Wczoraj późno wieczorem znalazłem w skrzynce awizo Pewnie czapeczki czekają na poczcie. Niestety dzisiaj nie dam rady dotrzeć do okienka (poczta pracuje w debilnych godzinach w ciągu dnia - w ramach oszczędności) - jutro po pracy powinny już być w moich rękach.
Kapelusz dla kapelusznika - z logiem ©kody
Zwiń
X
-
Dużo radości, jak widzę, przyniosły kapelusze i czapki, a tu sezon na letnie okrycia głowy się nawet nie zaczął. Strach pomyśleć, co to będzie jak przyjdzie wiosna i lato
Ja pomyślałem trochę bardziej pragmatycznie i oprócz kapelusza zamówiłem sobie też parasol Skody - czarny, automatycznie rozkładany i półautomatycznie składany.
Komentarz
-
-
A i ja dziś odebrałem
Co prawda wygląda, iż saganek mam spory a jednak uniwersalny rozmiar kapelusza, uwzględnia raczej wielkość bańki z której w beret spokojnie można wsypać trzy kilo kartofli, gdy brak siatki :diabelski_usmiech
Mam nadzieję, że materiał nie dekatyzowany i trzy prania wystarczą, by "kapilinder" nie opierał się mi na uszach
Tym czasem wielkie dzięki Marek za przesyłkę
Komentarz
-
-
I daj znać jak tam mój t-shirtJest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
Komentarz