blackrs, u mnie już seria prawie :P
Jaki SUV do 25000zł ?
Zwiń
X
-
Jaki SUV do 25000zł ?
Jako że moja przygoda z o2 trwała raptem 3 miesiące (i na szczęście się skończyła) , przymierzam się do zakupu nowego auta, w gre wchodzi oczywiście z powrotem o1 ale po głowie chodzi mi też suv
Macie jakieś doświadczenie z tym rodzajem aut :?: Nie musi to być auto w trudny terenmoge wyłożyć do 25000 zł, ale wolałbym żeby pare groszy zostało :szeroki_usmiech
Co myślicie o LR Freelander :?: Sporo tego jeździ
-
-
delanopl, No proszę Cie. Kup ładna O1 4x4 i będziesz miał SUV'a.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
delanopl, powiem Ci, że mając 25kzł to naprawdę ciężko jest szukać jakiegoś rozsądnego SUV-a (troszkę tematu liznąłem próbując coś znaleźć). Jedyny w tym przedziale cenowym rozsądny wóz (jeśli chodzi o kompromis pomiędzy kosztem zakupu, eksploatacji i miejscem wewnątrz) to Hyundai Tucson lub Kia Sportage - ale trzeba mieć fart, żeby takowy wóz za tą kwotę trafić - Hyundai'a trochę łatwiej. Cała masa innych SUVów w tej cenie (od RAV-4 po Grand Cherokee) będzie (moim skromnym zdaniem) albo w bardzo starej wersji modelowej, albo mocno wyeksploatowana, albo mała, albo zupełnie nieekonomiczna...
Komentarz
-
-
LR Freelandera sobie odpuść i omijaj go szeeeerokim łukiemZnajomy ma i w ciągu roku dołożyl prawie 10kzł
"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez delanoplJako że moja przygoda z o2 trwała raptem 3 miesiące (i na szczęście się skończyła)
kupuj OI bo nic za tą kwotę rozsądnego z SUV-ów nie dostaniesz :szeroki_usmiech"Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez delanopllepiej jeździło mi się o1, jakoś pewniej się czułem i koszty eksploatacji o wiele wyższe niż o1Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
delanopl, Jak się miało Klementa to potem ciężko się odzwyczaić.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
delanopl, ja proponuje to. http://www.jdm-option.pl/forum/viewtopic.php?p=147474 IMO wygląda zajebiście i po gasebie na 100% będzie w super stanie.
Komentarz
-
-
natash, Może ja zacznę.
1. pierwszy zonk - przekładnia kierownicza - maglownica - dostałą luzów po 160 kkm. Została zregenerowana, po 5 kkm znowu luzy. Wymieniona na inną używkę. Tamta po regeneracji poszła na reklamację. Tylne drążki kierownicze wymieniane już 3 razy w ciągu 30 kkm. i znów mają luz są do wymiany. Rdzewiejące progi, ranty otworów drzwi (uszczelki wycierające lakier), Skrzynia JCR - zgrzytająca dwójka, pęknięta szybka liczników (Nowa w ASO 200 pln )Pewnie jeszcze się coś "naliczy" ale to tak na szybko.
Aha i trzeszczące wszędzie plastiki. W OI tego nie byłoAlfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alfeeRdzewiejące progi, ranty otworów drzwi (uszczelki wycierające lakier), Pewnie jeszcze się coś "naliczy" ale to tak na szybko.
Aha i trzeszczące wszędzie plastiki. W OI tego nie było
w o1 L&K czułem się bardziej komfortowo :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Też myślałem o SUVie ale po wszelkich przemyśleniach lepiej było kupić kombi 4x4 - jak co trakcja jest - dużo miejsca jest (w odpowiednich autach oczywiście) a do tego spalanie mnie nie zabija.
Tyle że ja odpuściłem z rocznikiem (choć do dziś jestem przekonany że dobrze auta robili do 2004/2005r) i zakupiłem Audi A6 2.5TDI Avant Quattro ale nie z silnikiem znanym z Superb tylko wcześniejszą wersję (5cio cylindrowy rzędowy AEL a nie jakaś V6 (z którą są kłopoty) ) Auto to generacja C4.
We Wrocławiu spala około 8l na 100km wyjazd poza miasto to jakieś 6l na 100km.
Za 25tyś to dorwiesz bez problemu jeszcze na pakiet startowy wystarczy i trochę paliwka.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashCo tak cię denerwowało w O2 (jaki motor miałeś), jakie plusy i minusy pomiędzy O1 i O2 widzisz po korzystaniu z obydwóch pojazdów
jeśli auto ma być "na codzień"kup octavie 4x4 o naprawdę będziesz zadowolony...
p.s nieważne jakbyś ruszył to nie ma wieśniackiego piszczenia kołami :diabelski_usmiechChiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kminkp.s nieważne jakbyś ruszył to nie ma wieśniackiego piszczenia kołami :diabelski_usmiech
każdy ma swoje upodobania, chociaż o2 4x4 to może to czego mi brakowałow każdym razie bede rozglądał się za 01 4x4 bo moja o2 skutecznie zniechęciła mnie do tego wozidła :roll:
Komentarz
-
Komentarz