No tak.... a ciągłe zimne rozruchy to takie wspaniałe są dla
auta...silnik, rozrusznik i akumulator są zachwycone
to teraz naprawiaj rozrusznik a dymaj się z rdzą, ja tam na zimę wyprowadzam na zewnątrz
NIGDY nie miałem z tego powodu ŻADNYCH problemów
Ja z kolei nie mam żadnych problemów z "rudą"... ŻADNYCH... Nie mam również żadnych problemów z odpalaniem czy częściami jakie wymieniłem... w dodatku, co też ważne.... po wejściu do auta, tyłek nie marznie a nogi i ręce nie kostnieją :wink: W dodatku silnik szybciej osiąga temp. roboczą i ma przez to niższe spalanie.
Ja mam to szczęście że mam garaż przy domu, rzutem na taśmę zmieniłem projekt domu na taki co by był garaż i w tej chwili nie wyobrażam sobie jak by to było bez garażu. Co do rdzy na mój chłopski rozum nie widzę róznicy pomiędzy trzymaniem auta w garażu gdzie mam zimą jakieś 3-4 stopni a na zewnątrz gdzie jest ok -3 do -4 . Poza tym trzymając auto w garażu zauważyłem że mam znacznie niższą wilgotność w środku (auto jak stoi w garażu ma lekko uchylone szyby.
Ok EOT bo i tak nie wiadomo czy ważniejsza kura czy jajo.
Blaszak, bez prądu, 5 minut (pieszo) od domu. 140zł.
Auto bardzo mało używane, więc zawsze czyste, nie narażone na działanie warunków atmosferycznych - Słońce, deszcz, śnieg, wiatr. Do tego miejsce na kilka gratów (niewiele, bo Octavia zajmuje sporo miejsca).
Garaż.... to nie tylko hotel dla autka, to także jak chłopaki pisali magazyn na wiele potrzebnych gratów, choćby drugi komplet kół itp. Bezcenny :!: :!: :!:
Garaż.... to nie tylko hotel dla autka, to także jak chłopaki pisali magazyn na wiele potrzebnych gratów, choćby drugi komplet kół itp. Bezcenny :!: :!: :!:
to jeszcze trzeba by rozróżnić garaż i miejsce parkingowe
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
to jeszcze trzeba by rozróżnić garaż i miejsce parkingowe
Ty, Szkoda, to jak ja mam w Wawie mieszkanie, i mam w podziemiach budynku wykupione miejsce w garażu podziemnym, to mam garaż czy miejsce postojowe???
P.S. Może jest ktoś z OCPków kto mieszka przy Słowackiego 12??
Moje miejsce postojowe w garażu wspólnym pod blokiem 18m2 płacę 68 zł/mieś. Mój tata za garaż murowany ponad 20m2 na terenie zamkniętym z monitoringiem płaci 110 zł/mieś.
Garaż murowany, z prądem
Płaci sie nie wiele, bo tylko ran na rok (własnościowy) i to też jakieś małe pieniądze
Zalety? Chowam auto, chowam rowery, ciepło, sucho, i jest gdzie browarka zrobić :szeroki_usmiech
Auto-shop4x4
Klinika4x4.com
NOWE OPONY WSZYSTKICH MAREK! Okazyjne ceny! info PW.
Komentarz