Kuzaj raniony nożem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Skfarek
    RS
    • 2010
    • 4795
    • Octavia I (1U2)
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez piramida
    Na szczęscie opatrzony wyszedł wczoraj ze szpitala,
    no i to najważniejsze

chyba zaczne wozić w aucie jakiś topór, nunchaku, czy inna zabawkę co by w skrajnych sytuacjach miec coś pod ręką
    znajomy woził ze sobą "niespodziankę barmana" czyli bejsbola :wink:

PS. Kuzaja osobiście nie znam, ale Czopika tak i to jest dopiero kombinator :wink:
    Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
    6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
    Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Kase na rajdy trzeba skads brac, za darmo to nawet kosa pod zebro nie dadza jak widac
      Spritmonitor.de

Komentarz

• 4x4BKF
        L&K
        • 2010
        • 1279

Zamieszczone przez Skfarek

chyba zaczne wozić w aucie jakiś topór, nunchaku, czy inna zabawkę co by w skrajnych sytuacjach miec coś pod ręką
        znajomy woził ze sobą "niespodziankę barmana" czyli bejsbola :wink:
        Panowie, tymi urządzeniami "hardware" to sobie można tylko guza nabić lub problemów narobić. Przypierd...sz komuś za mocno - problem, będzie koleś lepszy/szybszy/miał farta lub coś podobnego - problem.
        Topór/maczeta? Dobre do karczowania krzaków. Uszkodzisz gościa, a ten co dopiero był gangsterem za chwilę zwala się na psy że został ciężko okaleczony. Nunchaku? Dopóki w łeb nie przypieprzysz koleś na adrenalinie będzie stał, ale jak już walniesz w łeb - sprawa uszkodzenia czaszki wchodzi w grę.
        Ja w samochodzie wożę:
        - mały miotacz gazu- żelowy, przeważnie mam go przy sobie
        - duży miotacz gazowy wysokiego ciśnienia, też żelowy - 0,5l (taka mała gaśnica), zasięg skuteczny do 4 m, gaz który działa tez na naćpanych!!!!
        - pała "blondynka vel gromnica" czyli średnica 5cm, długość 72cm - ze starych zapasów ZOMO - a to byli fachowcy w biciu ludzi

Nie widzę raczej szans (i do tej pory nie zobaczyłem, a było kilka sytuacji) żeby bardzo bojowo usposobiony jegomość nie padł na ziemie łapiąc się za oczy/nos. A jak już padnie lub się zamroczony słania nie nie za bardzo wie gdzie jest, to wtedy sięgamy po pałę i mechanicznie, przez dupę i plecy wprowadzamy naukę pod skórę. przeskur...syński ból :diabelski_usmiech :!: :!: :!:

Poza tym gaz to zajebista sprawa dla jeżdżących rowerami/biegających gdzieś poza miastem - pieski nagle zamiast gryźć nas nabierają przedziwnej ochoty do wycierania mordy w trawie
        4x4

Komentarz

• bzyq_74
          RS
          • 2008
          • 3467
          • Volkswagen
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
          • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

4x4BKF, niezły arsenał .
          Brakuje jeszcze miotacza płomieni (taki jakim niemiaszki paliły kamienice w 44-tym) :diabelski_usmiech
          MARCIN
          Mój szkodnik

Komentarz

• 4x4BKF
            L&K
            • 2010
            • 1279

Zamieszczone przez bzyq_74
            4x4BKF, niezły arsenał .
            Brakuje jeszcze miotacza płomieni (taki jakim niemiaszki paliły kamienice w 44-tym) :diabelski_usmiech
            Miotacz czasami mi się marzy

A na serio, to kiedyś w aucie woziłem i maczetę - bez sensu, kiedyś jak dopadłem z nią w ręku chłopaka co zrobił wyrwę na babce to mogłem mu tylko pogrozić
            - i baseball - w moim przypadku akacjowy trzonek od młota 8kg - podobnie bezużyteczny dla kogoś kto nie jest bandytą.
            - no i metalowy pręt D=26mm L=700mm poklejany plastrami - raz się przydał, kiedy we dwóch z kolegą ruszyliśmy za 4 łebkami w Renault Safrane którzy pod klubem w którym bramkowaliśmy obrobili samochód. Kolega rzucił nim w szarżujące na nas auto - efekt był taki, że wyj...ła się przednia szyba, pręt się odbił od niej i od słupka i z zajebistym świstem przeleciał mi tuż obok głowy.
            Marne pocieszenie była takie, że Renault składając się "na ślepo" w zakręt "dachował" przy okazji wypadły z niego fanty, to je pozbieraliśmy i poszliśmy sobie
            Gaz jest gaz, a guma jest guma!
            4x4

