Shreq, Martyce tylko przy nagrywaniu filmów. Ale po zmianie softu sie poprawiło. No to a37, a57. Ceny ok 2K zł Mnie w tych aparatach brakuje Gripa.
Toner do Samsunga SCX-3200 regeneracja czy zamiennik
Zwiń
X
-
Ja mam SCX-4300, sam regeneruję proszkiem z allegro. Do moich potrzeb wystarcza - a drukuj i kopiuję dużo, maszyna stoi w firmie. Nie mam żadnych zastrzeżeń do jakości takiego tonera. Kupiłem dwie butle za 60zł, regenerowałem już 5 razy i nawet jednej pół litrowej butelki jeszcze nie zużyłem.1.9 TDi ASV - seria, Φ 5,5l/100km
Komentarz
-
-
przemek88, http://allegro.pl/toner-chip-ml1660-...192660869.html cos takiego? Prosto się robi ta regeneracje?
Komentarz
-
-
piotrek_os, No ja mam coś w tym stylu. Rozbierasz toner(instrukcja powinna być dołączona do tego proszku), można go przedmuchać z resztek starego proszku i już Być może drukarka będzie wymagała aby skasować licznik wydrukowanych stron. Ale jak pogrzebiesz w sieci to znajdziesz też do tego instrukcję.1.9 TDi ASV - seria, Φ 5,5l/100km
Komentarz
-
-
piotrek_os, szczerze powiem Ci ze co do proszków z allegro to nie wiem bo w firmie kupujemy z sprawdzonej hurtowni. co do samej regeneracji to dla mnie to nic trudnego(ale początki były trudne) zawsze trzeba pamiętać żeby dobrze wszystko wyczyścić i poskładać aha i musisz uważać na bęben OPC żeby go nigdzie nie porysować
Komentarz
-
Komentarz