Ja czasami też tutaj jestem :P
(L)egła Warszawa
Zwiń
X
-
Re: (L)egła Warszawa
Zamieszczone przez kazik4x4Miałem tu wysmarować elaborat na temat wczorajszego meczu, ale myślę nie ma co marnować czasu.
Piłkarze jak zwykle w szoku: jak to się mogło stać, itp, itd.If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez westwi78kazik4x4, Urbana bym wymienił pierwszego.
A kibice?? Wiadomo, że w większości to bezmózgie nastoletnie gnojki na usługach typków pokroju Litara i Starucha, ale to co wyprawiają kibice legii to po prostu jest nie do zrozumienia. Srają we własne gniazdo.
Za race i faszystowski symbol uefa im zamknęła trybunę a ci dalej swoje - kolejne racowisko.
Klub płaci a kibice rządzą.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pascalkazik4x4, nie swiruj - akcja dobra. :szeroki_usmiech zwrociles uwage i o to chyba chodzilo, ludzie rozmawiają, w gazetach pisza itd.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Co do piłkarzy, to trochę sa rozpuszczeni, ale najlepszy system motywacji był swego czasu w Wiśle. Podstawa+ wyjściówki zależne od czasu spędzonego na boisku.
Przegrana i remis nie dawała premii, za wszystkie wygrane mecze w miesiącu dorzucali 50% premii z pensji podstawowej.
Pozostaje tylko żałować, że facebook został pozbawiony setek tysięcy fotek, które by warszawscy słoje zamieszczali na FB.
A kibiców sukcesu byłoby tyle, że na narodowym miejsc by zabrakło.
Komentarz
-
Komentarz