Radze zajrzeć najpierw jaki ma się rozrusznik. Jak niedawno robiłem to u siebie i miałem rozrusznik VALEO i niestety tam nie ma typowego szczotko trzymacza takiego jak w BOSCH-u i zamiast tulejek są łożyska igiełkowe. U mnie wystarczyło wyczyszczenie i przesmarowanie a rozrusznik dostał nowe życie.
Parking w Katowicach
Zwiń
X
-
Parking w Katowicach
Tak jak w temacie,szukam jakiegoś parkingu w miarę blisko dworca PKP w Katowicach. Potrzebuję zostawić auto od 3-23 tak żeby tam jeszcze stało jak wrócę :P Jeżeli mówilibyśmy o płatnym to jakieś zdrowe granice cenowe :P"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
-
-
w miare blisko to będzie ciężko,
spróbuj na jednym z tych : http://www.parkingi.katowice.pl/
osobiście bym użył tego z Altusa. - podziemny.
Komentarz
-
-
jeżeli chcesz parkować o 3 nad ranem to spróbuj na ogólnodostępnym parkingu przed wjazdem do Pałacu Młodzieży ul. Mikołowska 26 o tej porze powinno być pusto. Tam teraz jest remont, ale zawsze jest ktoś na portierni jeżeli postawisz blisko to masz darmowy parking i w miarę bezpieczny. Do PKP to 5 minut piechotą przez Żwirki i Wigury potem plac AndrzejaO2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo
Komentarz
-
Komentarz