Pobieranie z neta

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Polaris12125
    Drive
    • 2013
    • 41

Pobieranie z neta

Dzięki wielkie !
    VW Blog
  • Silut
    Ambiente
    • 2011
    • 154
    • Superb II combi (3T5)

Pobieranie z neta

Witam koledzy i koleżanki. Czy ktoś z was pobiera z hellshare ?? Z jaką prędkością wam pobiera jeśli już, no i czy jest jakiś sposób na przyspieszenie gdyż u mnie ssa 100kb/s ;/

Komentarz

• alxxx
      RS
      • 2010
      • 1823
      • Octavia I (1U2)
      • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

Nie pobieram, ale znając tego typu serwisy to żeby przyspieszyć to trzeba wykupić premium jakieś.
      VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
      Jeżeli post okazał się pomocny kliknij

Komentarz

• TomekRs
        RS
        • 2011
        • 1670

ok 90kb/s przy necie 25mb/s. Lipa. Za satrych dobrych czasow walilo mi z rapidshare po 1.5mb/s, a nawet wiecej a teraz dupa

Komentarz

u mnie z reguly idzie z tego od 150 - 200 kb, ale bywa gorzej, ogolnie mega kaszana sie z tymi serwisami warezowymi zrobila, dawniej wrzucalem jakiegos megauploada czy innego dobrego serwa (a bylo i raptem kilka) i szlo z maksymalna predkoscia 1.0-1.3 mb, teraz kurwa wszystko siadlo i jak idzie 200 kb to sie ciesze (na wielu idzie duuuuzo gorzej), wyzsze trasnfery to teraz tylko na premium kontach. dlatego coraz czesciej sciagam znow z torrentow mimo ze bywaja mniej pewne, ale czesciej uzyskuje maksymalne predkosci i nawet jak kupe sciagne to mnie mi zal :diabelski_usmiech
          birac pod uwage ze gry maja na spokojnie ponmad 10 gb to wole torrenta bo zaciagnie gora w pare godzin, a nie w pare dni (bo kto kurwa ma czas wpisywac te chujowe hasla). Zdowlowalem sie ogolnie tym lajnem, Wielki Brat dziala coraz sprawniej :wink:

[ Dodano: Pon 05 Mar, 12 22:50 ]
          Zamieszczone przez octaviars1
          90kb/s przy necie 25mb/s
          na poprzednim mieszkaniu mialem neta 10 mb, teraz mam 6 mb, ale osiagi dalej jak na 10 :lol:

Komentarz

• cisza
            Drive
            • 2011
            • 83

hellshare nie sprzedaje premium w PL, co oznacza między innymi, że nie można wznawiać pobierania i ciągnąc na full łącza. Premium można kupić w CZ.
            Co do prędkości to bywa różnie i raczej ciężko to przyspieszyć, ale można na przykład omijać limity ilości jednoczesnego pobierania kasując cookies. U mnie zazwyczaj jest 100 kbit/s.
            pozdrawiam,
            cisza
            | (offline) Octavia VIN checker + ETKA code generator
            | Pomocnik kodera VCDS

Komentarz

• eaglemirek
              RS
              • 2010
              • 14115
              • Octavia II combi (1Z5)
              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Można jeszcze zadziałać w tym temacie http://rapidtraffic.pl
              Przy poleceniu konta dochodzi gratis i za przykładowo 20 zeta 375 GB a trochę tych kont premium jest :!:

CB Harry II ASC + Triflex

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• TomekRs
                RS
                • 2011
                • 1670

nigdy w zyciu nie sciagnalem czegokolwiek z torrenta. Nie mam az tyle wolnego czasu :P

Komentarz

• Silut
                  Ambiente
                  • 2011
                  • 154
                  • Superb II combi (3T5)

Myślałem ,że tylko mnie dręczy ten problem . 12gb 5dni w XXIw to porażka... ;(

Komentarz

• adamusek
                    Rider
                    • 2010
                    • 331

jdownloader w wersji nightly i nie trzeba w hellshare wpisywac zadnych hasel, predkosc na free jest faktycznie 100 kb czesto.
                    Prowadzi NaviExpert Lifetime
                    Ostrzega Yanosik
                    Nagrywa Vicovation TF-2 EZ

Komentarz

Zamieszczone przez adamusek
                      jdownloader w wersji nightly
                      musze to sprawdzic bo hasla dobijaja, a czy ta wersja nie zaczyna sciagac pliku od nowa bo przerwaniu polaczenia w trakcie??

Komentarz

Pracuję...