__atomek__, Z tą lampką na tył już mam projekt.Zaraziłeś mnie nią,jednak będe robił.
nr czesci
Zwiń
X
-
tu masz instalację jej w wozie, wydaje mi się że właśnie w OII (a chyba tego potrzebujesz):
[ Dodano: Sro 02 Sty, 13 23:56 ]
są do w8 - te z czerwonym podświetleniem guzików:
ceny też pod 200 zł, więc chyba na Twoim miejscu bym uderzył w tę nową za 239 :wink:
[ Dodano: Czw 03 Sty, 13 00:00 ]
ori do vw za 205:
skodowska to musiałbyś zadzwonić do tych co mają za 239 i zapytać czy rzeczywiście guziki są na "zielono", bo może też to jest ta z czerwonymi od w8, mimo, że piszę że skodowska. A czy to tak ważne te 3 guziczki? czerwone też by podeszły kolorystycznie
Komentarz
-
-
szamoT1984, pokrętła nawiewów w SI są podświetlone na zielono. Ale najbardziej mi się podobają podświetlane diodowo klamki w każdej wersji SI.
Jedynie różnice, to, że w biedniejszych wersjach z tyłu są inne lampki oświetlenia wnętrza przy drzwiach (ja mam akurat te bogatsze) i nie ma podświetlenia "nóg", z przodu jest w każdej wersji, tak samo jak prógów z przodu i z tyłu. Niektóre też mają diody w lusterkach. Generalnie SI pod tym względem nieźle wypada. Tylko bagażnik ma słabą lampkę na żarówkę w5w jedną.
[ Dodano: Czw 03 Sty, 13 00:17 ]
wygląda to tak, niektórzy przekładali do b5 jak widać
Montaż nawiewów ze Skody Superb Nawiewy ze Skody Superb pasują idealnie do Passata. Pionowe pokrętła do regulacji są podświetlone a między środkowymi znajduje się przycisk do świateł awaryjnych. Dzięki temu mamy miejsce na dodatkowy przycisk, np. podgrzewanie przedniej szyby lub układ wspomagając...
oczywiście w SI jest zielone ori.
jako że SI bazuje na b5 podchodzi P&P, do OII może być problem spory (wymiary). Ale możesz się upewnić.
Komentarz
-
-
nie wiem o co tu chodzi, ale wygląda na to, że to pojęcie "lampka jest nowa" = że dokłada do starych lampek (bo to są tez z OI i GIV) te czerwone diodki i sprzedaje jako "nowe". Jak ktoś zainteresowany niech ryngnie do niego i podpyta szczegóły, to tańsza wersja żeby mieć te czerwone diodki, pytanie o co dokładnie chodzi:
Komentarz
-
-
leszekmw, tez mam takie wrazenie ze jest to mozliwe.przynajmniej w poprzednim aucie a4 b6 jak mialem i robilem tego moda czesci kupilem w Polsce a auto prawostrone wiec wszystko wwiadomo lustrzane odbicie i diody musialem tez obrocic...swiecic swiecilo ale widzialem ze swiatlo skierowane bylo jakby w inna strone.ciezkie do zauwazenia przez obca osobe ale ja wiedzialem o tym;-)
ciekawe jak z wykonczeniem tej lampki za 80zl
ja osobiscie musze znalesc wersje z superba I kto ma? kto wie gdzie szukac?
Komentarz
-
Komentarz