Katowice - Venlo/Holandia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pykaman
    Classic
    • 2010
    • 10

Zamieszczone przez szpara
    Zamieszczone przez grajewiak
    coś można zaradzić w takiej konfiguracji poza innym wyborem radia lub anteny?
    Kupić radio niemodyfikowane, które może dostawać lekkiej czkawki ale prze krótkiej antenie i nieco mocniejszym zaciągnięciu SQ powinno być ok
    A Ty byłbyś w stanie doprowadzić te radio do używalności z triflexem, bo radia używam a triflex w bliskich planach? Ewentualnie na co zamienić radio, dodam że uniden 68xl jest trochę za duży.
  • robert70
    Rider
    • 2008
    • 499

Pytanie do ostatnio wyjeżdżających w kierunku Holandii czy na 2 w Niemczech dalej są roboty czy już skończyli przebudowę? Wybieram się w czwartek wieczorem i nie wiem jak na przebudowywanych odcinkach bo może zdecyduję się jechać 4.
    O2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo

Komentarz

• słoń
      Elegance
      • 2010
      • 777

jechałem tamtędy między 24 a 28 kwietna i moje oczy nie zarejestrowały żadnych robót(być może to już prehistoria w końcu upłynął miesiąc)

Komentarz

• piotras74
        Rider
        • 2008
        • 738

robert70, Ja bym polecał jechać 2-ką. Moim zdaniem jest szybsza i wygodniejsza. Ma więcej odcinków trzypasmowych a także więcej bez ograniczeń prędkości. Na 4-ce co chwila masz ograniczenie do 120 a ponadto jak złapiesz korek w okolicach Kolonii to trochę możesz postać.

Wszelkie sprawy z remontami znajdziesz tu: http://www.autobahn-online.de/baustellen.html

Komentarz

• robert70
          Rider
          • 2008
          • 499

piotras74, też wolę jechać 2 ale podobno były na niej duże przebudowy i dlatego pytałem z tego co widzę to już po a co do ograniczeń to i tak więcej niż 130 nie pocisnę jedziemy busami z dzieciakami na zawody.

Komentarz

• elpolacco
            L&K
            • 2010
            • 1372
            • Volkswagen
            • CYVB 1.2 TSI 110 KM

Za Berlinskim ringiem masz remonty dróg. Ograniczenie do 100km/h i zwężka. Następne roboty jak się nie mylę za Hannoverem. Jechałem tamtędy z niedzieli na Poniedziałek, a z Wtorku na Środę wracałem. Polecam zabrać ze sobą CB, bo jak się coś rozwali na drodze, to nie mały koreczek się robi. Myśmy woleli odpałzować się 45min niż czekać w 10km korku :diabelski_usmiech Po tych 45min. przejechaliśmy bez zatrzymania się. Czasami też warto objechać jakiś wypadek. Myśmy tak zrobili bo jakaś ciężarówka miała wystrzał i rozwaliła się pod wiaduktem krzyżujący drogę nr 2 z drogą nr 1 nad Kamen.
            VW Golf Sportsvan 1.2 TSI 110KM

Komentarz

• robert70
              Rider
              • 2008
              • 499

No no dwa lata temu założyłem temat i dzisiaj dostałem odpowiedź 8)
              A najlepsze jest to, że w czwartek znów jadę do Holandii elpolacco, duży szacun za wyczucie czasu
              CB na wyposażeniu, dzięki za wiadomość przyda się

a tak na marginesie jak się daje pomógł?

Komentarz

• krissos
                Elegance
                • 2011
                • 840
                • Honda
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

robert70, Na tą chwilę na A10 remont i na A2 przed Hanoverem
                Ale w czwartek jak będziesz jechał to w stroną Holandii nie powinno być problemu, oczywiście jak się coś nie rozwali i autostrada nie zostanie zamknięta a oni potrafią :diabelski_usmiech
                "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
                ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

Pracuję...