On chyba sen analizuje po akcelerometrze żeby nie ciągnąc baterii, bo jak jest śpisz to z automatu włącza tryb nocny, a tętno spoczynkowe (chyba mierzone zaraz po przebudzeniu przed wstaniem bo tak powinno być) mam średnie z 4 dni 50bpm.
[ Dodano: Sro 23 Mar, 16 16:17 ]
EDIT: myliłem się, sczytuje tętno w czasie snu:
najniżej było 46bpm,
mocno choruję na Zeppelina 7680-1 - chyba w końcu się zdecyduję w przypływie szaleństwa
Cena mniejsza niż za mojego Casio PRG-120 przed kilkoma laty ;-)
Kiedyś powiedziałem żonie, że ja kupuję jeden zegarek raz na 20 lat.
Jak ktoś da w prezencie - przyjmę ;-)
Szukam STAŁEGO zajęcia/pracy w rejonie Bochni/Tarnowa/Krakowa
Szczerze mówiąc, z racji, że mam już kilka zegarków to zakładam go rzadko, na jakieś ciekawsze okazje, ale jak już go mam to miło mi się na niego spogląda.
Tarcza jest opisana bardzo wyraźnie, więc mimo, że mogłoby się wydawać, że sporo na niej oznaczeń to wszystko jest bardzo precyzyjne i łatwe w odczytaniu.
Razi mnie tylko funkcja alarmu - dźwięk jak z zegarków z kiosku za 5zł.
Brakuje mi też czasami luminy chociażby na wskazówkach, ale zdaję sobie sprawę, że to nie ten rodzaj zegarka.
Panowie pytanie około tematu.
Szukam zegarka na prezent dla prawie 40 latka.
Coś klasycznego, rozpoznawalnego.
Budżet 4.000 - 7.000 max.
Możecie coś polecić, co będzie pasowało do lekkiego garnituru jak i do zwykłego swetra?
Zegarki Tissot - Damskie i Męskie w Sklepie Internetowym W.KRUK - Tissot - Poznaj Szeroki Wybór Szwajcarskich: Zegarki Tissot w Sklepie W.KRUK
ps. ogolnie imho kazdy zegarek powyzej 2k zl to przejaw dziwactwa. Ale co kto lubi. Faktem jest ze dla mezczyzny to jedyna mozliwa "bizuteria" ale w sumie bizuterie to nosza dziewczyny... ;-)
Ps. a moze lepiej fajny smartfon? Np. firmy Apple + smartwatch Apple... skoro az takie kwoty wchodza w gre.
Ja akurat w marcu także na 40 urodziny dostałem od ukochanej żoneczki takie oto cudo Certina c0274171105702 , powiem tak zegarek jest petardyczny(noszę go tylko do kościoła i na specjalne okazje), bo na codzień mi go szkoda, do garnituru trochę nie bardzo pasuje bo ma bransoletę,ale jako zegarek na specjalne okazje jak najbardziej
Panowie pytanie około tematu.
Szukam zegarka na prezent dla prawie 40 latka.
Coś klasycznego, rozpoznawalnego.
Budżet 4.000 - 7.000 max.
Możecie coś polecić, co będzie pasowało do lekkiego garnituru jak i do zwykłego swetra?
Co na tą chwilę można wybrać. Mam sobie wybrać na prezent do ok 2tyś. Chodzę po sklepach ale ciężko się zdecydować, jak ostatnim zegarkiem był z melodyjkami na komunię . Nie wiem na co zwracać uwagę, na ja firmę itp. Nie ma to być do garnituru. Chciał bym na bransolecie, nie na pasku
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
Eidos71napisałem w poście że nie do garnituru Ogólnie na co dzień bardziej w stylu sportowym, ale też nie za bardzo Tarcza ciemna i na bransolecie.
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
Komentarz