Aaa tam, uczepiliście się i ideologię dorabiacie... A tak naprawdę żal Wam dupę ściska, że nie macie takiej fantazji jak właściciel tego dyliżansu :diabelski_usmiech
Niby Octavia, niby RS...
Zwiń
X
-
Tony065, ale skąd odrazu przypuszczenie, że ktoś ma coś nie tak pod sufitem? Może jego poprostu stać na to, żeby z kilkuset kilogramami stali robić to, co jemu się akurat podoba?
Czemu fakt, że ktoś robi coś innego niż większość ludzi akceptuje oznanać ma, że ten ktoś jest nie w pełni władz umysłowych?
Komentarz
-
-
mi nie chodzi o ogół czy margines, tylko o to, że jak komuś ewidentnie odwala, to musi byc jakas tego przyczyna. Według mnie obiektywnie odwala temu właścicielowi, a tym co mówią "jak ma kasę to niech robi co chce" chciałoby się dopowiedziec dalszą częśc ich wypowiedzi "byleby nie dotyczyło jego działanie mnie....". Niestety działanie takich ludzi, w jakimś większym czy mniejszym stopniu zawsze dotyczy nas, bo nie żyjemy każdy na swojej bezludnej wyspie. To tylko chciałem uświadomic. Ciekawe np. czy podobało by się niektórym jak by taki koles artystyczny w ramach swego kunsztu zwracania na siebie uwagi nasr... im na maskę, dostał za to mandat i posprzątał po sobie grzecznie. Ma kasę i robi co chce przeciez.....wydaje na mandaty. Gorzej że gest ten obserwowałoby młodsze pokolenie na chodniku, a przecież właśnie takiemu chodzi o zwrócenie na siebie uwagi wszystkich. :P Dziecku też się powie, ma kasę to niech robi co chce w tym momencie? :wink:
Oczywiście trochę ubarwiam specjalnie obrazowo, ale chce tylko zwrócic uwagę, że żyjemy w społeczeństwie i że mocno dziwniejsze działania mają swoje poważniejsze przyczyny i skutki :P Ta skoda jest dla mnie mocno dziwniejszym działaniem właściciela własnie :P
Komentarz
-
-
Kuwa co Wy pierdolicie... Jego auto jego sprawa. Boli Was jak by to Wasze auto bylo. Moze jemu sie to podoba?
Wez moderator zamknij ten temat bo zaraz niektorzy beda chcieli zlinczowac tego wlascicielaOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112Kuwa co Wy pierdolicie... Jego auto jego sprawa. Boli Was jak by to Wasze auto bylo. Moze jemu sie to podoba?
Wez moderator zamknij ten temat bo zaraz niektorzy beda chcieli zlinczowac tego wlasciciela
Komentarz
-
-
Re: Niby Octavia, niby RS...
Zamieszczone przez blCzasami spotykam to auto pod sasiednim blokiem, jednak dopiero niedawno udalo mi sie je uwiecznic na zdjeciach.
Mnie osobiście jakoś nie razi to zbytnio, bardziej pojawia mi się podobna mina co na zderzaku i oto mogło też chodzić.
Ja bym tylko dodał fajną felę do tego, bo nie widać tarcz, ale raczej taki był zamiar..... :wink:
Poza tym jest dużo więcej gorszych stylizacji, a tu właściciel jak by miał po prostu wyjebane I tego reszcie w tym temacie życzę :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Re: Niby Octavia, niby RS...
Każdy robi z pieniędzmi to co lubi i tego się trzymajmy.
Z drugiej strony moglibyśmy nie kupować aut i ich nie tuningować a samemu jeździć rowerami byle tylko biedne i chore dzieci były szczęśliwe - a jednak tak nie robimy - więc czepianie się gościa nie ma sensu.
Komentarz
-
Komentarz