Zamieszczone przez piramida
Zamieszczone przez piramida
PS. Kuzaja osobiście nie znam, ale Czopika tak i to jest dopiero kombinator :wink:
.
przy okazji wypadły z niego fanty, to je pozbieraliśmy i poszliśmy sobie

.
.(Dla nie krakusów to samo centrum miasta, 7 minut od Rynku Gł) Dowcip polega na tym ze było ciemno i tego noża po prostu nie zauważyłem.Po chwili ludzie krzyczeli, ze innych atakował. Gdyby było jasno to nie wiem co bym zrobił - szedłem zamyślony do sklepu. Po wieczornego browara. Tak że człowiek ma akcję nie wtedy kiedy się spodziewa, tylko wtedy gdy komuś palma odbije
.(Dla nie krakusów to samo centrum miasta, 7 minut od Rynku Gł) Dowcip polega na tym ze było ciemno i tego noża po prostu nie zauważyłem.Po chwili ludzie krzyczeli, ze innych atakował. Gdyby było jasno to nie wiem co bym zrobił - szedłem zamyślony do sklepu. Po wieczornego browara. Tak że człowiek ma akcję nie wtedy kiedy się spodziewa, tylko wtedy gdy komuś palma odbije

jestem kiepski w bicu sie ale raz miałem sytuacje jak mi adrenalina skoczyła dwóch mnie wciągało do lokalu a trzeci wpychał i co nie dali rady dostałem powera i że wszyscy trzej kilka dni później powiedzieli że sie wystraszyli bo zgłupieli takie tłuste huhro a futryn lokalu o mało nie wyciągnął
Wyskoczyło do nas dwóch kolesi, jak zobaczyłem jednego jajogłowego wyglądającego jak down, co wyciąga zardzewiały nóż jak do smarowania masła to, aż mi się śmiać zachciało
Komentarz