Co do srebrnego to nie dawalem cleanera,chce sprawdzic ile polezy na samym IPA.Bardziej niz o wyglad chodzi mi o trwalosc.
Czarny to tez FK1000,ale byl na Dodo LPL.
Czarny to tez FK1000,ale byl na Dodo LPL.

Rada mojej połowicy jest metoda MŻ, czyli mniej żreć... wiem, że ponoć działa - koń, jakby jeszcze wytrzymał tydzień, toby się odzwyczaił od jedzenia w ogóle, ale wzięło mu się i zdechło 

. Czytam jak debil etykiety produktów które kupuje, żeby jak najmniej syfu w siebie wciskać, piwko okazjonalnie, ale teraz to głównie jakieś mało znane z mini browarów, smak znacznie inny od kompani piwowarskich. Sport 2x w tygodniu, latem piłka i kosz, zimą tylko kosz, co jakiś czas rowerek, ostatnio 87km zrobiłem :P, nie mogę się tylko zmusić pojeździć do pracy tym rowerem, bo 15km w jedną stronę, a pogoda różna, do tego lubię pospać
.
) A jak ona się dowiedziała że się wybieram to tak cisnęła ze w końcu umówiłem się na badania ciut szersze. Zrobiłem krew, mocz, ekg i jeszcze nic nie wiem bo mam iść do lekarza. Tylko od tygodnia jakoś trafić nie mogę :lol: 

No może nie całkowicie ale już rzadko takie rzeczy jadam.
ops:
U mnie jest tak....jak zona przed ciążą ćwiczyła na PS3 move to ja ćwiczyłem razem z nią....w ciąży z przyczyn oczywistych musiała odstawić mova a moja silna wola wystarczyła na około miesiąć :P Niestety za dużo się nie ruszam, praca siedząca, a zjesc tyż lubię :roll: Stąd brzuszek jest :evil:
ops:
tak miałem z bieganiem, chodzeniem na siłkę no i ćwieczeniem przy pomocy ps3 move :roll:
Komentarz