Dzięki wielkie !
Pobieranie z neta
Zwiń
X
-
Gość
u mnie z reguly idzie z tego od 150 - 200 kb, ale bywa gorzej, ogolnie mega kaszana sie z tymi serwisami warezowymi zrobila, dawniej wrzucalem jakiegos megauploada czy innego dobrego serwa (a bylo i raptem kilka) i szlo z maksymalna predkoscia 1.0-1.3 mb, teraz kurwa wszystko siadlo i jak idzie 200 kb to sie ciesze (na wielu idzie duuuuzo gorzej), wyzsze trasnfery to teraz tylko na premium kontach. dlatego coraz czesciej sciagam znow z torrentow mimo ze bywaja mniej pewne, ale czesciej uzyskuje maksymalne predkosci i nawet jak kupe sciagne to mnie mi zal :diabelski_usmiech
birac pod uwage ze gry maja na spokojnie ponmad 10 gb to wole torrenta bo zaciagnie gora w pare godzin, a nie w pare dni (bo kto kurwa ma czas wpisywac te chujowe hasla). Zdowlowalem sie ogolnie tym lajnem, Wielki Brat dziala coraz sprawniej :wink:
[ Dodano: Pon 05 Mar, 12 22:50 ]
Zamieszczone przez octaviars190kb/s przy necie 25mb/s
Komentarz
-
hellshare nie sprzedaje premium w PL, co oznacza między innymi, że nie można wznawiać pobierania i ciągnąc na full łącza. Premium można kupić w CZ.
Co do prędkości to bywa różnie i raczej ciężko to przyspieszyć, ale można na przykład omijać limity ilości jednoczesnego pobierania kasując cookies. U mnie zazwyczaj jest 100 kbit/s.
Komentarz
-
-
Można jeszcze zadziałać w tym temacie http://rapidtraffic.pl
Przy poleceniu konta dochodzi gratis i za przykładowo 20 zeta 375 GB a trochę tych kont premium jest :!:
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez adamusekjdownloader w wersji nightly
Komentarz
Komentarz