Ceny napraw,
wahacze plus tuleje przod ~800-1200 zł
komplet tulei na tył ~800 zł
komplet 4 tarcz i klockow ~1200 zł
komplet amorków ~1200 za komplet
Ceny za lemfordera/zimmermana/sachsa
Nie ma tragedii, dopóki są renomowane zamienniki. Tam gdzie nie ma robi sie mniej ciekawie. Dysza spryskiwacza xenonu 250 zł. Sterownik świeć żarowych ~400 zł
Komplet sprzeglo +dwumasa do diesla ~2000 zł , luk
Zawsze pare/pareset zł drożej niż do vaga.
Ja nie napisałem że e46 się psuje. Bo nie można powiedzieć że psuciem jest zużycie układu hamulcowego, zawieszenia , łącznika elastycznego wydechu czy termostatów.
btw 320d są 2 termostaty ca 300 zł za 2.
w e46 rozrząd na łańcuchu już , i jest z tym kompletny spokój. Problemy z napinaczami raczej tylko w źle eksploatowanych/zajeżdżonych jednostkach.
Co do r6, to nowsze 320i/325i/330i czyli m54 , mają apetyt na olej przy ostrej jeździe.
W przedliftowych autach, warto spojrzeć na mocowanie tylnego wózka do budy, potrafiły w tym miejscu po padnięciu tulei wyrywać się mocowania z budy.
Jakim budżetem dysponujesz na auto ?
wahacze plus tuleje przod ~800-1200 zł
komplet tulei na tył ~800 zł
komplet 4 tarcz i klockow ~1200 zł
komplet amorków ~1200 za komplet
Ceny za lemfordera/zimmermana/sachsa
Nie ma tragedii, dopóki są renomowane zamienniki. Tam gdzie nie ma robi sie mniej ciekawie. Dysza spryskiwacza xenonu 250 zł. Sterownik świeć żarowych ~400 zł
Komplet sprzeglo +dwumasa do diesla ~2000 zł , luk
Zawsze pare/pareset zł drożej niż do vaga.
Ja nie napisałem że e46 się psuje. Bo nie można powiedzieć że psuciem jest zużycie układu hamulcowego, zawieszenia , łącznika elastycznego wydechu czy termostatów.
btw 320d są 2 termostaty ca 300 zł za 2.
w e46 rozrząd na łańcuchu już , i jest z tym kompletny spokój. Problemy z napinaczami raczej tylko w źle eksploatowanych/zajeżdżonych jednostkach.
Co do r6, to nowsze 320i/325i/330i czyli m54 , mają apetyt na olej przy ostrej jeździe.
W przedliftowych autach, warto spojrzeć na mocowanie tylnego wózka do budy, potrafiły w tym miejscu po padnięciu tulei wyrywać się mocowania z budy.
Jakim budżetem dysponujesz na auto ?
Komentarz