Zamieszczone przez Udesky
Katowice -Kolobrzeg
Zwiń
X
-
Trasa wypróbowana zgodnie z proponowaną czyli A4, odbicie na Legnicę i kierunek Gorzow Wlp , Szczecin i Kolobrzeg, właśnie tego oczekiwałem, kto chce może pocisnąć autostradą a i potem jest dużo dwupasmówek, nie ma też przeszkód pyrkać sobie 120km/h na prawym pasie oszczędzając, bez blokowania szybszych. Trasa przez Niemcy nieoplacalna, może gdyby celem był sam Szczecin. Fotoradary na Polskich drogach ...hm, jeżeli człowiek od maleńkości przyzwyczajany to mu niestraszne :lol: .Niebo mi sprzyjało /pogoda/ w nocy w lutym byłem szybciej na miejscu ,niż w lato 8) / mniejszy ruch/
Ps
Popiepszone drogi w samym Kolobrzegu :lol: , ronda jakieś krzywe, jedno się łączy z drugim, rozwidlenia tuż przed, nawi Garmin/pierwszy raz w życiu nie nadążyła, jak zrobiłem "rundę honorową" wkolo żeby dać jej czas do namysłu, co do wyboru zjazdu i tak się zgubiła :lol:
Komentarz
-
-
Oszczędzanie ma wiele wymiarów np. ktoś naszyje na dziurę łatę i będzie dalej chodził w takich spodniach żeby oszczędzać, ja kupuję nowe , ale nie najdroższe w sklepie, tylko taką średnią półke ...i tez oszczędzamZamieszczone przez crom.debishop, fotoradary dla jeżdżących oszczędnie to raczej nie problem
, a na drodze oszczędzanie, przynajmniej moje to b.sprawne osiągniecie szybkości podróżnej , przewidywanie ruchu przed maską i hamowanie silnikiem itp., a dla innego to toczenie się 70km/h nonstop i mulenie drogi innym użytkownikom
...zresztą co ja gadam i tak mam lpg :lol:
Co do zwierzątek na autostradach , to poprawiłem jakiemuś liskowi albo zajączkowi /martwemu już/ dokładnie na płatnym odcinku A4 i pewnie ogrodzonym, szczęśliwe padlina poszła środkiem między koła.
Komentarz
-
-
no to myślimy dokładnie tak samym. Oszczędzanie to nie jest niska prędkość tylko dopasowanie jej pod charakterystykę silnika i terenu na którym podróżujemy.Zamieszczone przez bishopna drodze oszczędzanie
Mnie też się pytają czy montuje itd ale mnie się to aż tak nie opłaca jak spojrzeć na stawkę godzinową vs. cenę litra Pb.Zamieszczone przez bishopzresztą co ja gadam i tak mam lpg
Komentarz
-
ale jeszcze nigdy nie spotkałem.
Komentarz