Płatny wjazd do centrum miast - no zaczyna sie.....

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zepter00
    RS
    • 2008
    • 2304

Zabraknie pieniędzy od turystów z Mazowieckiego i innych regionów Polski to Kraków więcej straci niż zyska.
    Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• tomikt
      Rider
      • 2007
      • 391

trooper,
      kmink, ostatnio powstał parking przy pętli na Ruczaju (okolice A4), i mimo iż jest bardzo dobrze skomunikowany z centrum, tramwaje śmigają aż miło - ciągle świeci pustkami.
      ha, a skąd my, przyjezdni mamy to wiedzieć??
      czasami muszę jechać do firmy co ma biuro przy plantach - chętnie bym zostawił auto na skraju i podjechał tramwajem. Dla mnie parking przy balicach + pociag do centrum to jest dobre rozwiązanie , tylko parking przy lotnisku dość kosztowny jest...
      ech...
      TomikT

Komentarz

• no_fear
        Rider
        • 2010
        • 504
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez tomikt
        trooper,
        kmink, ostatnio powstał parking przy pętli na Ruczaju (okolice A4), i mimo iż jest bardzo dobrze skomunikowany z centrum, tramwaje śmigają aż miło - ciągle świeci pustkami.
        ha, a skąd my, przyjezdni mamy to wiedzieć??
        czasami muszę jechać do firmy co ma biuro przy plantach - chętnie bym zostawił auto na skraju i podjechał tramwajem. Dla mnie parking przy balicach + pociag do centrum to jest dobre rozwiązanie , tylko parking przy lotnisku dość kosztowny jest...
        eee nie tylko przyjezdni nie wiedzą o tym :lol:

Fakt ceny są zbyt "europejskie" -> 8zł/h :shock:
        www.SPAmobile.pl

Komentarz

• trooper
          Rider
          • 2011
          • 525
          • Octavia III combi (5E5)
          • CJSB 1.8 TSI 180 KM

tomikt, a zobacz jaki jest odsetek "przyjezdnych", a jaki jest odsetek ludzi którzy codziennie dojeżdżają spod Krakowa do pracy.

no_fear, a tam nie jest czasem tak że jak masz bilet okresowy to stoisz za free, a jak nie masz to płacisz 10 za dzień??
          Moja Balbina

Komentarz

• genio
            Ambiente
            • 2008
            • 198
            • Octavia II (1Z3)
            • CDAB 1.8 TSI 152 KM

Podepnę się pod temat - stałem się dzisiaj szczęśliwym adresatem przesyłki z zarzadu infrastruktury komunalnej: opłata dodatkowa za nieopłacone parkowania w strefie płatnej za rok 2011. Wcale nie zaprzeczam :wink: , ale mam pytanie. Czy przy miejscu parkowania musi być umieszczony znak D-18 http://upload.wikimedia.org/wikipedi...k_D-18.svg.png ? oczywiście przy wjeździe do miasta jest oznakowanie, że wjeżdża się w strefę, ale czy to oznacza, że powyższy znak nie jest wymagany? Wtedy, w 2011 na pewno go nie było - potem postawili.

Komentarz

• hubert78
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 1576

Zamieszczone przez genio
              opłata dodatkowa za nieopłacone parkowania w strefie płatnej za rok 2011. Wcale nie zaprzeczam ,
              A sprawdź kiedy się to przedawnia ?
              Bo zdaje się nie można bez wcześniejszego powiadomienia zarządać odsetek wtył za 3 lata (nie dotyczy US w kwestii VAT :evil: )

Komentarz

• genio
                Ambiente
                • 2008
                • 198
                • Octavia II (1Z3)
                • CDAB 1.8 TSI 152 KM

Zamieszczone przez hubert78
                Zamieszczone przez genio
                opłata dodatkowa za nieopłacone parkowania w strefie płatnej za rok 2011. Wcale nie zaprzeczam ,
                A sprawdź kiedy się to przedawnia ?
                Bo zdaje się nie można bez wcześniejszego powiadomienia zarządać odsetek wtył za 3 lata (nie dotyczy US w kwestii VAT :evil: )
                mandaty po 3 latach, upomnienia po 5 latach - sprawdzałem :evil:

Komentarz

Pracuję...