Zamieszczone przez brzezin
Foto złodzieje
Zwiń
X
-
Foto złodzieje
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
Foto złodzieje
Kilka dni temu fotoradar ustawiony na Wisłostradzie został bez rozgłosu zdemontowany. Urządzenie wyłapuje teraz piratów drogowych na ul. Modlińskiej. Na Powiślu straszy tylko fotoradarowa atrapa.
najważniejszy fragment:
Wraz z fotoradarem z Wybrzeża Kościuszkowskiego, zniknęło też budzące ogromne emocje ograniczenie do 30 km/h, które pojawiło się tam po awaryjnym zamknięciu Wisłostrady. Teraz znów można tam jeździć pięćdziesiątką, mimo że tunel pozostaje zamknięty. Ale Monika Niżniak nie zgadza się na łączenie faktu zwiększenia dozwolonej prędkości z zabraniem fotoradaru.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
Jeżdżę tam codziennie, ta 30 to była jakaś paranoja, zwłaszcza o 6am..
Było to tym bardziej perfidne złodziejstwo, że na tej drodze wcześniej jest 80, potem znak 70, znak 50 ale 30 nie była już na tradycyjnym znaku, tylko wyświetlona na tablicy nad jezdnią, wiadomo, że nie jesteśmy przyzwyczajeni do takich rozwiązań.
Komicznie wyglądały rano samochody spokojnie, normalnie jadące niezbyt szybko bo tam nie można się rozpędzić w związku z objazdem, nagle hebel, dwójeczka i jedziemy 30 na 3 pasach :lol: ad:
Żenada.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
ale czemu sie denerwujecie?
zamiast wylewać żółć tu na forum zróbcie coś z tym- napiszcie petycje, zbierzcie podpisy, zainteresujecie lokalnych samorządowców
czy tylko potrafimy bić pianę na forum a jak przychodzi co do czego to grzecznie podkulamy ogonek :Pprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy,
przy klawiaturze to każdy jest kozakiemkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyczy tylko potrafimy bić pianę na forum a jak przychodzi co do czego to grzecznie podkulamy ogonek :PZamieszczone przez LUKIprzy klawiaturze to każdy jest kozakiem
Przecież właśnie dzięki ludziom, których to złodziejstwo mierzi jest jakaś szansa i NIK ma wreszcie weryfikować ustawienie tych gówien, niestety jest to jakiś proces, który trwa.
A denerwuje mnie to, że ja jeszcze o tak jaskrawym dowodzie na to, że ograniczenie prędkości jest związane z obecnością fotoradaru a nie sytuacją na drodze nie słyszałem.
Troszkę denerwująca też była wyjątkowa perfidia ustawienia znaku ograniczenia :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIprzy klawiaturze to każdy jest kozakiem
ja zwracam uwagę na problem a nie żalę się, że dostałem mandacik
jak dostałem to przyjąłem na klatę i nie płakałem jak mały chłopczyk :roll:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
szkoda, robią te skr....ny co zechcą i wszystko w imię bezpieczeństwa lub litery prawa...
ad:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaJeżdżę tam codziennie, ta 30 to była jakaś paranoja, zwłaszcza o 6am..
Było to tym bardziej perfidne złodziejstwo, że na tej drodze wcześniej jest 80, potem znak 70, znak 50 ale 30 nie była już na tradycyjnym znaku, tylko wyświetlona na tablicy nad jezdnią, wiadomo, że nie jesteśmy przyzwyczajeni do takich rozwiązań.
Jeśli straż miejska już umie robić sprawy spółkom zoologicznym to spotkamy się w sądzie, bo mandatu za prędkość zmierzoną 55kmh nie zapłacę. Bo wstyd
:diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datoWalnął, a dopiero po fakcie doczytałem, że sqrwisiny na potrzeby radaru tam trzydziestkę wyświetlają...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, no co Ty :!:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIpiotrek_gdy, no co Ty :!:
Nawet gdybym był to nie bardzo rozumiem a'propos czego i akurat tutaj :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
kurwa generalnie napisałem, że przy klawiaturze każdy jest kozakiem
bo często gęsto jest tak, że jak przyjdzie co do czego to już problematyczny hater/hejter znika...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaWięc może teraz się wreszcie dowiem dlaczego jestem kozakiem przy klawiaturze
[ Dodano: Nie 26 Maj, 13 19:56 ]
Zamieszczone przez LUKIkurwa generalnie napisałem, że przy klawiaturze każdy jest kozakiem
bo często gęsto jest tak, że jak przyjdzie co do czego to już problematyczny hater/hejter znika...
EDIT:
Chodzi mi np. o nieprzyjęcie manadatu lub tym podobne sprawy
Komentarz
-
-
btw
szkoda,
Zamieszczone przez piotrek_gdyczy tylko potrafimy bić pianę na forum a jak przychodzi co do czego to grzecznie podkulamy ogonek :P
chodziło właśnie o ten tekst
Zamieszczone przez hubert78Mam pytanie czy kiedykolwiek jako zwykły Kowalski miałeś "przyjemność" spierać się z systemem ?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Szkoda, to chyba był rok 2009 bo wtedy przenosiliśmy się z Senatorskiej na Kielecką. W razie czego wal śmiało - jestem tam administratorem sieci :-)O czarnulę dba Robekcool http://www.k-mot.pl/page7.php
Graty i płyny ustrojowe zapewnia Kondzio http://www.oilspa.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jamilkoto chyba był rok 2009 bo wtedy przenosiliśmy się z Senatorskiej na Kielecką
Zamieszczone przez westwi78możesz mi posłać to pismo po anonimizacji oczywiście?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaspokoloko
BTW
ja mam pękatą teczkę korespondencji z systemem
wymiękłem kiedy pani w Samorządowym Kolegium Odwoławczym poinformowała mnie, że mają przeprowadzkę i generalnie, żebym się gonił :lol:
Działamy w windykacji. Sądy się przenosiły. Nie było jeszcze elektronicznych KRS, trzeba było "oryginały" za 30 zeta każdy do pozwów x2 załączać. Sądom się pogubiły worki z kwitami. A może same etykietki ? CHGW...
- tylko na pół roku więc pikuś, ale co w związku z tym ?
... Dostałem do ogarnięcia 1283 zarządzenia o uzupełnienie braków formalnych. Po 30 zeta + 24 potwierdzenie sztuka. W terminie 7 dni.
Komentarz
-
Komentarz