Gościo to baran a psy to cwaniaki standard u nas w kraju z gazu prosto w twarz itp itd ... Ogólnie film pokazówka niby jakich mamy "funkcjonariuszy" żenada Thundi, nie kążdy sądy i prokuratura są pro ZOMO i nic tam nie wskórasz rok czasu swoich praw dochodziłem trochę kosztowało ale i wielkie HWDP teraz jak widzę że coś się dzieje wolę odejść niż mieć sprawę za pobicie kiedy stawałem w obronie bitego przez psy....
Biedny, kolejny pokrzywdzony przez policję. Czemu ja, jako uczciwy obywatel nigdy nie miałem problemów z policją? I oni zwykle bez powodu nie biją.
Ciesz się, że z gazu. W Ameryce dostałbyś z paralizatora lub czymś gorszym.
Marcello01, no bez jaj... Policjant miał mu dać cukierka albo lizaka, żeby się uspokoił i dał mu spokojnie kontynuować czynności służbowe? Proszę Cię.
Za przekroczenie uprawnień w kwestii użycia ŚPB policjant może mieć nieprzyjemności, więc raczej pilnują kiedy mogą prysnąć "gazem prosto w twarz", a kiedy nie.
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Wiem, że to temat odnośnie kozaka ze wsi, ale gdzie można obejrzeć wcześniejsze odcinki tego patrolu ? Właśnie oglądam gliny też ciekawy program. Na tvn player znajduje się jeden odcinek tylko z tym kozakiem.
Policji nie musisz lubić, ale jak dostaniesz w r.j to pierwszy z płaczem byś poleciał do policjantów. Nie zachowuj się jak człowiek z tytułu tego tematu
Biszczu, nigdy tego bym nie zrobił akurat ten organ poważam bardzo "głęboko" kiedyś jedyny raz w życiu składałem z kolegą zeznania w sprawie kradzieży auta podał\kto mu "zajumał" jednak po miesiącu sprawę umorzyli a szkoda bo wszystko było jasne. Jeśli jesteś z tzw "firmy" to życzę dalszych sukcesów a HwdP piszę poprawnie
ps.a to ostrzeżenie za co ?? każdy musi kochać 3 "władzę" bez przesady...
Marcello01, to, że dla Ciebie sprawa jest oczywista, nie znaczy, że jest taka dla policji czy prokuratury. Nie liczy się to co wiesz, tylko to, czego możesz dowieść w sądzie. Plus, nie piszesz tego poprawnie.
Ów wyraz pochodzi od staropolskiego "chojnia" - wierzchołek czegoś. Staropolski należy do grupy języków słowiańskich, a co za tym idzie jest językiem miękkim, gdzie nie występuje "h" (słowa typu hamulec pochodzą z innych, niesłowiańskich języków).
Poza tym jeszcze jedno kilkanaście razy byłem kontrolowany przez policje zdążyło się też dostać mandat i mimo tego na zachowanie normalnych policjantów nie mogę nic złego powiedzieć a zatrzymanie przez tajniaków miałem raz gdzie gość wyglądał tak jak na tym filmie czyli bluza z kapturem na łbie twarzy ie widać odznakę widziałem jakieś 0,2sekundy przedstawić się przedstawił tyle że imię i nazwisko łącznie brzmi "policja" i chłop miał problem zrozumieć iż normalny człowiek który jedzie samochodem o 22:00 może wracać z pracy do tego z zakupami (które notabene sprawdzał czy aby butelki wody kradzione nie są) zrobionymi po pracy oraz problem z tym że 30letni człowiek pracujący jest wstanie jeździć 18letnim samochodem (o wartości około 10tyś zł) bo według niego wogule nie powinno mnie na niego stać. A na pytanie o nazwisko lub chociaż numer służbowy zasłania się tajemnicą.
ps: skargę udało mi się złożyć tylko dlatego że kilku znajomych w policji mam.
RafalekM, Ale to słowo pisze się przez Ch lub H w zależności od długośc :szeroki_usmiech i, może Marcello01, ma problemy nie tylko z Policja :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pią 17 Maj, 13 06:49 ] Thundi, Tam też pracują tylko ludzie i jak w każdej grupie zawodowej znajdą się osoby które psują wizerunek reszcie
Komentarz