Zamieszczone przez kabanos
Choć tak jak ktoś tu wspomniał przede mną, gdyby nie wyszli z grupy to ktoś w końcu rozpier.... by ten PZPN. Sam Lato obiecał, że jak Polacy nie wyjdą z grupy to ustępuję, ale czy takiemu komuś można wierzyć? :roll: I przestanie się pieprzenie o polskiej myśli szkoleniowej, aby tylko kasa została w komunie. Zatrudnić porządnego trenera, za konkretną kasę i już. Nie wierze, że 40mln kraj nie może wystawić drużyny, która z każdym może wygrać.
Wracając do meczy osobiście byłem w szoku po pierwszej połowie, nie wierzyłem, że patrze na mecz Polski. Niestety chłopaki po straconej bramce i czerwonej kartce zachowywali się jak gdyby zeszło z nich powietrze. Myślę, że nie chodzi tu o przygotowanie fizyczne, bo nie wieże, że 1/3 składu która gra w drużynie mistrza Niemiec i zdobywcy Pucharu Niemiec nie mają kondycji. Bardziej obwiniam tu trenera, 90% takiego stanu rzeczy to jego wina. Gdyby wpuścił świeżą krew w okolicy 70min, to mogłoby to poderwać resztę składu. A tak było widać, że chcą przetrwać i ich niemoc oraz brak pomysłu. Smuda dał dupy na całej linii. Dawno nie widziałem meczy na wielkiej imprezie, w którym nie dokonano by żadnej zmiany. :roll:
Komentarz