Zamieszczone przez WIELKIBONGO
Trasa W-wa - Kraków
Zwiń
X
-
Trasa W-wa - Kraków
Hej,
Dziś wieczorkiem jadę do Krakowa (tradycyjnie 7). Samochodem nie byłem tam ponad pół roku.
Czy stali użytkownicy tej drogi mogą podpowiedzieć, gdzie czekają mnie niespodzianki - przebudowy, korki, wahadła etc. ?
No i jeszcze jedno - czy gdzieś na tej trasie nie daj Boże uruchomili odcinkowy pomiar prędkości? Jakieś specjalne miejsca gdzie można się spodziewać misiaków? (jadę bez CB)
Z góry dzięki
I przy okazji wsiego najlepszego w nowym roku- Dawno nie pisałem :PByła: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
-
-
Jacomelli, Od Miechowa do Krakowa nie ma pomiarów odcinkowych. Misiaki Książa mogą stać w:
-Cisia Wola na przystanku autobusowym
-Antolka na wjeździe od strony Warszawy zaraz za lasem (kończą się dwa pasy, kończy się las i zaczyna się teren zabudowany.) lub w środku miejscowości.
-Miechów - sporadycznie stoją w zasadzie wogóle.
-Wileki Dół - czasami na skrzyżowaniu z przejściem dla pieszych stoją - ogr do 70.
-Słomniki - stoją na wylocie w kierunku Krakowa po lewej stronie.
-Wesoła - stoją na przystanku na skrzyżowaniu z odjazdem na Skałę - Ojców.
-Widoma - stoją na wlocie do miejscowości koło przystanku lub na przeciwko niego.Teran zabudowany zaczyna się dużo wcześniej więc uważaj.
-Bibice - jak skończą się serpentyny w Michałowicach i za jakieś 300m w dole po prawej stronie lubią stanąć.
-Węgrzce - za światłami 200m jest łuk w prawo i potem w lewo. Po prawej stronie jest parking i wjazd do starej jednostki wojskowej i tam lubią się przyczaić.
Nieoznakowanych dawno nie widziałem, jeżeli jeżdżą to sporadycznie , auto Vectra C po liftowa ciemny granat sedan. Wszystkie radiowozy mają laserówki.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Adam nie zdążyłem podziękować, bo sprawdzałem już w drodze na telefonie.
Przydało się W Słomnikach suszyli i to jadąc do Krakowa i z powrotem. Wiec pewnie parę punktów zaoszczędzone.
Sporo fotoradarów jest ustawionych, ale chyba większość pusta. Oby :lol:
A tak na marginesie to odcinek z serpentynami jest mistrzowski Fajnie się jedzie, chociaż jak bardziej popada to pewnie jest tam wesołoByła: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
-
A tak na marginesie to odcinek z serpentynami jest mistrzowski Fajnie się jedzie, chociaż jak bardziej popada to pewnie jest tam wesoło
Zamieszczone przez JacomelliAdam nie zdążyłem podziękować, bo sprawdzałem już w drodze na telefonie.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz