blackrs, u mnie już seria prawie :P
Jaki SUV do 25000zł ?
Zwiń
X
-
Jaki SUV do 25000zł ?
Jako że moja przygoda z o2 trwała raptem 3 miesiące (i na szczęście się skończyła) , przymierzam się do zakupu nowego auta, w gre wchodzi oczywiście z powrotem o1 ale po głowie chodzi mi też suv
Macie jakieś doświadczenie z tym rodzajem aut :?: Nie musi to być auto w trudny teren
moge wyłożyć do 25000 zł, ale wolałbym żeby pare groszy zostało :szeroki_usmiech
Co myślicie o LR Freelander :?: Sporo tego jeździ
-
-
delanopl, No proszę Cie. Kup ładna O1 4x4 i będziesz miał SUV'a
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"
k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
delanopl, powiem Ci, że mając 25kzł to naprawdę ciężko jest szukać jakiegoś rozsądnego SUV-a (troszkę tematu liznąłem próbując coś znaleźć). Jedyny w tym przedziale cenowym rozsądny wóz (jeśli chodzi o kompromis pomiędzy kosztem zakupu, eksploatacji i miejscem wewnątrz) to Hyundai Tucson lub Kia Sportage - ale trzeba mieć fart, żeby takowy wóz za tą kwotę trafić - Hyundai'a trochę łatwiej. Cała masa innych SUVów w tej cenie (od RAV-4 po Grand Cherokee) będzie (moim skromnym zdaniem) albo w bardzo starej wersji modelowej, albo mocno wyeksploatowana, albo mała, albo zupełnie nieekonomiczna...
Komentarz
-
-
LR Freelandera sobie odpuść i omijaj go szeeeerokim łukiem
Znajomy ma i w ciągu roku dołożyl prawie 10kzł
"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
mógłbyś rozwinąć tą myśl :diabelski_usmiech :?:Zamieszczone przez delanoplJako że moja przygoda z o2 trwała raptem 3 miesiące (i na szczęście się skończyła)
kupuj OI bo nic za tą kwotę rozsądnego z SUV-ów nie dostaniesz :szeroki_usmiech
"Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"
Komentarz
-
-
Jakoś mam te same odczucia. I coraz bardziej zastanawiam się nad sprzedażą OII i powrotem do sharanaZamieszczone przez delanopllepiej jeździło mi się o1, jakoś pewniej się czułem i koszty eksploatacji o wiele wyższe niż o1
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
delanopl, Jak się miało Klementa to potem ciężko się odzwyczaić
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"
k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
delanopl, ja proponuje to. http://www.jdm-option.pl/forum/viewtopic.php?p=147474 IMO wygląda zajebiście i po gasebie na 100% będzie w super stanie.
Komentarz
-
-
natash, Może ja zacznę.
1. pierwszy zonk - przekładnia kierownicza - maglownica - dostałą luzów po 160 kkm. Została zregenerowana, po 5 kkm znowu luzy. Wymieniona na inną używkę. Tamta po regeneracji poszła na reklamację. Tylne drążki kierownicze wymieniane już 3 razy w ciągu 30 kkm. i znów mają luz są do wymiany. Rdzewiejące progi, ranty otworów drzwi (uszczelki wycierające lakier), Skrzynia JCR - zgrzytająca dwójka, pęknięta szybka liczników (Nowa w ASO 200 pln )
Pewnie jeszcze się coś "naliczy" ale to tak na szybko.
Aha i trzeszczące wszędzie plastiki. W OI tego nie było
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
właśnie to prze 3 miechy najbardziej zmotywowało mnie do pozbycia się autaZamieszczone przez alfeeRdzewiejące progi, ranty otworów drzwi (uszczelki wycierające lakier), Pewnie jeszcze się coś "naliczy" ale to tak na szybko.
Aha i trzeszczące wszędzie plastiki. W OI tego nie było

w o1 L&K czułem się bardziej komfortowo :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Też myślałem o SUVie ale po wszelkich przemyśleniach lepiej było kupić kombi 4x4 - jak co trakcja jest - dużo miejsca jest (w odpowiednich autach oczywiście) a do tego spalanie mnie nie zabija.
Tyle że ja odpuściłem z rocznikiem (choć do dziś jestem przekonany że dobrze auta robili do 2004/2005r) i zakupiłem Audi A6 2.5TDI Avant Quattro ale nie z silnikiem znanym z Superb tylko wcześniejszą wersję (5cio cylindrowy rzędowy AEL a nie jakaś V6 (z którą są kłopoty) ) Auto to generacja C4.
We Wrocławiu spala około 8l na 100km wyjazd poza miasto to jakieś 6l na 100km.
Za 25tyś to dorwiesz bez problemu jeszcze na pakiet startowy wystarczy i trochę paliwka.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
mam OI, która stała sie autem firmowym...OII to moje prywatne wozidło...nigdy bym nie zamienił OII na OI...never!!!!!!!!!! Inny zawias, trzymanie w zakrętach itd......dla mnie niebo a ziemia....dodatkowo 4x4...wypas...najlepszy stosunek $$$/cena...Zamieszczone przez natashCo tak cię denerwowało w O2 (jaki motor miałeś), jakie plusy i minusy pomiędzy O1 i O2 widzisz po korzystaniu z obydwóch pojazdów
jeśli auto ma być "na codzień"kup octavie 4x4 o naprawdę będziesz zadowolony...
p.s nieważne jakbyś ruszył to nie ma wieśniackiego piszczenia kołami :diabelski_usmiechChiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
:szeroki_usmiech no właśnie to jest toZamieszczone przez kminkp.s nieważne jakbyś ruszył to nie ma wieśniackiego piszczenia kołami :diabelski_usmiech
każdy ma swoje upodobania, chociaż o2 4x4 to może to czego mi brakowało
w każdym razie bede rozglądał się za 01 4x4 bo moja o2 skutecznie zniechęciła mnie do tego wozidła :roll:
Komentarz
-
Komentarz