Zakup nowej mapy do nawigacji - czy już czas?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • eaglemirek
    RS
    • 2010
    • 14108
    • Octavia II combi (1Z5)
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez Agamek12
    jak najtaniej. Potrzebuję jej na 1-2 dniowy wypad z Międzyzdrojów do Lubeki i więcej wyjazdów zagranicznych na razie nie planuję...
    Legalnie i najtaniej to byłaby taka opcja http://www.vobis.pl/licencja-automap...-2-122916.html niestety jest to na androida :!: Na windę takiej wersji nie ma, a przynajmniej ja o niej nic nie wiem. AM jednak polecam :!:

CB Harry II ASC + Triflex

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• westwi78
      RS
      • 2008
      • 2940

Agamek12, jesoo pożycz od kogoś na dwa dni, nie znasz nikogo kto by miał???
      Na budowie pewnie się mnóstwo kierowców przewija:0

Bez urazy...ale czasem Twoje posty mnie...

Komentarz

• Agamek12
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 9935
        • Ford

Zamieszczone przez westwi78
        Bez urazy...ale czasem Twoje posty mnie...
        Kliknij sobie "ignoruj" pode mną i będziesz miał "problem" z głowy - mówię Ci: to naprawdę fajna opcja
        PS: Czy ja Ci nakazuję czytać to, co piszę? Zadałem konkretne pytane i oczekuję konkretnej odpowiedzi (dokładnie) na nie.
        Adam... Używam:
        Rolka: e11FL 97KM/130Nm
        Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• kras
          Ambiente
          • 2014
          • 107

Na tych wakacjach też potrzebowałem navi na jeden wyjazd i znalazłem tu:

wersja testowa na telefon na 7 dni koszt chyba 2 zł, bardzo dobrze prowadziła

Komentarz

• Agamek12
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 9935
            • Ford

Dzięki za propozycje androidowe, ale szukam czegoś do zwykłej nawigacji...
            Adam... Używam:
            Rolka: e11FL 97KM/130Nm
            Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• rafiki
              RS
              • 2012
              • 15975
              • Superb III (3V3)

kras, mam w telefonie NaviExpert i jak dla mnie to jest kompletna porażka. Za każdym razem kiedy chciałbym skorzystać z navi musiałbym włączyć transmisję danych, bo ta aplikacja nie ma map wgranych w pamięć tylko pobiera za każdym razem kiedy chcesz skorzystać...jeżeli nie masz wykupionego pakietu internetu na XXX MB to przy NaviExpert bulisz jak za zboże za każdorazowe ściąganie map z neta. Kiedyś miałem Nokię 6210 Navigator z wbudowaną nawigacją Nokii. Może i nie powalała dokładnością, ale nigdy mnie nie zawiodła i całą Polskę miałem wgraną na kartę pamięci w telefonie w związku z czym za korzystanie z GPS płaciłem całe 0 zł (słownie: zero).
              رافال
              Spoty
              Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• aro_40
                RS
                • 2007
                • 1529
                • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez Agamek12
                Dzięki za propozycje androidowe, ale szukam czegoś do zwykłej nawigacji...
                zajrzyj tutaj: http://www.my-navia.pl/

poza tym gdzieś w jakimś kiosku (sieciówka) widziałem karty prepaid na AutoMapę. Nie interesowałem się tym, ale wyglądało na to, że można wykupic dostęp na kilka dni (w zależności od zainwestowanej kwoty)
                If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.

Komentarz

• eaglemirek
                  RS
                  • 2010
                  • 14108
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • CAXA 1.4 TSI 122 KM

aro_40, O tych kartach pisałem stronę wcześniej tyle że podałem linka do Vobisu ale to są Androidowe a Agamek12, to nie interesuje :!:

CB Harry II ASC + Triflex

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• dragster
                    Elegance
                    • 2009
                    • 895
                    • Honda

Prośba o poradę: Mam Nav Roada NR 360 (ARM9 360 MHz, 64MB DDR, 1 GB Flash, Win CE 5.0). Czy będzie na nim działała nowa Auto Mapa 6.15?

Na stronie Auto Mapy ten Nav Road nie posiada już aktualnego certyfikatu zgodności z obecną wersją Auto Mapy. Chodzi mi o to czy ktoś ma praktyczne doświadczenie / wiedzę żeby powiedzieć czy będzie się dało zainstalować Auto Mapę tym sprzęcie i czy będzie to chodziło?
                    Silnik R18A2.
                    http://www.dadrl.org.uk
                    http://www.lightmare.org

Komentarz

Pracuję...