EDIT : trzeba było edytować wpis/ ogłoszenie.
ZEGARKI
Zwiń
X
-
Zegarki średnie okrągłe na codzień sportowy z wyświetlaczem ale też i tarczą a na specjalne okazje czyli do garnitury klasyczna tarcza na skórzanym pasku Zegarki markowe ale ze sredniej półki czyli Casio i reszta
Moim zdaniem zegarek to swoista biżuteria aczkolwiek moim zdaniem więcej niż 3 nie są facetowi potrzebne.
Komentarz
-
-
... w następnym topicu...
Jakie stringi preferujecie ?
Jakie biustonosze ?
itp itd
Może jakaś petycja coby zmienić nazwę klubu na off-topic club polska bo z octavia club polska to ma coraz mniej wspólnego :diabelski_usmiechBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
sesik, generujemy :wink:
taaa, ten temat o stringach może być chwytliwy :roll:
albo np jak całujesz dziewczynę na pierwszej randce(albo bardziej hardkorowo dla zainteresowanych) :Pprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Różnie podchodzimy do pewnych spraw....osobiście bardzo lubię zegarki i uważam, że facet powinien mieć porządny (pojęcie względne), ale nie koniecznie drogi zegarek.
mati160, słusznie zauważył, iż wystarczy posidać 3. Jeden na codzień, jeden tzw. sportowy, a jeden do garnituru tzw. wyjściowy
W moim przypadku zegarków było 6, a obecnie posiadam 3 właśnie w powyższej "specyfikacji"a preferuję "timexa i festinę".
Jednocześnie dodam, że bez zegarka czuję się nagi buhahaha :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
no i ja się przyznam że lubię zegarki , jest to moja jedyna "biżuteria" ....
normalnie chodzę w pomarańczowym atlanticu seasharku , którego zamieniam w pracy na g-schocka a na poważne imprezy mam prostego niebieskiego seiko.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Jednocześnie dodam, że bez zegarka czuję się nagi buhahaha :diabelski_usmiech
Też uważam ze 3szt dla faceta wystarczy. Na co dzieńokragły z chronografem, z branzoletą (srebrny, stalowy). Jako elegancki bardziej pasuje z paskiem skórzanym (ja akurat mam prostokątny o jakiejś złotawej barwie z brązowym paskiem).
Mnie akurat sprotowe cyferblaty jakoś odpychają.
Komentarz
-
-
A ja jestem zwolennikiem powiedzenia, że "szczęśliwi czasu nie liczą" i nie mam żadnego zegarka :roll:Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
zgadzam się z Sesikiem odnośnie tematu na tym forum ale nie mogę się powstrzymać :diabelski_usmiech
Zegarki.... druga fobia ....
generalnie średnia pólka "na codzień" Timexy i Casio (preferuję G-shocki ale jest w kolekcji jeden wariat szkoły przetrwania z kompasami, ciśnieniami, temperturami itp, itd)
jest parę eleganckich do garniaków - również średnia półka...
Żona się śmieje, że jak przechodzę koło wystawki (zegarmistrz, jubiler) to się ślinię :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
ja bardzo lubie stare sowieckie tzw. komandirskie, dalej je mozna kupic na alledrogo, poza tym Ruscy robia je dalej tyle ze juz bez czerwonej gwiazdy, nowe kosztuja kilka setek zlociszy.... mam w tej chwili fajny dla pletwonurkow wykonany jeszcze w nieswietej pamieci ZSRR...
lubie tez Casio za ich wytrzymalosc - mam G-Shocka i jest ciagle jak nowy chociaz ma juz 4 lata... mam tez Casio tzw. garniturowy i tez sie sprawuje na 100%
podobaja mi sie bardziej wizualnie w sumie Timexy, ale w ciagu ostatnich kilku lat za kazdym razem rozpadaly mi sie od nich paski... i byly tak zlosliwie zrobione ze musialem niby dokupic oryginalne, wiec nie dokupilem - i polozylem na lawce w ramach darowizny dla pijaka czy bezdomnego, albo tzw. dziada.
nie uznaje zegarkow bez firmowych, nie jestem tez z drugiej strony zegarkowym swirem i nigdy wiecej niz 1000 zl bym nie wydal. Podobaja mi sie Tissot... musze sobie w koncu jakis kupic (ale wlasnie do tej kwoty, tylko z drugiej strony czy to nie grzech tyle wydawac za czasomierz, podczas gdy inni nie maja co jesc...? zawsze mam takie mysli jak cos kupuje niestety..).
