=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
maksiu, Wally, w tym wieku ślinicie się na widok tańczącej 20-latki? Czyżby kryzys wieku średniego lub coś w ten deseń? :diabelski_usmiech
A jak już mowa o Alizée, to fajne są jeszcze te piosenki:
Alizée - J'ai pas vingt ans
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
MadDriver żebyś nie czuł się samotny na ostatnim miejscu
[ Dodano: Czw 13 Mar, 14 15:38 ]
Zamieszczone przez rafiki
maksiu, Wally, w tym wieku ślinicie się na widok tańczącej 20-latki? Czyżby kryzys wieku średniego lub coś w ten deseń? :diabelski_usmiech
A jak już mowa o Alizée, to fajne są jeszcze te piosenki:
Alizée - J'ai pas vingt ans
Gosi@czek, litości proszę napisałem na 1 stronie, że 5 propozycji na jednego posta ale dobrze, że wrzucacie kolejne propozycje w nocy zrobię update 1 strony, bo trochę się już tego zebrało
Gosi@czek, litości proszę napisałem na 1 stronie, że 5 propozycji na jednego posta ale dobrze, że wrzucacie kolejne propozycje w nocy zrobię update 1 strony, bo trochę się już tego zebrało
wiem ale nie mogłam się pohamować
to przez jutrzejszy dzień
Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
co do Alizee to mało kto wie w Polsce o jej nowej piosence w duecie
nie taka nowa - już z pół roku ma :wink:
i Alizee jest tam tylko dlatego, że jest to powtórne wydanie jego piosenki na rynek francuski :szeroki_usmiech
i Alizee jest tam tylko dlatego, że jest to powtórne wydanie jego piosenki na rynek francuski :szeroki_usmiech
ale w Polsce raczej mało osób o tej piosence wie w takim wykonaniu
Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
ale w Polsce raczej mało osób o tej piosence wie w takim wykonaniu
żeby nie być gorszym od Was to też dorzucę coś od siebie :szeroki_usmiech zaznaczam, że w przypadku piosenki napisanej pogrubioną czcionką nie znany jest faktyczny tytuł ani nazwisko wokalistki - piosenka pochodzi z filmu i określenia są tylko umowne :!:
Ostatnie 2 piosenki pojawiły się w pewnym niemieckim serialu emitowanym kiedyś na TVN a obecnie na TVN7. Ciekaw jestem czy ktoś mi powie jak się ten serial nazywa, czy tylko ja z OCPków to oglądam czasami :diabelski_usmiech
Komentarz