Niby Octavia, niby RS...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Agamek12
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 9935
    • Ford

Aaa tam, uczepiliście się i ideologię dorabiacie... A tak naprawdę żal Wam dupę ściska, że nie macie takiej fantazji jak właściciel tego dyliżansu :diabelski_usmiech
    Adam... Używam:
    Rolka: e11FL 97KM/130Nm
    Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• Tony065
      RS
      • 2009
      • 2487
      • Octavia I (1U2)
      • ARX 1.8 20VT 150 KM

Agamek12, jak w tej starej reklamie:
      - trzeba mieć fantazję dziadku.
      - i pieniądze synku... :diabelski_usmiech
      ale swoją drogą, to nie mylmy fantazji z dysfunkcjami mózgowymi :twisted:
      Black Pearl, Elegance & RS LOOK
      @ by Tune-up Gdańsk
      TDI VP++ i jeszcze rośnie
      Antek

Komentarz

• Agamek12
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 9935
        • Ford

Tony065, ale skąd odrazu przypuszczenie, że ktoś ma coś nie tak pod sufitem? Może jego poprostu stać na to, żeby z kilkuset kilogramami stali robić to, co jemu się akurat podoba?
        Czemu fakt, że ktoś robi coś innego niż większość ludzi akceptuje oznanać ma, że ten ktoś jest nie w pełni władz umysłowych?
        Adam... Używam:

Komentarz

• Tony065
          RS
          • 2009
          • 2487
          • Octavia I (1U2)
          • ARX 1.8 20VT 150 KM

Bo kiedyś normą był ogół a nie margines :diabelski_usmiech dlatego...
          Black Pearl, Elegance & RS LOOK
          @ by Tune-up Gdańsk
          TDI VP++ i jeszcze rośnie
          Antek

Komentarz

• yogi_at_pozen
            Rider
            • 2011
            • 418

Zamieszczone przez Tony065
            Bo kiedyś normą był ogół a nie margines :diabelski_usmiech dlatego...
            widze ze Kolega cytuje klasyka. doceniam, +1

Komentarz

• sew1981
              RS
              S_OCP MemberModeratorr
              • 2009
              • 10917
              • Fiat

mi nie chodzi o ogół czy margines, tylko o to, że jak komuś ewidentnie odwala, to musi byc jakas tego przyczyna. Według mnie obiektywnie odwala temu właścicielowi, a tym co mówią "jak ma kasę to niech robi co chce" chciałoby się dopowiedziec dalszą częśc ich wypowiedzi "byleby nie dotyczyło jego działanie mnie....". Niestety działanie takich ludzi, w jakimś większym czy mniejszym stopniu zawsze dotyczy nas, bo nie żyjemy każdy na swojej bezludnej wyspie. To tylko chciałem uświadomic. Ciekawe np. czy podobało by się niektórym jak by taki koles artystyczny w ramach swego kunsztu zwracania na siebie uwagi nasr... im na maskę, dostał za to mandat i posprzątał po sobie grzecznie. Ma kasę i robi co chce przeciez.....wydaje na mandaty. Gorzej że gest ten obserwowałoby młodsze pokolenie na chodniku, a przecież właśnie takiemu chodzi o zwrócenie na siebie uwagi wszystkich. :P Dziecku też się powie, ma kasę to niech robi co chce w tym momencie? :wink:
              Oczywiście trochę ubarwiam specjalnie obrazowo, ale chce tylko zwrócic uwagę, że żyjemy w społeczeństwie i że mocno dziwniejsze działania mają swoje poważniejsze przyczyny i skutki :P Ta skoda jest dla mnie mocno dziwniejszym działaniem właściciela własnie :P

Komentarz

• lukasz3112
                RS
                • 2008
                • 3607

Kuwa co Wy pierdolicie... Jego auto jego sprawa. Boli Was jak by to Wasze auto bylo. Moze jemu sie to podoba?
                Wez moderator zamknij ten temat bo zaraz niektorzy beda chcieli zlinczowac tego wlasciciela
                Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• Agamek12
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 9935
                  • Ford

Zamieszczone przez lukasz3112
                  Kuwa co Wy pierdolicie... Jego auto jego sprawa. Boli Was jak by to Wasze auto bylo. Moze jemu sie to podoba?
                  Wez moderator zamknij ten temat bo zaraz niektorzy beda chcieli zlinczowac tego wlasciciela
                  Już blisko tego momentu, bo autor tej modyfikacji już został określony mianem nienormalnego...
                  Adam... Używam:

Komentarz

• Samiec
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2004
                    • 4287
                    • Octavia I (1U2)
                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                    • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Re: Niby Octavia, niby RS...

Zamieszczone przez bl
                    Czasami spotykam to auto pod sasiednim blokiem, jednak dopiero niedawno udalo mi sie je uwiecznic na zdjeciach.
                    Co za adres www jest pod rejestracją? może to by wyjaśniło intencje właściciela.

Mnie osobiście jakoś nie razi to zbytnio, bardziej pojawia mi się podobna mina co na zderzaku i oto mogło też chodzić.
                    Ja bym tylko dodał fajną felę do tego, bo nie widać tarcz, ale raczej taki był zamiar..... :wink:

Poza tym jest dużo więcej gorszych stylizacji, a tu właściciel jak by miał po prostu wyjebane I tego reszcie w tym temacie życzę :diabelski_usmiech
                    TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
                    SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
                    SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

• spc
                      Elegance
                      • 2012
                      • 825
                      • Octavia II combi (1Z5)
                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Ale się niektórzy uwzięli. Jego auto - jego sprawa co z nim robi. Gust jest jak dupa - każdy ma swoją, a tu wygląd auta może być albo kwestią gustu, albo formą reklamy. To, że ktoś lubi gówno, to ok - jego gust, jego sprawa, dopóki nie próbuje na siłę przekonać mnie, że gówno jest dobre.
                      Piter
                      tarasik.eu - tarasy i balkony z drewna i kompozytu
                      KM i Nm dołożył gregor10

Komentarz

• maymer
                        Elegance
                        • 2010
                        • 839

Widziałem przed chwilą na żywo tego RSa ze zdjęć. Rzuca się w oczy, a mnie przy okazji rozbawił

Komentarz

• t_kucyk
                          Ambiente
                          • 2010
                          • 147
                          • Volkswagen

Re: Niby Octavia, niby RS...

Każdy robi z pieniędzmi to co lubi i tego się trzymajmy.

Z drugiej strony moglibyśmy nie kupować aut i ich nie tuningować a samemu jeździć rowerami byle tylko biedne i chore dzieci były szczęśliwe - a jednak tak nie robimy - więc czepianie się gościa nie ma sensu.

Komentarz

Pracuję...