dzieki bardzo
Szybkie pytanie
Zwiń
X
-
Bezpieczny parking maksymalnie blisko węzła Łódź Północ
Koleżanki koledzy,
poszukuję bezpiecznego parkingu w bliskich okolicach węzła Łódź Północ - do tego miejsca mamy "zlot gwiaździsty" ;-) a następnie będziemy podróżować jednym autem do Gdańska, a drugie trzeba zostawić na kilka dni - i stąd prośba czy ktoś się orientuje czy w okolicy jest jakiś parking z dobrym dojazdem z autostrady tak żeby nie jechać do Łodzi ;-)
pozdrawiamsotdi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KacuAle l&k miały kremowe wnętrze
Rzadko bo rzadkoOctavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
-
Bierz telefon i dzwoń do różnych ASO z konkretnym zapytaniem. Nie ma tak, że jakieś ASO ma wszystko taniej. Mają jedną rzecz taniej a drugą drożej. W drugim ASO przeciwnie.
Jak są to akcesoria pasujące również do innych aut grupy VAG to popytaj też w VW. Wbrew pozorom maja nieraz taniej niż w skodzie. Ja np. nakładkę na podstopnicę kupowałem w VW bo właśnie było taniej.
Komentarz
-
-
Nie wiem jak teraz, ale kiedyś Wejherowo miało na allegro dobre cenymoje stare auto
jest scout
Komentarz
-
-
Zwinęli się pewnie jak magazyn główny miał problemem z wysyłkami, bo system zmieniali.
Sam zamawiałem od nich w tym czasie jak były problemy z magazynem, ale jeszcze sprzedawali i dzwonili do mnie i przepraszali, że czegoś nie mają i nie wiedzą kiedy będą mieć i wyślą mi tylko część zamówienia. No ale skoro mi się nie spieszyło, to kazałem, żeby zaczekali aż skompletują zamówienie.
Domyślam się, że było więcej klientów którzy nie mogli czekać i były spięcia, więc nie ma już ich na allegro. Nawet komentarze na allegro z końcówki roku 2015 o tym świadczą - sprzedawca Plichta5
Komentarz
-
-
Witam.
Muszę zrobić przegląd (firmowego dostawczaka) gdyż nie dopatrzyłem i termin mi już minął ale szwankuje mi centralny(elektryka) tzn drzwi się zamykają,otwierają ale pali mi się czerwona kontrolka otwartych drzwi. Elektryka na szybko nie załatwię. Pytanie czy auto przejdzie przegląd czy mnie cofną i najpierw to naprawić?
Komentarz
-
Komentarz