Ja czasami też tutaj jestem :P
(L)egła Warszawa
Zwiń
X
-
Re: (L)egła Warszawa
ano, jak zwykle.... spoczęli na laurach, a zimny prysznic jaki dostali w pierwszych minutach był chyba za ciepły bo nie zdążyli sie rozbudzić do końca meczuZamieszczone przez kazik4x4Miałem tu wysmarować elaborat na temat wczorajszego meczu, ale myślę nie ma co marnować czasu.
Piłkarze jak zwykle w szoku: jak to się mogło stać, itp, itd.If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
A co to by była za zmiana?? Ze złego na niedobrego? Piłkarzy tez za bardzo reformować się nie da. Zimą mówili o Leśnodorskim jak o królu polowania. Owszem, może to i sukces wziąć 3 piłkarzy z rozpadającego się klubu i dokupić kilku ogórków.Zamieszczone przez westwi78kazik4x4, Urbana bym wymienił pierwszego.
A kibice?? Wiadomo, że w większości to bezmózgie nastoletnie gnojki na usługach typków pokroju Litara i Starucha, ale to co wyprawiają kibice legii to po prostu jest nie do zrozumienia. Srają we własne gniazdo.
Za race i faszystowski symbol uefa im zamknęła trybunę a ci dalej swoje - kolejne racowisko.
Klub płaci a kibice rządzą.
Komentarz
-
-
I super. Osobiście zlikwidowałbym wszystkie pierwszo, drugo a może i trzecioligowe kluby ( te które biorą jakąś kasę ) i cały ten PZPN a "zaoszczędzone" w ten sposób setki milionów ( a może więcej ) przeznaczył na jakiś bardziej rozwojowy cel, bo jak dla mnie piłka w takim wydaniu to pieniądze wywalone w błoto.Zamieszczone przez pascalkazik4x4, nie swiruj - akcja dobra. :szeroki_usmiech zwrociles uwage i o to chyba chodzilo, ludzie rozmawiają, w gazetach pisza itd.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Co do piłkarzy, to trochę sa rozpuszczeni, ale najlepszy system motywacji był swego czasu w Wiśle. Podstawa+ wyjściówki zależne od czasu spędzonego na boisku.
Przegrana i remis nie dawała premii, za wszystkie wygrane mecze w miesiącu dorzucali 50% premii z pensji podstawowej.
Pozostaje tylko żałować, że facebook został pozbawiony setek tysięcy fotek, które by warszawscy słoje zamieszczali na FB.
A kibiców sukcesu byłoby tyle, że na narodowym miejsc by zabrakło.
Komentarz
-

Komentarz