Zapraszam po ciekawe pomysły do jedzenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • djczas
    RS
    • 2005
    • 9612

Pojawiło sie kilka nowych przepisów powoli uzupełniam to co sie nazbierało przez święta

Komentarz

• natash
      RS
      • 2011
      • 2599

Jakiś sprawdzony przepis na pasztet z królika i królika w śmietanie ktoś posiada?

Komentarz

• bws34
        Rider
        • 2011
        • 543

djczas, Tak zapytam Ty jesteś z zawodu kucharzem? Masz gdzieś swój własny interes? :wink:
        "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

natash, Ja mam muszę poszukać w swoich zapiskach
          bws34, nie jestem kucharzem acz umiem gotować nie mam predyspozycji do gotowania dla większej ilości ludzi (powody zdrowotne) ale gotować potrafię i lubię
          Nie mam własnego interesu na razie ale mam plany

Dziś pojawi się przepis na pyszne pierogi domowej roboty z mięsem

Komentarz

• bws34
            Rider
            • 2011
            • 543

djczas, To ja widzę że Ty tak jak ja Też nie jestem kucharzem ale gotuję :P
            "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• djczas
              RS
              • 2005
              • 9612

bws34, He he ja byłem też szkolony przez jednego z najlepszych sushi masterów jakich poznałem 3 miesiące szkolenia

Co do mnie i mojego bloga moge zamilknąć na długo lub na zawsze jak sie nie uporam z problemami
              ale mam nadzieje że pozostanie co czytać po mnie

Komentarz

Pracuję...