Agamek12, zadzwoń do nich i pogadaj mały sie może dostosować a oni robili juz stolarki dla przemysłu i nie tylko
Profil finansowy - posiadacza Skody
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Agamek12Big Wojtek, tak czy śmak wolę dostać 1zł zwrotu, niż 10zł zapłacić
[ Dodano: Wto 24 Sty, 12 15:03 ]
Znów nawiążę do kryzysu w branży budowlanej, braku zamówień, itp. Od wczoraj próbuje dodzwonić się do działu handlowego jednego z bardziej znanych w branży producentów ślusarki/stolarki otworowej. Nikt nie podnosi słuchawki po wykręceniu numeru wewnętrznego, nikt nie podnosi słuchawki po próbie połączenia przez sekretarkę (nawiasem mówiąc sekretarka podnosi słuchawkę dopiero po kilkudziesięciu sekundach - ale np. dziś wcale...), nikt nie odpowiada na e-mailową prośbę o kontakt.
No jak tu mówić o kryzysie, skoro nie chce sie ruszyć dupy do telefonu i pogadać z ewentualnym klientem...?OCTAVIA '01
Komentarz
-
-
A ja Ci powiem tak, że nie do końca można wierzyć w takie wpisy, kiedyś Gemius podał, że anonimowe pytanie o status majątkowy to właśnie to na które najczęściej pada fałszywa odpowiedź.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoZamieszczone przez Agamek12Nawiązując do tematu... Właśnie policzyłem sobie wstępnie PIT za 2011 i wychodzi mi, że mam... nadpłatę
Mam nadzieję, że zwrot wystarczy na skromne 2-tygodniowe wakacje w czerwcu
Komentarz
-
Komentarz