Tylko w tym #%%$##&# kraju takie paranoje są możliwe...
2 miliardy psu w d...
Zwiń
X
-
Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
-
-
parasite, problem polega na tym ze mamy najdrozszy stadion na swiecie ktory jest jednoczesnie, o czym sie wlasnie przekonalismy, najbardziej gownianym, a ze na stolkach siedza idioci to jest oczywiste...
ale ze jednak w Polsce mozna i nie jest tak najgorzej niech swiadczy ponizsze:
pochodze z malego miasteczka, Sanoka, zamiast pilki popularny jest tam hokej, pare lat temu za nieduze pieniadze postawili mala hale widowiskowa, w ktorej normalnie graja w hokeja, ale jak ktos wpadl na pomysl rozegrania turnieju laseczek w siatke, to sie okazalo ze lod mozna przykryc matami, na to polozyc parkiet i dziewczyny smigaly w wolejbola. zeby mi nikt nie zarzucil mowienia polprawdy. ponoc byly na poczatku problemy z tym ze lod przemrazal parkiet i byla rosa, ale to ze wzgledu na to ze technologia byla nowoscia, ostatecznie udalo sie to rozwiazac i na jednej hali mozna i w hokeja i w siate i prawdopodobnie we wszystko inne do czego nada sie wielkosc hali.
natomiast na Narodowym ani w pilke (bo za gleboko) ani poplywac. (bo za plytko)...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez yogi_at_pozenparasite, problem polega na tym ze mamy najdrozszy stadion na swiecie ktory jest jednoczesnie, o czym sie wlasnie przekonalismy, najbardziej gownianym, a ze na stolkach siedza idioci to jest oczywiste...
Drogi też budujemy najdrożej, co nie znaczy najlepiej, więc musimy się trzymać standardów
Na demotach już szaleją
:hammer :hammer :hammer :hammer :hammer
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszNie wiem po co ten dach jak go nie wykorzystuja.
Zamieszczone przez lu5aszTylko kibicow szkoda,co tam przyjechali;/
Zamieszczone przez kikiTobi77, proszę nie dobijaj mnie :evil: . Kur**a z miesiąca na miesiąc wychodzą takie kwiatki i nikt za to nie ponosi konsekwencji... CBA, ABW CBŚ i cholera wie co jeszcze- po co to komu jak w tym kraju takie wałki idą i wszyscy się śmieją normalnym ludziom w twarz.
Poza tym żadna służba nie będzie się zajmowała czymś, co mogłoby zaszkodzić jej szefom czy ich kolegom
Tak jak sądy są niezawistne tak i służby są apolityczne :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez ruwadoCzarna Afryka lepiej używa zwojów mózgowych niż Polska
Zamieszczone przez lu5aszhttps://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/hphotos-ak-snc7/576532_548065575208923_24270241_n.jpg
A wystarczyłoby zamontować czujnik deszczu, który dawałby sygnał do zamknięcia dachu
Ale nie ma się czym przejmować :-)
Był największy jarmark w Europie, a zbliża się zima, więc jest szansa na największe lodowisko w Europie :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hubert78Ale w czym problem Panowie , przeciez to czy dach zamknety czy nie, zalezy of delegata uefa a nie od nas . Ja tam sie ciesze Bo nie Bede mail jutro w pracy pierd...... do poludnia co i jak i jak kto pownien zagrac
ktos, byc moze PZPN, byl wladny by (przy czasie zamykania ok 12min.) zamknac od rana i otworzyc o 20:48, tak by o 21 sedzia mogl pierdnac w gwizdek...
Komentarz
-
-
Doslownie umieralem ze smiechu jak na wielkim TV ogladalismy w FullHD tego goscia co biegl po murawie i sie elegancko wyslizgnal ochroniarzowi :-D
I ta jego fenomenalna radosc :-D
Jest to gdzies na YT?
Tekst o wiaderku za 2mld zl mnie zabil :-DVW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
Komentarz