Podobno się spier...lili. jakiś czas temu kolega,z OCP, oddał im turbine.
Policyjny Superb HPP
Zwiń
X
-
Policyjny Superb HPP
Dzisiaj z prędkością prawie ponaddźwiękową wyprzedziłem na A4 (odcinek Katowice-Gliwice) policyjnego czarnego superba (rej. HPP). Wiecie może jaką funkcję pełni ten wózek? Co prawda nie puścili się za mną w pościg, z czego domniemywam, że nie filmowali ale ciekaw jestem na przyszłość.
-
-
Zamieszczone przez Tobi77Chyba nie miałem nieprzyjemności spotkać. A na jakich blachach jeździ? Na co jeszcze uważać? Bo teraz często jeżdżę Katowice-Gliwice-Katowice.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RafalekMPieTrzaK, u mnie w Warmińsko-mazurskim, superby to nieoznakowane wózki drogówki, ale skoro nie rzucili się za Tobi77, to Twoja opcja jest bardziej prawdopodobna.
Tobi77 na tej stronie Yanosik - nieoznakowane samochody masz do wglądu czego możesz się spodziewać w województwie śląskim. Tylko musisz kliknąć na dane województwo. :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuHPP to oznaczenie KWP w Katowicach. Natomiast zastanawia mnie w tym jedno. Skoro auto jest nieoznakowane i nie ma barw policyjnych to dlaczego ma rej policyjną powinno mieć cywilną. Coś mnie tu nie gra :lol:
Dowiemy się, jak kolega Tobi77 dostanie zdjęcie. :P
Komentarz
-
-
georgg, nie pieszczotliwie a zwyczajowo. można nawet takiemu prosto w twarz "he, he" to powiedzieć i nie ma prawa nic zrobić, bo to takie samo określenie jak cieć, papuga czy inny potocznie nazwany zawód :diabelski_usmiechBlack Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tony065nie pieszczotliwie a zwyczajowo. można nawet takiemu prosto w twarz "he, he" to powiedzieć i nie ma prawa nic zrobić
A ha :?: Zdaj relację jak było :idea: I ile nerwów i czasu zmarnowałeś :?:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Parę lat temu było głośno n/t takiego "znieważenia" i sąd uznał że nie jest to nic obraźliwego. Trafiając na nadgorliwego funkcjonariusza conajwyżej doleciało by go stwierdzenie, że też byłbym nerwowy jak by mnie stara lewą nogą z wyra rano wykopała :wink: ale trzeba czegoś więcej, abym zniżył się do takiego poziomu. EOT.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Pewnie też służy jako operacyjny w sensie dowieźć prokuratora na miejsce zdarzenia
podobny "kwiatek" znam z wasnego podwórka, no może trochę odwrócony ale nie świadomie. Mieli chłpaki w ruchu drogowym superba na cywilnych i czekali na kamerkę co by ścigać piratów. Zmienił się komendant i stwierdził, że starym autem (toyota avensis) jeździć nie będzie i zabrał do wożenia swojego tyłka tego superba. I tera jeździ superb z cywilnymi blachami i z komendantem.
Komentarz
-
Komentarz