Diody - nielegalne, niebezpieczne, ale modne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Waśka
    Rider
    • 2013
    • 552
    • Mitshibishi

Zamieszczone przez maymer
    ahmed799, jeszcze gorsi są idioci bo chyba inaczej tego nazwać nie można, którzy jeżdżą na dziennych: po zmierzchu, w czasie mgły, deszczu, itp.
    Wczoraj miałem okazję pojeździć autem na pseudo ksenonach o mocy bodajże 6000 K, powiem tak waliło to lepiej niż moje ori ksenony, ale kolega jadący przede mną mówił, że cholernie go to badziewie oślepiało
    podkreslić wężykiem! :twisted:
    Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG

Komentarz

• mrfazi
      • 2010
      • 3103
      • Superb III (3V3)
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM
      • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Zamieszczone przez Waśka
      podkreslić wężykiem! :twisted:
      .... "a świstak siedzi i zawija je w te sreberka", nie ma rady na brak wyobraźni, "paski" ledowe z OBI, hidy i inne wynalazki
      Zamieszczone przez rafiki
      ale jak widzę o godzinie 20 auto na LEDach to mam ochotę zrobić szybki nawrót i przetłumaczyć kierowcy po co ma w samochodzie przełącznik od świateł.
      Myślisz, że dotarło by do debila, że jest debilem?? Szkoda zachodu na uświadamianie niepoważnych ludzi, jeszcze wyszedł by z bejsbolem i Tobie próbował wyperswadować, że się mylisz.

Komentarz

• Waśka
        Rider
        • 2013
        • 552
        • Mitshibishi

jedyny sposób na uświadomienie oślepiającego to przepuścić, a potem siąść mu na zderzaku i ustawić własne światła poziomo. jeśli tego nie zrozumie, to nie zrozumie niczego. etap kulturalnego tłumaczenia mam już za sobą: nie działa.
        Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG

Komentarz

Pracuję...