Witam
Jak w temacie. Potrzebuje nr czesci mianowicie przednia lampka nad lusterkiem z diodami ze skody superb1kolor IVORY
w dziale spis modyfikacji jest podana stronka gdzie moglbym znalesc ten nr czesci ale chyba cos tam modza bo nie idzie zaladowac stronki.kto ma etke? Help!
3UO 947 105 2EN
tylko nie mam pewności, czy to ten kolor będzie. One miały różne kolory w SI? mi się wydaje, ze wychodziły w jednym odcieniu, ale może się mylę.
szamoT1984, jeśli lampka pochodzi ze skody to ma zielone świeciące przyciski i dwie czerwone diody, lampa z passka w8 ma czerwono świecące przyciski i dwie czerwone diody.
skodowska to musiałbyś zadzwonić do tych co mają za 239 i zapytać czy rzeczywiście guziki są na "zielono", bo może też to jest ta z czerwonymi od w8, mimo, że piszę że skodowska. A czy to tak ważne te 3 guziczki? czerwone też by podeszły kolorystycznie
Wsumie to szczegol na gore tak nie patrzysz...ale swiadomosc ze dol caly swieci na zielono to probuje wlasnie tak to zgrac..powiedz mi jeszcze sew1981, jak u ciebie pokretla nawiewow?podswietlane sa?ciekawe czy by spasowal takie pkretelka jesli swieca
szamoT1984, pokrętła nawiewów w SI są podświetlone na zielono. Ale najbardziej mi się podobają podświetlane diodowo klamki w każdej wersji SI.
Jedynie różnice, to, że w biedniejszych wersjach z tyłu są inne lampki oświetlenia wnętrza przy drzwiach (ja mam akurat te bogatsze) i nie ma podświetlenia "nóg", z przodu jest w każdej wersji, tak samo jak prógów z przodu i z tyłu. Niektóre też mają diody w lusterkach. Generalnie SI pod tym względem nieźle wypada. Tylko bagażnik ma słabą lampkę na żarówkę w5w jedną.
[ Dodano: Czw 03 Sty, 13 00:17 ]
wygląda to tak, niektórzy przekładali do b5 jak widać
Montaż nawiewów ze Skody Superb Nawiewy ze Skody Superb pasują idealnie do Passata. Pionowe pokrętła do regulacji są podświetlone a między środkowymi znajduje się przycisk do świateł awaryjnych. Dzięki temu mamy miejsce na dodatkowy przycisk, np. podgrzewanie przedniej szyby lub układ wspomagając...
oczywiście w SI jest zielone ori.
jako że SI bazuje na b5 podchodzi P&P, do OII może być problem spory (wymiary). Ale możesz się upewnić.
Oooo,swietny temat,sam wczoraj zaczalem szukac tej lamki ale nigdzie nie moglem jej znalesc.Szkoda,ze nie ma zadnych uzywek.Efekt po zamontowaniu jak dla mnie ejst swietny
nie wiem o co tu chodzi, ale wygląda na to, że to pojęcie "lampka jest nowa" = że dokłada do starych lampek (bo to są tez z OI i GIV) te czerwone diodki i sprzedaje jako "nowe". Jak ktoś zainteresowany niech ryngnie do niego i podpyta szczegóły, to tańsza wersja żeby mieć te czerwone diodki, pytanie o co dokładnie chodzi:
leszekmw, tez mam takie wrazenie ze jest to mozliwe.przynajmniej w poprzednim aucie a4 b6 jak mialem i robilem tego moda czesci kupilem w Polsce a auto prawostrone wiec wszystko wwiadomo lustrzane odbicie i diody musialem tez obrocic...swiecic swiecilo ale widzialem ze swiatlo skierowane bylo jakby w inna strone.ciezkie do zauwazenia przez obca osobe ale ja wiedzialem o tym;-)
ciekawe jak z wykonczeniem tej lampki za 80zl
ja osobiscie musze znalesc wersje z superba I kto ma? kto wie gdzie szukac?
Kolor lampki czy podswietlenia?Lampka jasna(nie wiem czy sa inne ) a kolor podswietlenia najlepiej z zielonym.Musze obdac jak wyglada cale podswietlenie w VW,te czerwone.
Komentarz