Komentarz

• LUKI
              RS
              • 2005
              • 5776

4x4BKF, jesteś przechuj :!:
              kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• jama89
                L&K
                • 2008
                • 1214

4x4BKF, a jak już tak gościa zagazujesz to nie zgłasza tego na policję, że go obezwładniłeś, a on chciał tylko o drogę spytać?? :roll:
                Octavia 1.9 TDI ASZ

.

Komentarz

• 4x4BKF
                  L&K
                  • 2010
                  • 1279

Zamieszczone przez jama89
                  4x4BKF, a jak już tak gościa zagazujesz to nie zgłasza tego na policję, że go obezwładniłeś, a on chciał tylko o drogę spytać?? :roll:
                  Jest niepisana umowa między nami: ja nie gazuję tych co o drogę pytają, oni nie zgłaszają mnie na policję
                  4x4

Komentarz

• FanRSMP
                    Ambiente
                    • 2010
                    • 151

4x4BKF a podobno uprawiales boks+ taekwondo a ze sprzetem sie bujasz.???.hmmm.. :szeroki_usmiech

Komentarz

• Dzida
                      RS
                      • 2006
                      • 2253

Zamieszczone przez LUKI
                      przechuj
                      A kto to jest?

Komentarz

• LUKI
                        RS
                        • 2005
                        • 5776

Dzida,

kozak
                        kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• 4x4BKF
                          L&K
                          • 2010
                          • 1279

Zamieszczone przez FanRSMP
                          4x4BKF a podobno uprawiales boks+ taekwondo a ze sprzetem sie bujasz.???.hmmm.. :szeroki_usmiech
                          A ty podobno jesteś fanem rajdów a z pytania widzę, że jesteś jeszcze większym fanem filmów z Chuckiem Norrisem, filmów Johna Woo i tym podobnych

P.S. Jakby twój rajdowy idol miał gaz to by nie biadolił że go ktoś wypatroszył, tylko tamten rabuś by siedział na krawężniku i płakał jak dzieciak że nic nie widzi, że on się nie bawi, że chce do domu i że w ogóle Kuzi jest głupi i bawić się nie umie .
                          4x4

Komentarz

• Skfarek
                            RS
                            • 2010
                            • 4795
                            • Octavia I (1U2)
                            • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

4x4BKF, wczoraj w RMFie słyszałem że z tym "zajściem" związana jest jakaś wcześniejsza akcja z podpaleniem aut Kuzajowi i że toczy się lub będzie wszczęte śledztwo.
                            Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
                            6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
                            Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/

Komentarz

• piramida
                              RS
                              • 2009
                              • 12222
                              • Superb III (3V3)

4x4BKF, mysle że gaz robi robotę, jak miałem 17 lat to sie chodziło z róznymi wynalazkami ale teraz mając lat 35 to nawet nie mysle o takich rzeczach.
                              Na ulicy nie chodzę na piechotę a autem szybko jezdze więc pewnie wiele akcji mnie omija :wink:
                              superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Matis68
                                Ambiente
                                • 2006
                                • 195

piramida, ja mam 43 lata, a nie dalej jak miesiąc temu gość na mnie skoczył z nożem. O 18.00 na skrzyżowaniu Dietla/Starowiślna. Ciężko mi w to uwierzyć do dziś ...ale odruchowo mu pierdyknąłem z prawej mańki i padł na tory tramwajowe .Ręka bolała ze dwa dni .(Dla nie krakusów to samo centrum miasta, 7 minut od Rynku Gł) Dowcip polega na tym ze było ciemno i tego noża po prostu nie zauważyłem.Po chwili ludzie krzyczeli, ze innych atakował. Gdyby było jasno to nie wiem co bym zrobił - szedłem zamyślony do sklepu. Po wieczornego browara. Tak że człowiek ma akcję nie wtedy kiedy się spodziewa, tylko wtedy gdy komuś palma odbije
                                http://www.youtube.com/watch?v=qtDOe...eature=related

