obserwuje pewne wyprzedaże czy taki model zegarka może być przeceniony z 2146 zł na 689zł
ZEGARKI
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez marlej108eee, a nikt nie ma Rolexa? ;-)))
Ciśnienia atmosferycznego nie zmierzy, temperatury nie poda, wysokości tyż nie ...
A jak ostatnio zmieniliśmy czas z zimowego na letni - to nawet nie zauważyłem, żem swojego wskazówkowca nie przestawił...
Cyferki czytelniejsze :lol:
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Zastanawiajac sie co kupić zonie na prezent umyśliłem sobie zegarek.
Teraz pozostaje pytanie jaki ? Wstępnie wybrałem parę modeli ale może ktoś z was coś jeszcze podpowie. Podobają mi się kwadratowe na bransolecie i jej chyba tez bo poprzedni był kwadratowy.
1. Certina DS SPEL SHAPE LADY
2. Certina DS MINI SPEL LADY SHAPE
3. Tissot EQUIT-T T58.1.225.56
W propozycjach 1 i 2 różnica tylko w wymiarach.
Mini ma
- bransoleta - 9.2 mm
- zegar - 20x25 mm x 6.67 mm
Normalny
- bransoleta - 10.5 mm
- zegar - 23x24.2 mm x 7.6 mm
Propozycja nr 3 na pasku ale tez niezła ale kurde siostra ma takiego :/ Ktoś poradzi może podpyta zony/kochanki jaki zegar bardziej jej się podoba
Komentarz
-
-
to tak w kwestii przesądów :diabelski_usmiech
Nie możemy zapominać, że podstawową funkcją zegarka jest odmierzanie czasu. Darując go bliskiej osobie musimy liczyć się z tym, że odmierzany czas może być okresem, który pozostał do końca znajomości lub nawet śmierci obdarowywanego. Przesąd dotyczy szczególnie zakochanych. Podarowanie zegarka ukochanej bądź ukochanemu może zwiastować nadchodzący niebawem koniec związku. Jeśli nam na nim zależy, lepiej się z takim prezentem wstrzymać.pozdrawiam
Komentarz
-
-
cezaryaksum, no tak, przesądy i zabobony ważna rzecz. Nie można zatem kupować żonie/kochance też: butów, łańcuszków, kolczyków i pewnie wielu innych rzeczy na które nie znam przesądów ;-)
Mr0czny, jako, że ostatnio sam zachorowałem na Tissota, to bym brał nr 3. Ale tak to wszystkie są równie fajne.Ja tu tylko sprzątam...
Komentarz
-
-
Mr0czny, jeżeli chodzi o mnie to 1. Ale wiesz jak to jest każdemu podoba się co innego.
Prezent prezentem, ale może warto pogadać z połówką.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zegarki dla mnie to Hobby, to coś więcej jak czasomierze, dla mnie to niesamowity inżynieryjny wynalazek, od zawsze uważałem, że werki zegarków mechanicznych to dzieła sztuki.
Zegarki/zegary kolekcjonuję od paru lat- naręczne, kieszonkowe, naścienne...
Wrzucę najczęściej używaną część mojej kolekcji...
W kolejności od lewej :
Poljot, Seiko kinetic, Stara Omega De Ville, Rigi dość rzadki szwajcar.
Tutaj najczęściej używane od lewej :
Aviator, Seiko Samurai, Parnis(chinol), Shaffer(prawdopodobnie również chinol)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Puchaczno tak, przesądy i zabobony ważna rzecz. Nie można zatem kupować żonie/kochance też: butów, łańcuszków, kolczyków i pewnie wielu innych rzeczy na które nie znam przesądów ;-)pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz