Parking w Katowicach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jagawal
    Classic
    • 2012
    • 29

Parking w Katowicach

Radze zajrzeć najpierw jaki ma się rozrusznik. Jak niedawno robiłem to u siebie i miałem rozrusznik VALEO i niestety tam nie ma typowego szczotko trzymacza takiego jak w BOSCH-u i zamiast tulejek są łożyska igiełkowe. U mnie wystarczyło wyczyszczenie i przesmarowanie a rozrusznik dostał nowe życie.
  • bws34
    Rider
    • 2011
    • 543

Parking w Katowicach

Tak jak w temacie,szukam jakiegoś parkingu w miarę blisko dworca PKP w Katowicach. Potrzebuję zostawić auto od 3-23 tak żeby tam jeszcze stało jak wrócę :P Jeżeli mówilibyśmy o płatnym to jakieś zdrowe granice cenowe :P
    "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• kapi
      L&K
      • 2009
      • 1174
      • Fabia combi

w miare blisko to będzie ciężko,

spróbuj na jednym z tych : http://www.parkingi.katowice.pl/
      osobiście bym użył tego z Altusa. - podziemny.
      OII sprzedana

Następca dużej czarnej - Mała czarna MC 1Z1Z

Komentarz

• robert70
        Rider
        • 2008
        • 499

jeżeli chcesz parkować o 3 nad ranem to spróbuj na ogólnodostępnym parkingu przed wjazdem do Pałacu Młodzieży ul. Mikołowska 26 o tej porze powinno być pusto. Tam teraz jest remont, ale zawsze jest ktoś na portierni jeżeli postawisz blisko to masz darmowy parking i w miarę bezpieczny. Do PKP to 5 minut piechotą przez Żwirki i Wigury potem plac Andrzeja
        O2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo

Komentarz

Pracuję...