piotras74, przeczytałem po powrocie tą opowieść o badaniu :lol: i popłakałem się ze śmiechu lacze lacze lacze :haha: :haha: :haha: :haha: rewelacja :!:
Artur Szpilka Wojak Boxing Night
Zwiń
X
-
Artur Szpilka Wojak Boxing Night
Jest u nas taki bokser. Się Szpilka nazywa. Na początku myślałem, że to jest dobry materiał na boksera. Pierwsze walki to efektowne knock-outy. Każda następna to progres jedynie w poprawieniu bilansu zwycięskich walk. Tylko dzięki temu, że przeciwników ma miernych.
To tak jakby PZPN umówił się z reprezentacjami Andory, SanMarino, Kiribati czy Timoru Wschodniego a potem szczycił się kilkunastoma wysokimi wygranymi.
Ruszając jak kibol na ustawce (wiadomo, przyzwyczajenia jakieś ma) próbuje rozbić w pył zawodnika który nigdy "nie miał kariery", który swój najlepszy miał jakieś 10 lat temu, a trening przeprowadza obwodowo - gym-knajpa-kanapa przed TV.
Dostał zaproszenie od Kliczki - mam nadzieję że Ukrainiec wreszcie mu tak pierdolnie, że Szpilka pozna siłę ciosu wagi ciężkiej.
Jak na razie to bije się tak jak Pudzian - w większości u siebie i z zawodnikami o bardzo przeciętnych "karierach".4x4
-
-
octaviars1, Jak by wam to powiedzieć on na ustawkach właśnie zaczynał :P Swego czasu biegał za kibicami Cracovii po Krk,kiedyś wpadł i poszedł siedzieć :P A nawyk mu pozostał.Ale wczoraj oglądałem powtórki tej ostatniej walki i chłopak ma dupnięcie w ręce ale nie ma wykończenia i szybkości :|"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFKażda następna to progres jedynie w poprawieniu bilansu zwycięskich walk.kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFDostał zaproszenie od Kliczki - mam nadzieję że Ukrainiec wreszcie mu tak pierdolnie, że Szpilka pozna siłę ciosu wagi ciężkiej.
szpilki boksowanie mi sie strasznie nie podoba jakos tak dziwnie koleś walczy no i strasznie nawalone ma w bani
Gołota moim zdaniem jeszcze dziś by go pokonałBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Fajnie podsumował Szpilkę Adamek. Nie umie znaleźć teraz tego. Ale powiedział mniej więcej: żeby wziął się za trenowanie i żeby był taki mocny w ringu a nie tylko w gadce. Jeżeli ktoś miał styczność z boksem to od razu zauważy ,że on techniki nie ma wcale. Co z tego,że ma siłę jak trzeba umieć trafić. On chce urwać głowę ciosem ale takie numery wychodzą pod barem jak przeciwnik jest wolny jak mucha w smole.A nie na ringu. Moim zdaniem do puki nie dadzą mu zawalczyć z kimś kto coś potrafi do puty będzie myślał,że jest prawie mistrzem świata.Trener ustala technikę pod konkretnego zawodnika a nie wali jak się mu podoba. W boksie trzeba mieć przede wszystkim szybkość i koordynacje a nie tylko cios mogący zrobić dziurę w ringu...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokMoim zdaniem do puki nie dadzą mu zawalczyć z kimś kto coś potrafi do puty będzie myślał,że jest prawie mistrzem świata
ale spoko dostanie dwa trzy razy porządnego strzała poleży zamroczony na ziemi i będzie inaczej patrzył na to jak to już mu blisko do mistrzostwa świataBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLZamieszczone przez Mihau4x4BKF, nie od razu Rzym zbudowano.
Coś tam pyskował do Adamka -Adamek by go techniką i szybkością rozbił na kotlet.
Ilu z resztą było u nas bokserów "młodych, obiecujących, perspektywicznych" jak Szpilka??
Prawdziwie znani w świecie boksu są jedynie Adamek i Gołota. Reszta to gwiazdy bardzo lokalne.4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ziutsaneDokładnie. Wiem jakie ruchy miałem przy wadze 108 kg a teraz przy 90 kg...
Nie wiem czy nie straci swoich atutow
Ja jak zjechałem ze 106,5 do 90kg to byłem szybszy od wiatru!
102kg - widzę, że Adamek uparcie idzie do ciężkiej. Szkoda tylko, że jest to mozolnie budowana waga. Na mój chłopski rozum, ktoś kto naturalnie waży 88-90kg przy wadze 102kg będzie dużo wolniejszy i mniej wydolny od tego, kto ważył 115kg a zszedł na wspomniane 102.
Dopóki ukraiński tandem ciągnie pociąg wagi ciężkiej, dopóty Adamek&Co nie mają czego szukać na ringu - no chyba, że zgubionego ochraniacza4x4
Komentarz
-
Komentarz