Lubie Swatche, mam wlasnie na lapie White Rebel - pasuje idealnie do mojej bialej karocy.... ;-)
ah - i musze sobie w koncu kupic mowiacy zegarek - ktory mowi godzine - niby dla niewidomych... Kupilem taki Dziadkowi i od 5 lat go dzielnie uzywa :-) O dziwo wcale nie ma duzo miejsc gdzie taki zegarek mozna kupic i wlasciwie te co tu widzialem w Gdansku byly noname chinskie....
Zegarkow mam w tej chwili chyba okolo 8... ale w sumie uzywam 2 - 3... reszta lezakuje...
tu jest fajne forum o zegarkach..
Komentarz
-
-
Też lubię zegarki. Na co dzień noszę CITIZEN Eco-Drive Titanium. Świetny sprzęt, tarcza przechwytuje energię słoneczną i doładowuje akumulator, tytanowa koperta i bransoleta. Ma już jednak 12 lat i zaczyna niedomagać - zaczynam, się rozglądać za nowym.
Muszę Was zmartwić Panowie. Większość firm np. Timex, Casio, Festina czy też Citizen robią tak naprawdę tylko koperty do zegarków . Zegarek kosztuje 300-1000zł a wewnątrz napędza wskazówki japoński mechanizm Miyota który u zegarmistrza kosztuje 30-100 zł. Miyota produkuje chyba z 60% mechanizmów do zegarków na świecie. Swoją drogą bardzo dobra firma.Był: Nissan Almera, 2001 rok
VW Passat, 1999 rok
BMW 318 iT, 2000 rok
Jest: Skoda Octavia, 2009 rok
Komentarz
-
-
Zegarki super gadżet dla faceta. Po zegarku idzie poznać styl gościa jaki preferuje. Np. ja od ponad 10 lat używam zegarki Casio G-Shock. Super sprzęcik zwłaszcza mój ostatni nabytek z serii G to Casio GW-9200. Wielki zegarek typowy na męską rękę z wieloma funkcjami Oczywiście marzy mi się jakiś Breitling ale niestety 10 tyś zł nie wydam na busole :P
Komentarz
-
-
Zegarki faja rzecz, mam dwa modele Diesla i jakiś Jaque Le Mans leży w szuflandii.
Na gwiazdkę w tym roku wyląduje u mnie coś z marki Ingersoll. Wyglądają jakby były naście razy droższe niż są faktycznie i działają bardzo dobrze, szukałem dokładnych informacji w tym temacie. Są mało popularne ,ale to akurat plus.
Tu ich strona: http://www.ingersoll-watches.eu/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahmed799Zegarki super gadżet dla faceta. Po zegarku idzie poznać styl gościa jaki preferuje. Np. ja od ponad 10 lat używam zegarki Casio G-Shock. Super sprzęcik zwłaszcza mój ostatni nabytek z serii G to Casio GW-9200. Wielki zegarek typowy na męską rękę z wieloma funkcjami Oczywiście marzy mi się jakiś Breitling ale niestety 10 tyś zł nie wydam na busole :P
Uwielbiam zegarki ,wiele mialem ale teraz czas na cosik lepszego..moze jakas Davosa?!Kondziu
OCP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainNa gwiazdkę w tym roku wyląduje u mnie coś z marki Ingersoll. Wyglądają jakby były naście razy droższe niż są faktycznie i działają bardzo dobrze, szukałem dokładnych informacji w tym temacie. Są mało popularne ,ale to akurat plus.
Tu ich strona: http://www.ingersoll-watches.eu/
Komentarz
-
Komentarz