Komentarz

• piramida
                                  RS
                                  • 2009
                                  • 12222
                                  • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Matis68
                                  piramida, ja mam 43 lata, a nie dalej jak miesiąc temu gość na mnie skoczył z nożem. O 18.00 na skrzyżowaniu Dietla/Starowiślna. Ciężko mi w to uwierzyć do dziś ...ale odruchowo mu pierdyknąłem z prawej mańki i padł na tory tramwajowe .Ręka bolała ze dwa dni .(Dla nie krakusów to samo centrum miasta, 7 minut od Rynku Gł) Dowcip polega na tym ze było ciemno i tego noża po prostu nie zauważyłem.Po chwili ludzie krzyczeli, ze innych atakował. Gdyby było jasno to nie wiem co bym zrobił - szedłem zamyślony do sklepu. Po wieczornego browara. Tak że człowiek ma akcję nie wtedy kiedy się spodziewa, tylko wtedy gdy komuś palma odbije
                                  to nie zła jazda
                                  Jak wspomniałem wczsniej, wszędzie jezdzę autem i omijają mnie na szczęscie takie akcje bo dzisiaj niestety nie problem obskoczyc wpierdol :!:

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• FanRSMP
                                    Ambiente
                                    • 2010
                                    • 151

4x4BKF zadalem grzecznie pytanie a Ty jak zwykle od razu .atak....jesli jestes taki kozak" wojownik "to ponawiam pytanie czemu chodzisz ze sprzetem...przeciez to Ty od podstawówki do studiów boks+ taekwondo cwiczyles..a teraz bujasz sie z GAZEM i innymi wynalazkami..????.. :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech

[ Dodano: Wto 06 Mar, 12 20:57 ]
                                    dla zaspokojenia Twojej ciekawosci nie ogladam filmow z tymi aktorami "Chuckiem Norrisem, filmów Johna Woo i tym podobnych"wystarczy mi tylko czytanie Twoich postow chodzaca WIKIPEDIO.. :szeroki_usmiech normalnie komedia. :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech

[ Dodano: Wto 06 Mar, 12 21:05 ]
                                    i jeszcze jedno,bo ciekawi mnie czy bylbys w stanie to samo powiedziec prosto w oczy Leszkowi ze biadoli i ze jest w ogole glupi...Jestes taki kozak w "REALU " jak na forum.????..pisz co chcesz na moj temat i tak mnie nie wzruszy Twoja opowiesc.,.

Komentarz

• djczas
                                      RS
                                      • 2005
                                      • 9612

4x4BKF, widze kotku że lubisz chodzić na rybki czy patroszysz sama to co kupisz w sklepie na obiad dla ukochanego. FanRSMP, ale ona lubi Biedronkę lub Lidla bo REAL za drogi dla niej.
                                      piramida, Matis68, ja mam słabe łapy ale jak kopa zasadzę to tylko po jednym można bratki nasadzić jestem kiepski w bicu sie ale raz miałem sytuacje jak mi adrenalina skoczyła dwóch mnie wciągało do lokalu a trzeci wpychał i co nie dali rady dostałem powera i że wszyscy trzej kilka dni później powiedzieli że sie wystraszyli bo zgłupieli takie tłuste huhro a futryn lokalu o mało nie wyciągnął

ot taki ze mnie kasztanik

[ Dodano: Wto 06 Mar, 12 22:31 ]
                                      Patataj patataj to moja ukochana 4x4beksa biegnie przywalić na forum.

4x4BKF, FanRSMP, dobrze ci kochanie napisał. Jak nie wiesz o co chodzi złotko z Leszkiem to ja bym na twoim miejscu skleił usteczka tak jak je malujesz i zrobił sobie rundeczkę bo ukochany pójdzie do innej bo za gruba jesteś

Skfarek, z tego co ja wiem Leszekowi podpalono samochody ale on dobrze wie dlaczego firmę mu licytują a i troszke kasy ma u ludzi z miasta z e tego co wiem
                                      Lubie Leszka i dobrze mu życzę ale mam nadzieje że media sie nie dowiedża o co chodzi tak naprawdę bo wtedy będzie nie wesoło i sponsorzy odejdą. Jdeno musze oddać co cesarskie Leszek jest świetnym kierowcą ale tak jak mnie noga mu sie powinęła. tyle w tym temacie moge sie wypowiedzieć

dla 4x4beksa najpierw poznaj człowieka złotko a potem zabieraj głos wszystko wiedząca wiedźma ple ple

