o jak powiedzą, że nie ma to spytaj od razu czy to przez ten wątek o 1.4
myślisz że przyznają się? Każda rozmowa z pracownikiem ASO która zaczynała się "wiem z forum ..." była urywana. Na pewno mają odgórny zakaz dyskutowania z klientem na temat tego co na forach jest napisane. Tego nie było przy moich wcześniejszych dyskusjach z ASO. Spotkałem się z takim zachowaniem też w firmie DEFRO, odcinali się od wypowiedzi z forum murator gdzie podajnik w moim piecu pokazywany był w nie najlepszym świetle.
Ja nie przywoziłem swoich części ani oleju. Wszystko od nich kupowane było.
Panowie rabatu w emidzie nie ma sam sie przekonałem bedąc w tamtym roku na przeglądzię. byłem pewien iz powodem był własny olej jednak olej nie miał tu znaczenia bo emiada wycofała dla nas rabat (plotki mówią że nie tylko dla nas)
...myślisz że przyznają się? Każda rozmowa z pracownikiem ASO która zaczynała się "wiem z forum ..." była urywana. Na pewno mają odgórny zakaz dyskutowania z klientem na temat tego co na forach jest napisane...
Racja gbyby nie forum, to tsi nie grzechotałby , sprężyny tylne stały by na baczność i Marlej by nie położył sprzedaży Rapida :haha:
Forum dla nich to jak przypalanie tyłka rozgrzanym żelazem, bez wiedzy która tu jest np o seryjnej usterce powtarzjącej się w wielu modelach, trakowali by cię jako odosobniony przypadek zawracajacy doopę i wmówili by ci że tak ma być :diabelski_usmiech
być może brak rabatów to efekt jakiś konsolidacji?
Otwieram stronę emidy, patrzę do kontakt i co widzę? - to już nie Emida, to: Porsche Inter Auto Polska Sp. z o.o.
Cena domeny: 2500 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 312.50 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Dokładnie po wchłonięciu Emidy przez Porsche teoretycznie rabatów niema.. Praktycznie ja mam :P
no, w takim razie skoro moją skodę będzie serwisowało Porsche - to nawet się nie zastanawiam, tylko z dziesięcioletnim autem jadę w ciemno. Za taki serwis warto zapłacić
Panowie proponuje założyć nowy wątek odnosnie ASO które dają rabaty dla członków OCP zrobi się ranking wszystkich ASO w Polsce ile na części i robocizne gdy zaczniemy omijać te które nie beda dawać rabatu szybko zmienią zdanie :szeroki_usmiech
Prezes52, jest już informacja o rabatach w odpowiednim miejscu, trzeb po prostu zaktualizować informacje o Emidzie. Wyślijcie informacje do któregoś z moderatorów to zmieni i po kłopocie.
Forum dla nich to jak przypalanie tyłka rozgrzanym żelazem, bez wiedzy która tu jest np o seryjnej usterce powtarzjącej się w wielu modelach, trakowali by cię jako odosobniony przypadek zawracajacy doopę i wmówili by ci że tak ma być
Po raz kolejny, nie mogę się z Tobą nie zgodzić :wink:
[ Dodano: Pon 11 Lut, 13 13:58 ]
Zamieszczone przez stefcio
Otwieram stronę emidy, patrzę do kontakt i co widzę? - to już nie Emida, to: Porsche Inter Auto Polska Sp. z o.o.
Nie dość, że już rabatu nie ma, to i pewnie teraz ceny będa wyższe. Nic to, trzeba będzie sie na Ganinex przerzucić.
Ja nie przywoziłem swoich części ani oleju. Wszystko od nich kupowane było.
Jedz do Korczyka, ja dostalem rabat i bez zadnego OCP (nie mowie przez kogo sie wstydze tam mowic, ze jestem z OCP), a olej mialem swoj :P
ps. Robili mi tam bezgotowkowo stara octe, pomalowali ladnie, nowy wlasciciel happy do dzis z auta.
Ale zdaje sie przez "forum" i robienie szumu z malowaniem, tam rabatu nie uswiadczysz A ile tych octavii rdzewieje ?? 5 ??
Aaaa, ale zapomnialem, ze punkit widzenia zalezy od punktu siedzenie, nieco empatii i wczuj sie w sytuacje ludzi, ktorym sie wysraly te lancuszki.
Wreszcie sprawiedliwość. U mnie emidy nie ma i skoro ja nie miałem możliwości skorzystanie ze zniżki (bez specjalnych wyjazdów) to i nikt nie ma. :lol: Kurna- palcem nie kiwnąłem a jest sprawiedliwie.
Tippo, o zagrywkach Korczyka huczy całe Bielsko i okolice. Nikt tam nie chce naprawiać aut (a Ty reklamujes zich jakbyś tam pracował). Korczyk ma za co żyć bo wozi różne rozbite auta z zachodu, wyklepuje je w lakierni bezpyłowej i sprzedaje na otomoto. Tyle słyszałam o jego rewelacyjnym ASO.
Rabat w emidzie to fikcja, każda cena przygotowana jest na 10% rabatu dla stanowczego klienta. W emidzie rabat 10% dostaniesz nawet ze względu na to że dziś są walentynki.
Auto: Octavia 2 FL Combi
Silnik: 1.4 TSI CAXA
śląskie
Czyzbys byla spadkobierczynia owej feralnej octy i polowica meza dosiadajacego a5 ?? :P
Zapisujac sie na forum i od razu pisac cos takiego, marnie swiadczy o twej wiarygodnosci...
A odnosnie aso , jakiegokolwiek, chicalem uzmyslowic na przykladzie Korczyka, ze te rabaty to wszedzie lipa.
Rzecz druga, nie pracuje tam, jak i wogole w motoryzacji, dla mnie ASO mogloby nie istniec, bylem tam raz i jak sie auto nie sp... to wiecej mnie tam nie zobacza jak i w zadnym ASO.
Tym bardziej sie dziwilem koledze, co auto ma dawno po gwarancji, a szuka jakichs rabatow, niech jedzie do warsztatu niezaleznego, bez rabatow bedzie sporo taniej.
Nie. Kolega mysli, ze ma do czynienia z idiotami, jak bedzie sie logowal z IP typu cable-202.127.96-253.electronicbox.net to wszyscy pomysla ze jest super wiarygodna osobowoscia.
Tippo, co to za "feralna octa"? Nie mam zamiaru zostać notariuszem na tym forum żeby się uwiarygodniać. Każdy jedzie do Korczyka na własne ryzyko. Co mam z tego że Pan A nie pojedzie do Korczyka? Wyrażam swoją opinie, możecie się z nią nie zgadać i jeździć do woli robić tam z autem.
Maicroft, dbam o swoją prywatność. Wpadłam tu poszukać map do nawigacji (nie znalazłam). Dla mnie 800 zł na mapę to dużo. Nie chcę mieć w domu wizyty niebieskich. Założę się że każdy kręcący wokół tematów "map z internetów" również korzysta z "Hide my ass" :-) Jak przyjdzie co do czego właściciel hostingu na wniosek komisariatu w Poznaniu lekką ręką przekaże moje dane wraz z numerem IP.
Komentarz