nożnej uważam za najbardziej charakterne reprezentacje

Przyznam też, że jako jedyny nie byłem patriotycznym optymistą i przewidywałem porażkę Polaków - co spotkało się ze sporym zdziwieniem i posądzeniem o postradanie zmysłów.

Nie przewiduję kolejnego Cudu nad Wisłą vel Bitwy Warszawskiej 2012 - Ruscy nas pokonają.
                                      Mecz z Czechami będzie tym meczem w których ostatnio się specjalizujemy - meczem o honor.

Dla wszystkich niepocieszonych jest jeden pozytyw - po fazie grupowej nie pojedziemy do domu
                                      4x4

Komentarz

• piotrek_os
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2006
                                        • 8162
                                        • Octavia II (1Z3)
                                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez 4x4BKF
                                        Dla wszystkich niepocieszonych jest jeden pozytyw - po fazie grupowej nie pojedziemy do domu
                                        i moze wtedy Jarzebina zagra im Spoko Koko
                                        Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• 4x4BKF
                                          L&K
                                          • 2010
                                          • 1279

Zamieszczone przez BADYL
                                          Kurde Panowie może zamiast jechać po reprezentacji i gnoić od najgorszych poprostu ich wspierajmy :?:
                                          Badyl, będę dumy ze zwycięstwa ale i skrytykuję po porażce.
                                          Co do wspierania - to tyle razy ile im gorąco dopingowałem, wierzyłem w zwycięstwo i glorię chwały - tyle razy potem czułem niesmak bycia wydymanym...

Niech wygra lepszy!
                                          4x4

Komentarz

• BADYL
                                            RS
                                            • 2011
                                            • 2403
                                            • Octavia II combi (1Z5)
                                            • BKD 2.0 TDI 140 KM

Badyl, będę dumy ze zwycięstwa ale i skrytykuję po porażce.
                                            Co do wspierania - to tyle razy ile im gorąco dopingowałem, wierzyłem w zwycięstwo i glorię chwały - tyle razy potem czułem niesmak bycia wydymanym...
                                            krytyka krtytyką, ale ile można? Ja miałem podobnie ja Ty tzn. przez te wszystkie ostatnie imprezy do jakich Polacy się zakwalifikowali tzn. MŚ w Korei i Niemczech oraz historyczne ME w Szwajcarii....przy tamtych turniejach byłem zajebiście mocno i święcie przekonany, że Polska drużyna ma szanse wyjśc z grup....Baaa miałem nawet postawy tak myśleć ponieważ awans do tamtych imprez "sobie wywalczylismy", a same grupy w stosunku do obecnej były o wiele łatwiejsze! Pamiętamy jak to się skończyło, a ja pamietam jaki byłem wku...i przybity :x

Przy okazji aktualnych mistrzostw nie wielę się spodziewałem ba byłem sceptycznie nastawiony na wyjscie z grupy....Nadal twierdzę, że Polacy będą mieć ciężką przeprawę, ale jeżeli zagrają z "Ruskami" w taki sposób jak w pierwszych 45min meczu z Grecją i odpowiednio rozłożą siły to TRZYMAM SIĘ tego JAK TOPIELEC BRZYTWY
                                            nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• blackrs
                                              RS
                                              • 2008
                                              • 4829
                                              • Superb II combi (3T5)

Przyznam też, że jako jedyny nie byłem patriotycznym optymistą i przewidywałem porażkę Polaków - co spotkało się ze sporym zdziwieniem i posądzeniem o postradanie zmysłów.
                                              ale my nie przegralismy?? remis to nie porażka. jak by ktoś dawal nam remis z Grecja meisiąc temu bysmy brali w ciemno. fakt chlopaki w pierwszej połowie narobili sporych nadziei i dla tego ten remis nie jest tak satysfakcjonujący jak moglo by się wydawać
                                              ja tam trzymam kciuki za naszych i mam nadzieję że się uda. bo niby kogo mam wspirać jak nie swoją narodową drużynę?? jakby by ona nie byla to ja im kibicuję
                                              BYŁA o1 rs
                                              BYŁA o2 1.6

Komentarz

• Udesky
                                                RS
                                                • 2007
                                                • 1692
                                                • Octavia I (1U2)
                                                • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Ja i tak jestem przekonany, że mecz przerąbał sam Smuda. Przecież w 1 połowie nasi chodzili jak meserszmity. A druga... :|
                                                No więc co, Smuda powiedział chłopaki bronimy wyniku, nie przemęczamy się i oszczędzamy siły na Rosję. Pech chciał, że czerwona i strata bramki wprowadziła zamęt u naszych. A kto grał kiedykolwiek w jakimkolwiek klubie wie, że nawet jak jest siła, a nie ma chęci i pomysłu to siły i chęci same odchodzą. I tu była rola Smudy, który powinien wpuścić świeżych, którzy jedną, dwoma akcjami pobudzą. A Smudzie tym czasem jaja w dupie się schowały i tyle. :evil:
                                                Swoją drogą tempo meczu w drugiej połowie wyraźnie siadło, przecież Grecy też już tak nie zapieprzali. Więc ta temperatura dała im po dupie.
                                                Zobaczymy co będzie jutro. Polonia Dortmund górą będzie. :szeroki_usmiech
                                                W Polsce nie ma kryzysu.

Komentarz

• blackrs
                                                  RS
                                                  • 2008
                                                  • 4829
                                                  • Superb II combi (3T5)

bardzo fajny mecz Ukraina zagrala.mają swojego bohatera ....
                                                  BYŁA o1 rs
                                                  BYŁA o2 1.6

Komentarz

• kmink
                                                    L&K
                                                    • 2007
                                                    • 1360
                                                    • Superb III (3V3)

Kolejny fajny mecz za nami...7x czy 6x drużyna w rankingu rozgromiła 17ą... jeszcze wszystko przed nami :diabelski_usmiech
                                                    Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
                                                    https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
                                                    www.dpfserwis.pl

Komentarz

Pracuję...