Komentarz

• BADYL
                                        RS
                                        • 2011
                                        • 2396
                                        • Octavia II combi (1Z5)
                                        • BKD 2.0 TDI 140 KM

djczas, nie obraź się, ale swoim powyższym postem tylko zaognisz sytuacje z 4x4BKF, a chyba nie o to chodzi na tym forum :?: więc trochę się pohamuj z sarkazmem i cynizmem :P
                                        nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• piramida
                                          RS
                                          • 2009
                                          • 12222
                                          • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez BADYL
                                          djczas, nie obraź się, ale swoim powyższym postem tylko zaognisz sytuacje z 4x4BKF, a chyba nie o to chodzi na tym forum :?: więc trochę się pohamuj z sarkazmem i cynizmem :P
                                          dobrze jest, widać ze Staszek wraca do formy :wink:

P.S. oczywiście żartowałem co by niektórzy tego nie odebrali dosłownie

Komentarz

• Karql
                                            L&K
                                            • 2010
                                            • 1124

Zamieszczone przez Matis68
                                            Heh miałem tam podobną akcję Wyskoczyło do nas dwóch kolesi, jak zobaczyłem jednego jajogłowego wyglądającego jak down, co wyciąga zardzewiały nóż jak do smarowania masła to, aż mi się śmiać zachciało
                                            Było: 117,5KM / 238,9 Nm
                                            Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• tomikt
                                              Rider
                                              • 2007
                                              • 391

4x4BKF,

gdzie kopiłeś tą gaśnice do gaszenia napastników??

Moim zdaniem 4x4BKF ma rację , bo co z tego jak zrobisz kolesiowi krzywdę ??
                                              Z resztą taką np. maczetą chyba bym nikogo nie uderzył.
                                              A gaz jest w sumie najbezpieczniejszy i sam zdążysz uciec/wezwać pomoc.

Kiedyś pracowałem z kolesiem – kibicem, specem od ustawek. On mówił że wali zawsze pała w łeb od razu jaki widzi naprzeciwko siebie kolesia z pałą.
                                              Czyli jak trafisz na takiego to zanim się zdecydujesz to już masz łeb trójkątny..
                                              ech...
                                              TomikT

Komentarz

• 4x4BKF
                                                L&K
                                                • 2010
                                                • 1279

Zamieszczone przez tomikt
                                                4x4BKF,

gdzie kopiłeś tą gaśnice do gaszenia napastników??
                                                Takie gaśniczki są w sklepach z bronią/myśliwskich. Kiedyś kupowałem w Kielcach na Sienkiewicza, czasami w Radomiu. Ale najlepsze gazy załatwiał mi kolega który robi zakupy dla Policji w jakiejś hurtowni w Kielcach.

Kupuj zawsze żelowy czyli taki który pryska strumykiem. Cichy, nie poleci/nie odbije Ci w oczy jak wiatr zawieje lub z bliskiej odległości kolesia zgazujesz. Dłużej trzyma się na twarzy delikwenta, a chmura tylko podrażni oczy/śluzówki i już paruje.
                                                Żelowy jest tez super na psy. Nagle po zaaplikowaniu im na pysk tego towaru milkną i zaczynają wycierać pysk w trawie.
                                                4x4

Komentarz

• djczas
                                                  RS
                                                  • 2005
                                                  • 9612

BADYL, żaden cynizm tylko ironia nie było mnie w domu dwa dni.

Ale bredze dziś chodzi mi oto że podnosze sie z dna a to że zrobiłem sie nerwowy to dobry objaw bo mam coraz więce jsiły do walki

Komentarz

• piotrek_os
                                                    RS
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2006
                                                    • 8162
                                                    • Octavia II (1Z3)
                                                    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez djczas

bo mam coraz więce jsiły do walki
                                                    chyba kolega 4x4BKF tak cie znerwował....ze nabrałes tej siły do walki :diabelski_usmiech no cóz.... trzeba mu chyba za to podziekowac
                                                    Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

Pracuję...