Zamieszczone przez szpara
Katowice - Venlo/Holandia
Zwiń
X
-
Katowice - Venlo/Holandia
Pytanie do ostatnio wyjeżdżających w kierunku Holandii czy na 2 w Niemczech dalej są roboty czy już skończyli przebudowę? Wybieram się w czwartek wieczorem i nie wiem jak na przebudowywanych odcinkach bo może zdecyduję się jechać 4.O2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo
-
-
robert70, Ja bym polecał jechać 2-ką. Moim zdaniem jest szybsza i wygodniejsza. Ma więcej odcinków trzypasmowych a także więcej bez ograniczeń prędkości. Na 4-ce co chwila masz ograniczenie do 120 a ponadto jak złapiesz korek w okolicach Kolonii to trochę możesz postać.
Wszelkie sprawy z remontami znajdziesz tu: http://www.autobahn-online.de/baustellen.html
Komentarz
-
-
Za Berlinskim ringiem masz remonty dróg. Ograniczenie do 100km/h i zwężka. Następne roboty jak się nie mylę za Hannoverem. Jechałem tamtędy z niedzieli na Poniedziałek, a z Wtorku na Środę wracałem. Polecam zabrać ze sobą CB, bo jak się coś rozwali na drodze, to nie mały koreczek się robi. Myśmy woleli odpałzować się 45min niż czekać w 10km korku :diabelski_usmiech Po tych 45min. przejechaliśmy bez zatrzymania się. Czasami też warto objechać jakiś wypadek. Myśmy tak zrobili bo jakaś ciężarówka miała wystrzał i rozwaliła się pod wiaduktem krzyżujący drogę nr 2 z drogą nr 1 nad Kamen.
Komentarz
-
-
No no dwa lata temu założyłem temat i dzisiaj dostałem odpowiedź 8)
A najlepsze jest to, że w czwartek znów jadę do Holandii elpolacco, duży szacun za wyczucie czasu
CB na wyposażeniu, dzięki za wiadomość przyda się
a tak na marginesie jak się daje pomógł?O2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo
Komentarz
-
-
robert70, Na tą chwilę na A10 remont i na A2 przed Hanoverem
Ale w czwartek jak będziesz jechał to w stroną Holandii nie powinno być problemu, oczywiście jak się coś nie rozwali i autostrada nie zostanie zamknięta a oni potrafią :diabelski_usmiech"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
Komentarz