Tylko ja miałem pasy 3 punktowe: 2 u góry i 1 na dole mocowane.
Jeździła w nim córka, potem syn, a potem jeszcze odsprzedałem, więc raczej wytrzymały.
Jedna uwaga: kask mocno zabudowany z tyłu głowy i oparcie fotelika nie współgrają ze sobą.
Musiałbyś przymierzyć dziecko z kaskiem do tego fotelika i zobaczyć czy będzie pasowało dobrze.
Jak dziecko jest wysokie i górna część jego głowy będzie wystawać ponad fotelik to nie będzie problemu.
I jeszcze jedna sprawa: zwróć uwagę czy z tyłu pod siodełkiem masz sprężyny w które mogą wejść palce dziecka, jeżeli tak, to musisz, tak jak ja, zmienić siodełko na takie bez sprężyn a z np. kulkami gumowymi zamiast nich.
blackrs, ja mam hamax x2 ten regulowany i ten stały, moje wnioski po 3 letnim użytkowaniu nie ma sensu dopłacać do pochylenia fotelika, bo po prostu nie wykorzystuje się tego, zabezpieczenie dziecka jest bardzo dobre, ale w jednym foteliku urwał mi się taki cycek do zapinania paska trzymającego stopę dziecka , fotelik łatwo się odpina od roweru gdy jeździmy sami, dziecko siedzi na takiej wyściułce a nie na gołym plastiku, ten pręt mocujący działa jak sprężyna pochłaniająca nierówności nawierzchni zapewniając komfort dziecku, podsumowując moim zdaniem hamaxy są warte swojej ceny.
Było szybkie
2.0 TDI BKD 177km/402Nm by Aligator
CITROEN C5 III TOURER EXCLUSIVE
163HDI HYDRACTIVE 3+
Jest wycieczkowóz
VW Sharan 7n 2.0TDI 170km DSG
Szybkie pytanie Panowie.
Mam w O3 kierownicę czteroramienną MF, mam możliwość kupienia trójramiennej która nie ma przycisków do MF. Czy te przyciski można przełożyć/dokupić?
przyciski kupisz ale nie wiem czy wiązkę będziesz w stanie puścić w kierze (wiązkę tez musisz dokupić). Ściągnij sobie stara kierę z multifunkcją i rozeznaj temat jak jest puszczona, czy pod jakimiś plastikami które można zdemontować czy nie.
Szybkie pytanie Panowie.
Mam w O3 kierownicę czteroramienną MF, mam możliwość kupienia trójramiennej która nie ma przycisków do MF. Czy te przyciski można przełożyć/dokupić?
Przed chwila widzialem w dziale gielda 3ramienna z przyciskami
Szybkie pytanie Panowie.
Przed chwila widzialem w dziale gielda 3ramienna z przyciskami
Wiem, wiem. Widziałem, dzięki
Ja poluję na tą spłaszczoną u dołu.
ostatnio sobie montowałem moduł komfortowych kierunków do O1 i czasem pojawia się problem. co jakiś czas przy manewrach kierunek zbyt mocno odbija i automatycznie włącza przeciwnego migacza (i przy okazji miga 3 razy). manetka wymieniona na oryginalną, więc obstawiam, że nie to jest powodem. jest tam coś jeszcze co może powodować takie rzeczy?
Koledzy, podlinkuje ktoś opis / fotorelację odnośnie demontażu tapicerki bagażnika w O2? Doszukałem się relacji kol. TwoB z montażu haka, tyle, że zdjecia chyba poszły w cholere.
Kurde co próbuję u siebie boczek zdjąć to zero powodzenia - albo mi jakiś szczegół umknął albo inny czort.
Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
leszekmw, W176 ale z 2,5 razy mocniejszym motorem jezdzi fajnie, ale jest twardo, glosno i pewnie sie prowadzi. Zwykla wersja ma baloniaste kola, komfortwe zawieszenie, cichutki wydech, wiec zupelnie inne auto.
Jak nie musi odklikac wszystkiego sam, to czesto dilerzy maja cos z placu z dobrym wyposazeniem w cenie golasa z cennika.
Kwestia o jakiej kasie mysli, ale ja bym szukal wersji 250 4Matic jesli roznica w cenie jest do przelkniecia.
Maicroft, myślimy o testówce z dokładnie takim wypasem jak ta z linku. będzie do wzięcia za 2 miesiące u nas w lublinie. tylko felgi czarne i bez regulacji fotela pasażera.
cena około 140 , nowy z konfiguracji 162.
Komentarz