Zamieszczone przez Agamek12
Zakup nowej mapy do nawigacji - czy już czas?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez westwi78Bez urazy...ale czasem Twoje posty mnie...
PS: Czy ja Ci nakazuję czytać to, co piszę? Zadałem konkretne pytane i oczekuję konkretnej odpowiedzi (dokładnie) na nie.
Komentarz
-
-
kras, mam w telefonie NaviExpert i jak dla mnie to jest kompletna porażka. Za każdym razem kiedy chciałbym skorzystać z navi musiałbym włączyć transmisję danych, bo ta aplikacja nie ma map wgranych w pamięć tylko pobiera za każdym razem kiedy chcesz skorzystać...jeżeli nie masz wykupionego pakietu internetu na XXX MB to przy NaviExpert bulisz jak za zboże za każdorazowe ściąganie map z neta. Kiedyś miałem Nokię 6210 Navigator z wbudowaną nawigacją Nokii. Może i nie powalała dokładnością, ale nigdy mnie nie zawiodła i całą Polskę miałem wgraną na kartę pamięci w telefonie w związku z czym za korzystanie z GPS płaciłem całe 0 zł (słownie: zero).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Dzięki za propozycje androidowe, ale szukam czegoś do zwykłej nawigacji...
poza tym gdzieś w jakimś kiosku (sieciówka) widziałem karty prepaid na AutoMapę. Nie interesowałem się tym, ale wyglądało na to, że można wykupic dostęp na kilka dni (w zależności od zainwestowanej kwoty)If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Prośba o poradę: Mam Nav Roada NR 360 (ARM9 360 MHz, 64MB DDR, 1 GB Flash, Win CE 5.0). Czy będzie na nim działała nowa Auto Mapa 6.15?
Na stronie Auto Mapy ten Nav Road nie posiada już aktualnego certyfikatu zgodności z obecną wersją Auto Mapy. Chodzi mi o to czy ktoś ma praktyczne doświadczenie / wiedzę żeby powiedzieć czy będzie się dało zainstalować Auto Mapę tym sprzęcie i czy będzie to chodziło?
Komentarz
-
Komentarz