Toner do Samsunga SCX-3200 regeneracja czy zamiennik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Paffcio
    Ambiente
    • 2007
    • 231

Shreq, Martyce tylko przy nagrywaniu filmów. Ale po zmianie softu sie poprawiło. No to a37, a57. Ceny ok 2K zł Mnie w tych aparatach brakuje Gripa.
  • piotrek_os
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 8162
    • Octavia II (1Z3)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Witam! Mam pytanko czy ktos z Was ostatnio kupował na allegro Toner do SCX-3200. Bo nie wiem czy kupić zamiennik czy regenerowac ten co mam.....
    Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• 4x4BKF
      L&K
      • 2010
      • 1279

Piotrek, zamiennik nie wiadomo jaki kupisz, a regenerować samemu to nie wiadomo jaki toner dostaniesz :?: Tak źle i tak niedobrze.
      4x4

Komentarz

• Sarrazin
        Ambiente
        • 2008
        • 151

Ja mam SCX-4300, sam regeneruję proszkiem z allegro. Do moich potrzeb wystarcza - a drukuj i kopiuję dużo, maszyna stoi w firmie. Nie mam żadnych zastrzeżeń do jakości takiego tonera. Kupiłem dwie butle za 60zł, regenerowałem już 5 razy i nawet jednej pół litrowej butelki jeszcze nie zużyłem.
        1.9 TDi ASV - seria, Φ 5,5l/100km

Komentarz

• przemek88
          Rider
          • 2009
          • 613

pracuję przy tonerach i powiem Ci ze lepiej zregenerować oryginał niż kupować chiński zamiennik. Jak oddasz komuś do zregenerowania lub sam zregenerujesz i ktoś wsypie proszek lepszej jakości a nie najtańsze badziewie wydruki będą podobne do oryginalnego

Moja Octavia 1.9 TDI AGR

Komentarz

• rymeks
            Drive
            • 2007
            • 93
            • Octavia III (5E3)
            • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
            • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Nie wiem jak do tej drukarki ale ja do całej firmy (ok 20 drukarek) kupuję ActiveJet-y i mam spokój. Wiele próbowałem zamienników ale e są wg mnie najlepsze.
            Octavia 3 RS TSI
            Octavia 2 BXE +

Komentarz

• piotrek_os
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 8162
              • Octavia II (1Z3)
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

przemek88, http://allegro.pl/toner-chip-ml1660-...192660869.html cos takiego? Prosto się robi ta regeneracje?
              Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Sarrazin
                Ambiente
                • 2008
                • 151

piotrek_os, No ja mam coś w tym stylu. Rozbierasz toner(instrukcja powinna być dołączona do tego proszku), można go przedmuchać z resztek starego proszku i już Być może drukarka będzie wymagała aby skasować licznik wydrukowanych stron. Ale jak pogrzebiesz w sieci to znajdziesz też do tego instrukcję.
                1.9 TDi ASV - seria, Φ 5,5l/100km

Komentarz

• przemek88
                  Rider
                  • 2009
                  • 613

piotrek_os, szczerze powiem Ci ze co do proszków z allegro to nie wiem bo w firmie kupujemy z sprawdzonej hurtowni. co do samej regeneracji to dla mnie to nic trudnego(ale początki były trudne) zawsze trzeba pamiętać żeby dobrze wszystko wyczyścić i poskładać aha i musisz uważać na bęben OPC żeby go nigdzie nie porysować

Moja Octavia 1.9 TDI AGR

Komentarz

Pracuję...