=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Co by temat nie poszedł w zapomnienie kolejne typy z moich lat młodości :P
Lato przed nami więc kilka propozycji aż się micha śmieje jak to słyszę
1. Alexia Uh la la la
chyba ich najgorszy kawałek wybrałeś :P a jak już mowa o Scooterze to jakby ktoś był zainteresowany mam pełną dyskografię do 2004 roku :szeroki_usmiech
a tak pro forma kilka propozycji:
Scooter - Back In The U.K.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
[ Dodano: Wto 25 Mar, 14 12:52 ]
I przypominam o głosowaniu na TOP10 Lutego, bo na chwilę obecną zagłosowały "aż" 3 osoby w tym ja :roll: ANKIETA TOP10 LUTEGO
[ Dodano: Wto 25 Mar, 14 13:26 ]
i zrobiłem update 1 strony
To ogólny bardzo zarys tego jaka muzyka gości w moim samochodzie
Jesli chodzi o zespół Queen to jedna tylko propozycja + Brian May, chociaż dla mnie to numer 1 wszechczasów Każda jedna ich piosenka jest niesamowita.
[ Dodano: Sob 12 Kwi, 14 07:44 ]
genialne skrzypce (czy co to tam jest, bo ja nie rozróżniam skrzypce czy altówka czy inne ustrojstwo :lol: ) i akordeon
szkoda, że każdy z chłopaków zdecydował się pójść w swoją stronę :cry: ludzie się dobrze bawią, bo dopiero na zakończenie tego koncertu powiedzieli publicznie, że Swedish house Mafia przestaje istnieć :cry:
Tinchy Stryder ft. N-Dubz - Number 1
UWAGA!
Z racji porażająco dużej grupy respondentów w liczbie aż 1 użytkownika głosowanie na TOP10 Marca zostaje przedłużone do końca maja i będzie odbywać się równolegle z głosowaniem na TOP10 Kwietnia.
To tyle ogłoszeń, ankietę na kwiecień zrobię później.
Komentarz